Fredag :)

Idag är det fredag :) så skönt... är faktiskt väldigt trött efter denna arbetande vecka. Har ju vant mig vid att gå hemma och kunna sova hur länge jag vill, så det blev en väldans omställning för mig när jag helt plötsligt tvingas att gå upp med tuppen.... Synd bara att det bara var dessa tre dagar eftersom min syster är på kurs. Nästa vecka blir en arbetslös vecka igen :(
Jag har verkligen lagt märke till hur mycket fortare tiden går när jag jobbar än när jag ligger hemma och latar mig.. Känns inte ens som fredag liksom !

Vad händer ikväll då? Funderar på att försöka få med mig ett gäng till Stanleys för att utnyttja happy hour, ta några öl och åka hem i skaplig tid. Orkar absolut inte med något vidare drag ikväll..

Näe, nu ska jag ut och jobba ett par timmar :)

Inte nu! :(

Vintern är här...Aah paniiik... Näe rikigt så illa är det väl kanske inte, men fan nära på. I morse klockan 6 när jag och älsklingen gick upp stod utomhustermometern på ENDAST, jag upprepar, ENDAST 5 fucking grader... Brr säger jag bara :( Jag hatar verligen hösten, jag hatar vintern, jag hatar kylan... HATA HATA HATA ! Jag blir alltid så sjukt deprimerad under vinterhalvåret... Allt är så kallt och dystert. Ibland kan det vara härligt, och det är när det är riktigt kallt, hur mycket vit snö som helst som glittrar och gassande sol. Det är typ hur mysigt och underbart som helst.. Men jag menar, allvarligt, hur ofta inträffar det i Sverige? Näe, inte särskilt ofta. Nej, vintern är blaskig och halvdan. Temperaturen skiftar mellan plus- och minusgrader och allt smälter :(

Näe, jag är en riktig sommarmänniska. Jag bara ääälskar solen, jag älskar att bada, jag älskar att sola. Ja, allt med sommaren är underbar. Alla grillfester, sitta ute och dricka hela nätterna i sommarvärmen, ligga på stranden, bli brun och fin, inte behöva frysa, fina sommarkläder- och skor... Ja, allt är underbart med sommaren...FÖRUTOM alla myggor och getingar! Usch usch !

Jag ska iaf ha snöbollskrig med älsklingen i vinter och mula honom :) Det är så roligt... Haha!

Sen så saknar jag min Anne... =( Koooom heeeem gumman! :( Fast det dröjer enda till maj ju :(
Sen så saknar jag min Jennie :( Vill inte ha det såhär gumman! Kan du inte bli den vanliga Jennie igen :( Jag hatar det hära, och jag hatar den du har blivit :( så tragtiskt, my lovely friend. Men än har jag inte släppt dig och än har jag inte gett upp hoppet. Näe, en riktig vän tänker jag inte släppa så lätt inte... Men fy skäms på dig hur du beter dig. Ajabaja! det ska det bli ändring på =P haha...

Näe, nu ska jag ta en dusch och ta det lugnt, trött efter dagens arbete ! Men nya tag i morgon igen :)

Neej :(

Nu är det nära, snart faller mina älskade naglar av :( Usch usch...
Jag känner fortfarande att jag inte riktigt kan hitta motivation eller meningen med livet. Man typ jobbar (ja, jag gör ju inte ens det), man spenderar alla pengar man har på skit, det blir helg och man njuter, sen ännu en jobbvecka (för min del en ligga-på-soffan-vecka) och så håller livet på... Känns så meningslöst alltiohopa...
Jag vill typ göra karriär, ha mycket pengar, bo riktigt schysst, gifta mig, skaffa barn och allt det dära (inte än på några år förståss)
Först då kanske jag hittar meningen med livet? Just nu känner jag mig endast som ett outbildat arbetslöst fattigt misserabelt cp... Klappa händerna allihopa för att jag är så positiv, det tycker jag...

Så vad händer sen då? slutar jobba kl 17, är hemma 17:05-17:10 sisådär, äter middag, fördriver tiden och sen samma sak i morgon..

Jag längtar verkligen så sjukt mycket till Thailandsresan i nästan tre veckor i vinter. Göra något utöver det vanliga och bara komma bort från all jävla skit ! Mysa med älsklingen, umgås med min familj och släkt och bara njuta av värmen ! Och sen, den 3 januari, återigen hem till min misserabla vardag ! JIPPI !

Åteigen, back to work !

Jag slutar aldrig förvånas!

Jag slutar verkligen aldrig förvånas över alla dessa människor som tar till de mest osannorlika lögnerna i olika former av situationer. Det är så motbjudande att det trotsar all beskrivning !
Hur mår man egentligen när man hittar på lögn efter lögn efter lögn? Har man ens något samvete då?
Jag och säkert många andra vet att om man dragit en lögn när det väl kniper så får jag så dåligt samvete på en gång och måste berätta hur det egentligen ligger till. Därför ljuger jag aldrig. Hatar verkligen människor som ljuger. Och dessutom så finns det dom som hittar på så sjuka lögner att inte ens en femåring skulle tro på det. Sjukt alltså :S



Idag får jag jobba lite iaf :) Visserligen på biltvätten som är urtrist, men jag har inte rätt att klaga som har gått mååånader som arbetslös. Så är lycklig att få jobba här och få chans att fylla på kassan lite. Egentligen så finns det bara en riktig nackdel och det är att mina naglar går sönder. Ja, jag vet hur det låter. Men mina naglar växer typ sagtast på jorden, å nu när dom väl ÄNTLIGEN har blivit långa och någorlunda hårda så ska dom gå av :(



Igår tatuerade sig älsklingen. Hela två timmar tog det :) Men satan så snyggt det blev! Med skuggor och allt. Grymt :) Sen efter det åkte vi och hämtade upp mat (pasta mums mums) från Gula Villan, hyrde "Se upp för dårarna" och köpte cheddar popcorn och mös hela kvällen :) Väldigt mysigt... :) Älskar verkligen dig hjärtat !

Näe, back to work !

Helgen är över...

Jadu, denna helg har varit ganska så händelserik iaf. I fredags var det helt underbart. Jag å älsklingen åt middag hemma hos honom och planerade lite smått för att gå till Stanleys med några för att bara ta någon öl eller två under happy hour. Men tiden rann iväg och det slutade med en hemmakväll! Som visserligen var underbar. Vi åkte till Ica Maxi och handlade ost och kex och så hade hjärtat Cava på kylning hemma. Så vi satt ute och skålade i mousserande vin och åt ost och kex. Väldigt mysigt och romantiskt :)
I lördags var det tatueringsmässan under dagen. Jag, älsklingen och Sammy bestämde oss för att besöka den. Jag hittade absolut ingenting. Alla motiven var i väldigt mycket färg och stora för att täcka hela armar, ben och ryggar, och det är inte något jag är ute efter. Andreas hittade en skitsnygg tatuering som han ville göra, men väntetiden var till strax innan 9 på kvällen och vi kom dit runt ett, så kändes ganska så meningslöst.

Vi åkte hem, tände grillen och runt 6-7 kom gästerna. Vi grillade och drack och tillslut så blev vi några stycken. Runt 23 blev det utgång, Klaras. Dessvärre så gick strömmen när vi precis kommit in så det gick inte att utnyttja baren. Hur kul är det att gå på krogen utan att kunna beställa? Så vi krävde pengarna tillbaka och gick till Berzelii. Det var sisådär. Väldigt lite folk och vakterna var som vanligt lika otrevliga. Halva vårat sällskap blev utkastade fortare än kvickt. Så efter ett tag drog vi och tänkte dra till Labbet. Några i vårat sällskap kom dit innan oss och blev nekade så vi ansåg inte att det var någon vidare idé för oss att försöka. Tillslut var alla så splittade så det var bara jag, älskling och Anna som besökte Max för att fylleäta :) Sen svarttaxi hem :)

Dagen igår var ingen rolig dag, jag var så fruktansvärt bakis enda tills vi skulle sova. Men vi pallrade oss iaf ner till Fellino för att äta pizza. Sen somnade jag i älsklingens säng i fleeera timmar. Menmn, det var välbehövligt...

Idag har jag varit ute och joggat igen. Känner mig väldigt duktig. Har bestämt mig för att verkligen komma igång med träningen nu.
Håller ju på att sluta röka också :) I lördags var dock ett undantag eftersom det var party, men i typ fem dagar förutom lördag så har jag rökt mella 1 ½ - 2 cigg om dagen och det känns faktiskt jättebra. Jobbigt men bra :)

Ikväll blir det övningsköra. Måste ta det där jävla körkortet snart innan min teori går ut asså.

Nu ska jag byta lakan i sängen och ta hand om berget med tvätt :) Tjingeling !

Snodde listan av min syster :)

Världens coolaste lista!!

1. Ditt namn:
- Martina


2. Ditt gangsternamn: (De tre första bokstäverna i ditt riktiga namn, plus izzle):
- Marizzle


3. Ditt detektivnamn: (Favoritfärg och favoritdjur, på engelska):
- Pink Dog


4. Ditt såpoperanamn: (Ditt mellannamn och gatunamnet, där du bor):
- Maria Bergtorp


5. Ditt Star Wars-namn: (De tre första bokstäverna i ditt efternamn, de två första bokstäverna i ditt förstanamn, de tre första bokstäverna av din mammas förstanamn):
- Thomalen


6. Ditt superhjältenamn: (Din andra favoritfärg, på engelska och din favoritdricka):
- Blue Orgasm


7. Ditt vittnesskyddsnamn: (Din mammas mellannamn):
- Maria


8. Ditt gothnamn: (Black, och namnet på ett av dina husdjur):
- Black Nothing

Fredag !

Idag är det fredag. Egentligen vilken ledig dag som helst för mig. Fast måste säga att helgerna är mycket skönare eftersom då är alla lediga och jag slipper min ensamhet för någon dag.
Igår var jag duktig, dock deprimerad, men duktig. TVÅ cigaretter på hela dagen. Det är inte illa pinkat för en heltidsrökare :) Idag, vill tillägga att klockan är 14:40, och Martina har endast rökt EN cigarett hittills :) Känner mig faktiskt väldigt stolt. Ska försöka att inte överstiga tre denna dag. Men det kan tyvärr bli svårt eftersom det är helg, man är vaken längre osv... Dessutom är det typ världens underbaraste väder ute, vilket gör att man sitter ute, och det medföljer ett jävla massa rökande. MEN, jag ska försöka, och försöka duger bra :)
Imorgon är det grillning vilket innebär dricka och då bara går det inte att vara utan cigaretter, så då skiter jag i att trappa ner och tar nya tag på söndag istället :)

Får lite påfyllning i kassan idag också, vilket är väldigt välbehövligt för min del. Dock endast 1300 kronor, men det känns ändå som någonting jämfört med ingenting.

I morgon på dagen är det även tatueringsmässan :) Hoppas på att hitta nå fina motiv eller någonting snyggt i tatueringsväg :)

Älsklingen ska tatuera sig på tisdag, ett A som i Andreas i Old English style på högra bröstet.. Avis ! :( Inte just på tatueringen utan att han ska tatuera sig... Grr !

Vad har jag gjort för roligt idag då? inte ett smack faktiskt.. Skulle varit med Marie men hon skulle helt plötsligt åka till stan och shoppa med Tina... jaja..

Jag hade egentligen tänkt att jogga idag också. Men satan vilken träningsvärk jag vaknade upp med. Låren skriker och magen ska vi inte ens tala om.
Så bestämde mig för att ta en 40 minuters promenad till mamma och systers jobb. Så lite motion har man fått idah iaf :)

Väldigt nära..

Nu är jag väldigt nära bristningsgränsen till att börja gråta eller skrika. Jag vet inte vilket men känns iaf som om både inte bådar gott iaf. Känns som om att jag skulle kunna börja gråta bara någon sa att jag va dum eller liknande. Som sagt, väldigt nära bristningsgränsen ! Glömde nämna i mitt tidigare blogginlägg idag att jag "försöker" sluta röka, så får se hur det går. Känner jag mig rätt, och tittar tillbaka på tiden så brukar jag misslyckas väldigt hårt när jag försöker. Idag har jag rökt en cigarett i morse, annars har jag inte rökt sen igår. Därför känner jag mig väldigt ensam och ledsen och allt känns bara förjävligt.

Min älskling kommer iaf hit nu så jag får lite sällskap. Och i morgon ska jag ut och jogga igen, fast inte själv, utan denna gång med Marie..Eller aa, det beror på hur mycket träningsvärk jag har i benen...

Och i helgen är tatueringsmässa...suck! Älskar tatueringar å vill göra flera innom en snar framtid, dvs när jag har pengar. Så hade varit väldigt roligt att få gå på den. Men eftersom jag bokstavligt talat äger tio kronor så kan jag inte göra så mycket åt saken :( Men, att ligga hemma på en lördag borde väl vara ungefär samma sak som att ligga hemma vilken vardag som helst, vilket jag är expert på, så borde inte vara något problem...

Gud vad patetisk och ynklig jag låter. Men just i dessa tillfällen behöver jag faktiskt lite sympati från min omvärld...
Ska iaf ta en kopp kaffe nu!

Meningslöst, så jävla meningslöst !

Jag blir så less på allt. Just nu känns mitt liv så himla meningslöst så det finns inte. Jag håller verkligen på att bli galen av det här. Jo jag pratar förståss om att jag är arbetslös. Vissa dagar känns bättre än andra. Å vissa dagar känns så hopplösa. Jag hoppas att allt tar en vändning snart.
Det gör det ju inte bättre av att tanken slog mig i natt, när jag som vanligt låg sömnlös att jag har förlorat mina två allra bästa vänner, Anne och Jennie. Anne har jag som tur är bara förlorat i drygt ett år då hon lämnade mig kvar i Sverige för att plugga i Norge. Jennie där emot har gått och slagit i huvudet eller nått. Henne har jag nog tragiskt nog mist för gått. Hon lever i en drömvärld med en människa som inte har bara en utan flera skruvar lösa. Åh, gumman, hoppas verkligen du vaknar upp en dag och inser.. Saknar dig så mycket.
Eftersom jag har haft sömnproblem i stort sett hela mitt liv så blir det väldigt mycket funderande från mitt håll. När jag låg där i sängen i natt å tanken slog mig om mina två bästa vänner, så började jag även tänka på Jennie. Hon är verkligen i grund och botten den människan jag jag kunnat berättat allt för och delat allt med. Hon är den som alltid fanns där för mig när jag hade problem, det var i hennes famn jag grät ut i, det var hon som förstod mig och det var hon som återigen kryddade min livsgnista med glädje.
Och nu finns hon inte där... borta, raderad? Jag vet inte.. Hon har vigt sitt liv åt någonting annat, tråkigt nog..
Konstigt att man är deprimerad? Inte bara på grund av arbetslösheten, utan också på grund av att jag inte kunnat prata ut med någon på länge. Visst, jag har min älskling, men alla med förhållanden vet att det inte är ens pojkvän man sitter och diskuterar sex med eller ägnar timmar åt att prata kläder, smink osv med? Han förstår inte sånt.. Vilken kille gör det? förutom min bror då.. men han är to gay to function! Så...inte så konstigt !
Missförstå mig inte nu, visst har jag andra väldigt underbara människor runt omkring mig. Men dom speciellaste av dom speciella har försvunnit och det är inte kul. Och detta upptäckte jag i natt? Snacka om trög...

Känns som om jag har gått och förvandlats till en riktig jävla bitterfitta. Känns inte som det finns någon mening med någonting. Jag gör så gått jag kan för att fördriva dagarna, och sen då? Dagen efter som ändå blir exakt likadan? Jag är ledsen men jag kan inte hitta livets mening.

Och älsklingen som jobbar och jobbar och jobbar och tränar å tränar å tränar.. Han, mitt hjärta som får mig att skratta, han som nu kryddar min livsgnista med glädje, han är ständigt upptagen.
Så vem ska krydda min livsgnista nu da?
Jag vill ha en hund :(

Ååh det finns så sjukt mycket jag skulle kunna skriva... Men vill inte riktigt att mitt liv ska bli en öppen bok, så lite håller jag nog för mig själv..

Jaja, hoppas att vändningen kommer snart. Jag har iaf EN underbar sak att se fram emot, jo Thailand i vinter med hela familjen, farmor och farfar, min farbror och hans fru, min systers pojkvän och även min älskade.


Migränattack :(

Stackars lilla ynkliga Martina. Åh jag som har åtskilliga gånger ödslat väldigt mycket tid åt att klaga över hur ynklig min älskling blir när han är sjuk. Förvisso så tror han att han är döende när snoret börjar rinna. Sådan är faktiskt inte jag. Fast där emot vill jag ha väldigt mycket sympati från er alla som är friska.
Näe nu ska jag inte ta i allt för hårt, för så sjuk är jag faktiskt inte. Vi var ju på bröllop i lördags och som jag tidigare berättat så fick jag världens värsta migrän (är uppvyxen med det), och denna var den värsta jag upplevt. Det strålade ner i nacken och ut över ryggen. Och vanligtvis brukar migrän gå över (iaf för min del) efter lite sömn och vila. Men nej, sov heeela lördagsnatten och vaknade upp relativt frisk. Men sen kom den krypandes framåt 12-tiden. Sen på kvällen var det helt hemskt.
Ni vet när man har druckit så mycket alkohol å man mår så dåligt så allt bara snurrar och man vet inte riktigt vart man ska ta vägen? Man känner att "åh shit, snart måste jag spy". Den känslan hade jag i flera timmar igår kväll och det var fan inte roligt må jag säga. Min ytterst underbara älskling masserade mig två gånger igår, läänge och väl och måste faktiskt säga att det hjälpte, iaf för stunden.
Idag mår jag mycket bättre, men långt ifrån bra. Huvudet värker inte lika mycket men där emot så gör nacken och ryggen det :(
Men tänker inte sitta hemma och tycka synd om mig själv.. Hatar att sitta hemma och glo, blir så jävla rastlös. Nej, jag ska pallra mig till södertälje och så ska jag och sofie ta en kaffe i solen :)
Så det ska bli lite mysigt :)

Sen så har jag en liten rolig överraskning till min älskliing. Kan ju inte avslöja det här eftersom han inte har märkt den än.. Men får se när det blir :)

Näe, dags att sätta på sig ansiktet så man ser lite anständig ut och inte som ett lik och sen är det bara att åka !

Söndag..

Ja, nu är ännu en helg över... Det går så sjukt fort, tyvärr :( Kanske för att helgerna är de enda roliga i mitt liv just nu, med tanke på att vardagarna mest går ut på att fördriva tiden (Ja, jag är arbetslös)...
I torsdags var som sagt min älskling på svensexa... Åh herre gud! (milt sagt) Mitt i natten ringer han mig och säger att jag har betalt en taxi som hämtar upp dig nu så du kan sova hos mig. Som tur var hade jag inte somnat än... Så full han var tänkte jag att det var likabra så jag vet att inget händer och i och med det slipper oroa mig.
Väl hemma hos älsklingen gick min tid ut på att få honom tyst. Har aldrig någonsin sett honom så full... Ja, han satt å kastade gurkor på väggarna, ylade, å aa jag vet inte riktigt vad han sysslade med. Menmen, svensexa är ju en svensexa så inga hard feelings där inte...
Så självklart blev det en lugnt kväll i fredags.. Vi köpte rostbiff och åt och sen drack vi lite öl som mamma köpt. Min syster hade lite kompisar över på grillning, så det var trevligt.. Vi gick dock och la oss redan vid tio...
I går (lördag) var det bröllop. Något som jag gått och oroat mig över hela veckan... Närmare 80 pers var samlade för att vittna visegln mellan Caroline och Jocke... Oh gud så fint allt var :) Och maten var underbar... Gratis dricka också i kopiösa mängder... Fick tyvärr värsta migränattacken som strålade ut i nacken och ner i ryggen... Hade så fruktansvärt ont att vi var tvungna att åka hem redan vid tolv.
Mår fortfarande inte på topp idag. Ja, alla ni som upplevt migrän förstår mig säkert. Tänkte nog gå och lägga mig i ett varmt bad för att mjukna upp nacken och så... Får se om det hjälper? Någon som har några tips?

Sen kommer älsklingen med pizza och lite snacks för kvällen! Åh så ska vi kolla på "Se upp för dårarna"....

Tjingeling ;)

Torsdag kväll !

Jaha, idag har jag som jag skrivit i mitt tidigare inlägg varit inne i stan med Linda. Det var trevligt! Måste säga att jag älskar den där tjejen. En av mina få "riktiga" vänner som verkligen alltid finns där till 1000 %. Sånna finns det inte gott om.
Menmen, skrev inte det här inlägget för att smöra om hur underbar min vän Linda är, även om hon är det. Fast det vet hon ändå om att jag tycker. Nej förstår ni, jag skrev det här inlägget för att..hmm. aa jag vet faktiskt inte :S I brist på annat antar jag! Haha ! Hittade en söt liten ljusrosa skjorta inne i stan ! Har ingen bild på den, men tänkte däremot visa bild på den koftan jag införskaffade mig igår från Gina :) Det är väl en underbar affär? =D

image15

Ja, man kanske inte ser så bra eftersom dom har valt att endast visa halva tröjan. Den är iaf väldigt lång och går typ omlott så får man hålla ihop den med ett svart skärp som på bilden. Jag har dock köpt en möööörk grön tröja. Inte vinröd... Näst intill svart är den :) Finfin...

Efter att vi hade shoppat så gick vi två AA-flickor till Kickis. Kan informera er om att AA är förkortningen på mig och Linda, dvs Arbetslösa Alkholister :) Haha ! Satt där på uteserveringen å drack cider och vitt vin och småpratade. Mestadels om sex faktiskt... Oh vad ovanligt när det gäller mig och Linda =P haha !

Idag har jag dessutom varit duktig. Det vankas ju körkort för min del. Så fick köra mammas å pappas nya bil som är stor som ett hus (åtmistone känns den som det) Får egentligen inte köra den eftersom handbromsen inte sitter i mitten utan som en pedal.. Men "det visste ju inte vi att man inte fick"... Å det var väldigt roligt :)

Nu har jag suttit och tittat på Göta Kanal 2 med mina älskade föräldrar och moffat i muffins och mazariner och självklart kaffe :) Tänkte slå mig ner och titta på Scrubs nu iaf :)

Tjingeling allihopa !


Det vankas bröllop!

På lördag är det tänkt att jag ska följa med på bröllop! Andreas systers mans bror ska gifta sig :) Är lite nervös eftersom jag aldrig har träffat brudparet, men det ska nog gå bra. Så ikväll ska älsklingen på svensexa på Berns.
Igår var jag i Skärholmen med lillebror för att hitta en snygg outfit tills på lördag men hittade absolut ingenting. Iaf ingenting att ha på mig då. Bara en snygg kofta från Gina :)
Så har tänkt att göra ett nytt försök med Linda i stan i dag. Hoppas på att hitta något fint då :)

Har väl egentligen inget mer intressant att skriva =P Så ska gå och göra mig i ordning nu :) Ni får väl läsa på söndag hur allting gick :)

Hemma från Smögen!

Om ni undrar varför jag inte har bloggat på några dagar så är det för att jag tillbringat veckan i Kungshamn Smögen. Åkte dit i tisdags eftermiddag med älsklingen för att bo hos hans syster, hennes man och deras två gudomligt söta barn Julia och Douglas.
Kungshamn var väldigt vackert och stället medförde en slags utomlandskänsla. Det var ju inte helt fel att dom bodde jävligt nice och nära till precis allt.
Kan väl inte direkt säga att vi gjorde något speciellt där nere, men det var väldigt mysigt ändå. Vi grillade, drack Cava, badade i havet, shoppade osv. Införskafffade mig en ny höstjacka, en grå i ull.. Jävligt snygg :) Och älsklingen var snäll å betalde halva :) Han själv köpte en skitsnygg skjorta :)
I lördags klockan 2 bar det iväg hemåt.
Träffade tjejerna hos Anne på kvällen i någon timme för någon slags avskedsmiddag för Anne. Min lilla skrutt ska flytta ifrån mig för att tillbringa ett år i Norge. Hon har lagt sitt liv i pluggets händer. Men det blir säkert jättebra för henne. Å så fort jag har införskaffat mig mitt jävla körkort som går lite halvsegt för tillfället så bilar vi till henne för att hälsa på :) Klarar mig ju såklart inte utan min barndomsvän i ett helt år, när jag tillbringat 17 år tillsammans med henne.

Nu sitter jag hemma hos älsklingen efter en liten promenix :)

Meningslöst !

Ja, meningslöst är nog rätt överskrift för detta inlägg. Har väl egentligen ingenting vettigt att skriva, men för att inte göra mina trogna läsare (har jag några?) besvikna så känner jag ett tvång att kladda ihop något, förmodligen väldigt meningslöst blogginlägg.
Så... vad har hänt i mitt otroligt händelserika liv sen senaste inlägget?
Ja, det har ju självklart varit Hydet, som likt andra år inefattar rejäl fylla, dräggiga vårstaungar och kass livebandsmusik och för att inte tala om den billiga ölen. Så... man bara MÅSTE pallra sitt arsle dit, just för traditionens skull. men inte fan är det så roligt som alla vill få det till...eller?

Några dagar innan jag var inne i stan med lillebror och småshoppade för någon tusenlapp, inget speciellt sådär... Mest för att fördriva min arbetslösa tid några timmar vidare. Och måste väl medge att det fungerar. För ett tag släpper tristessen och man känner sig lite smålycklig över sina nya inköp, men det släpper ganska så fort när man kommer hem till den tråkiga och händelselösa vardagen... Usch! JAG BEHÖER ETT JOBB !

Igår var en mysig dag :) Låg och mös med älsklingen i sängen enda till klockan tre ungefär, då vi bestämde oss för att hämta en varsin bakispizza :) Den mumsade vi i oss glatt, precis som alla andra gånger när man krökat för mycket och tycker att man är så miserabel och verkligen förtjänar den där flottiga pizzan dagen efter.
Efter det gick vi iaf till sjön bakom mig och badade nakna :) Och sen så hände ett å annat... Eller får man nämna sådana saker här? Har aldrig riktigt förstått hur mycket som är tillåtet att skriva eller inte. Så, barnförbjudet, resten låter jag mina trogna läsare gissa sig till...
Kan säga att vi firade tre månader igår också! Tre underbara månader med dig älskling som jag är väldigt tacksam för ! :)

Nu idag ska jag å Marie lägga oss på Mölle, sola och bada och ha det allmänt mys i solen :)

Rolig :)

Piloten

Ett flygplan är på väg till Gran Canaria. Piloten
tar mikrofonen och berättar för sina passagerare att flygningen mot Gran Canaria är påbörjad, vilken väg dom skall ta och beräknad ankomst. När detta är gjort önskar han passagerarna en trevlig flygresa men glömmer stänga av mikrofonen.

- Håkan, har du ställt in autopiloten på Gran Canaria ?
- Ja, det är klart. Nu skall jag gå och skita, sedan skall jag sätta på Bettan av bara fan, hon är alltid så kåt och beredd på ett snabbknull i pentryt.

Alla passagerare hör detta och även övrig personal i kabinen. En flygvärdinna kommer springande i gången men snubblar och blir liggande på golvet. En passagerare klappar henne på axeln och säger:

- Du behöver inte ha så bråttom, han skulle skita först.....

Misstro !

Fan vad less jag blir. Det är så sjukt mycket människor som ser så negativt på precis allting, speciellt förhållanden. Å mitt förhållande verkar helt klart inkludera detta synsätt.
Jag å min familj plus lite släktingar åker till Thailand i nästan tre veckor den 17 December i år. Det är planerat att spendera både jul och nyår där. Resan är bokad och betald. Och till en början måste jag faktiskt erkänna att jag inte var speciellt överlycklig av att resa bort i närmare tre veckor. Dels för att jag är väldigt konservativ av mig och anser att jul och nyår ska firas med snö, kyla och julmat och dels för att jag absolut inte vill lämna min älskling så länge. Jag menar, Magaluf utan honom en vecka var bokstavligt talat rena döden för oss båda, hur skulle vi utstå nästan tre veckor.. Dessutom när det är vår första jul och nyår som par.

Idag ringer mamma och säger att det går att fixa utan problem att Andreas bokas in med alla våra bokningar som redan är gjorda i Thailand. Nu är det bara att fixa en plats på flyget till honom som är det stora problemet. Men förhoppningsvis så är det inte fullbokat än. Annars har vi bestämt att han kommer ner med första bästa plan som går dagen efter.

Och vad säger mina kompisar?
- Hoppas att ni är tillsammans då.

Alltså va? Hur i helvete kan man säga en sån sak till sin kompis? Det är inte en,utan flera som har sagt samma sak. Här är jag överlycklig över att få tillbringa tiden i Thailand med den människan jag älskar så mycket så det är overkligt, och vad gör alla jävla glädjedödare? Jo ifrågasätter mitt förhållande.
Det sjukaste är att vårat förhållande är nog så bra som ett förhållande bara kan vara och våran kärlek är så stark så ingen skulle kunna slita oss isär. Okej om förhållandet var stormigt och inte alls bra, men så är inte fallet, så varför misstror folk oss?
Varför kan inte mina "så kallade" vänner vara glad för min skull?
Nu är jag på riktigt dåligt humör för det är inte första gången folk klankar ned på vårat förhållande.

Jag måste säga att jag är helt övertygad över att både jag och Andreas känner att vi har hittat "den rätta". Vi båda har haft långvariga förhållanden och har aldrig kännt som vi gör nu, för någon annan. Det måste väl vara bra? Och måste dessutom säga att han har ALLT. En riktig drömprins !

Näe nu ska jag gå ut och möta Jennie en stund.

Jag älskar iaf dig Andreas och jag vet att det är du och jag mot världen, trots vad alla säger !

Andreas, min man !

Jag älskar dig Andreas <3


Vet du hur ofta jag tänker på dig,
att du dagarna i enda finns i tankarna hos mig.
 
Vet du hur söt du är när du ler,
att jag smygtittar på dig när du inte ser.
Vet du hur mycket jag älskar att gosa med ditt hår,
att om jag inte hade dig så skulle jag utan tvivel fälla en tår
Vet du hur mycket jag älskar dina mjuka kinder,
att vad som än händer kommer inget vara ett hinder.
Vet du att när jag är ensam och inte dig ser,
jag brukar tänka på dig och sedan jag i smyg ler.
Vet du hur fin och underbar du är när du är sur och tvär,
att jag alltid vill vara där du är.
Vet du hur mycket jag älskar din humor och hur du knäpp kan va
att det alltid är just dig jag vill ha.
Vet du att jag älskar att höra ditt skratt,
att jag drömmer om dig varje natt.
Vet du att jag gör allt för dig,
bara du lovar att hålla i mig.
Vet du att jag älskar ditt sett att smeka min hud
Jag älskar din ljuva röst, det är ett så vackert ljud.
Vet du att jag älskar din stil, ditt utseende, ditt sätt att gå,
att jag hoppas att det alltid ska vara vi två.
Vet du hur mycket jag älskar att höra dig säga dom där orden,
dom allra vackraste på jorden.
"Jag älskar dig"


Här kommerlite bilder...

Magaluf 2007

    
    

Från vänster uppifrån !
1. Anne  2. Dans 3. Jag på stammishaket 4. Malin å Sofie. 5. Anne å jag
6. Jag muppar mig 7. Jag är glad 8. Sofie glad  9. Grannarna 10. Jag å Sofie

Detta är endast ett urval av bilder från den första kameran. Två kameror till finns och ett urval från dom kommer läggas upp snarast möjligt :) Enjoy your visit :)

RSS 2.0