Frost..

Igår kväll var det inte sådär jätteroligt. Jag slutar åtta vilket innebär att det är mörkt ute och frosten börjar komma. Jag går till min bil som har förvandlats till en isiglo typ. Jaha men vad trevligt tänker jag som inte har köpt en isskrapa ännu. Så det var bara att starta bilen, sätta på full värme mot fönstrerna och vänta tålmodigt i sisidär tio minuter. Och när man bara sitter sådär och ser hur det sagta men säkert smälter så är tio minuter oändliga. Skitkul liksom. Så nu INNAN jobbet så har jag tänkt och åka och köpa en skrapa så jag är förberedd inför kvällen.

Och vinterjackan är ett faktum.

Nu börjar det blir riktigt kallt ute, eller är det bara jag som tycker det? I helgen firades min älskling som fyllde 20 år. Det var väldigt lyckat då vi hade hyrt en restaurang i smyg åt honom. Där var cirka 30 pers som väntade på honom när han steg in innanför dörren. Ni kan tänka er hur paff han blev? Det resulterade hur som helst i utgång efteråt vilket också var väldigt lyckat. Andreas har ett gäng sköna kompisar som är hur gulliga som helst. Dom tog hand om mig som om jag vore en prinsessa kan jag ju säga. Sen var jag och grabbarna uppe på dansgolvet och rockade loss =P Haha skitkul faktiskt...
Hur som helst så när vi stog där utanför och väntade på taxin så kände jag verkligen hur jävla kalla nätterna börjar bli. Så idag beslutade jag mig för att plocka fram vinterjackan, och det gjorde jag heeelt rätt i. Man behöver väl kanske inte använda den varje dag än men iaf de dagarna de är riktigt ruskigt ute.

Idag var jag och Sanna och shoppade och då sprang vi bokstavligt talat in i Sofie som vi då bestämde oss för att luncha tillsammans med, så det var väldigt mysigt :)
Jag hittade en hel del fina saker också :) En hög kjol, en väst och massa annat smått och gott..

En liten hälsning till Linda från mig: "Gumman jag hoppas du har det bra där nere, så bra det bara går efter omständigheterna. Nu är det bara att tålmodigt vänta på att dom ska hitta en ny familj till dig. Vore ju inte så kul om du skulle tvingas avbryta din resa såhär tidigt, även om vi alla saknar dig otroligt mycket. Älskar och saknar dig massor."

Nu ska jag kolla på 2 1/2 man!

Helgen

Den här helgen har faktiskt varit riktigt rolig. Jag var ledig och har sett till att ta vara på varenda sekund faktiskt :) Ibland känns det skönt att veta att man inte har "slösat" bort en hel helg på att bara ta det lugnt, utan att man faktiskt har gjort saker. Så i fredags, som planerat vankades utekväll i stan med mig och Sanna. Sjukt roligt hade vi också.
Slutade klockan fem (André ställde upp sista timmarna att jobba för mig) hämtade Sanna och sen blev det förkrök hos mig med Patric och lillebror och mamma hängde med på ett hörn också :) Skitmysigt hade vi... Sen kom aldrig bussen så vi fick bokstavligt taget kuta i högklackat ner till tåget som normalt sett tar en kvart att gå. Inte så roligt att börja kvällen så. Sannas klack gick typ av också. Haha...

In på Ambassadeur där vi efter lite dans hittade schlagerbaren. Gissa om vi skrek av lycka? Där rockade vi sedan loss hela natten :) Träffade Anna och Jenny där inne också :) Riktigt roligt...
Kvällen avslutades med Max och sedan hemfärd :) Ramlade in hemma strax efter femsnåret och sov enda till klockan ett på lördagseftermiddagen. Välbehövligt efter en tung jobbvecka ! :)

Igår sov jag som sagt till klockan ett, slängde i mig en Panpizza som satt som en smäck och sedan gjorde jag mig i ordning för att bege mig till syster som hade födelsedagsfest med släkt och vännner. Var väldigt trevligt men klen som jag är så tog fredagkvällen väldigt hårt på mig och hemfärd skedde redan klockan nio (kom dit fyra).
Jag och älskling åkte och hyrde den nya Hulkenfilmen och degade efter lite välbehövligt "mys" framför tvn.

Idag sov jag enda till tolv. Helt sjukt. Så länge har jag (förutom igår) inte sovit sen typ Lutther dog. Haha. Då kan ni förstå hur hårt fredagkvällen tog på mig =P... Men det var det värt. Jag och Sanna sprang genom stan med mig sittandes på sannas rygg asflabbande... Haha aah det var en minnesvärd kväll. Och tio poäng till Ambassadeur. :)

Idag har jag umgåtts med Jennie på Gula villan. Där åt vi lunch, närmare bestämt pizza. Sedan skutsade jag hem henne då hon skulle dona lite i hemmet. Efter det gick jag och sanna en promenad runt Möllespåret :) Mysigt i höstsolen.
Sen hem, och käka med familjen. Pappa bjöd ut oss allihopa så då råkade det bli en pizza till. Usch usch inte bra att lyckas smälla i sig två på en och samma dag. FY SKÄMS!!

I morgon fyller Jennie gumman 20 år :) Då ska jag först träffa Marie en stund och efter det åka till Jennie och fira henne :)


Glömde tyvärr ta bilder från i fredags :( Men brorsan tog iaf bilder från i lördags så här kommer tre lite halvtråkiga!

 
Jag och älskling myser i köket :)


Lillebror och min coola farmor.  |   Mormors hund som heter Betty Boop (tro det eller ej?)

NU ska jag typ sova ;)

Att rå om sig själv...

Något av det underbaraste, enligt min mening är att ibland bara få skita i allt och rå om sig själv. Det har jag ägnat eftermiddagen/kvällen åt.
Jag och dyra hud/hårprodukter är bästa vänner. Det är det bästa jag vet att handla sånt. Jag använder till exempel inte billigt skräp och smörjer in kroppen med som kommer från H&M. Nej, en av mina favoriter är Clinique och Biotherm. Underbara hårdvårdsserier. Köpte här senast en kroppslotion från Biotherm för 350 kronor. Helt klart värt det. Väldigt viktigt är att allt är oparfymerat, då som alla vet att parfym får huden att åldras och jag hävdar med bestämdhet att dessa produkter kommer göra mig till en fräsh 60-åring :) Desamma gäller mina hårprodukter. Aldrig i livet att jag skulle använda typ Fruktis eller nått annat skit som innehåller ett ton salter och förstöra mitt underbara svall. Nejnej, endast Matrix produkter duger för mitt hår. Och visst, folk säger ah men dom är så jävla dyra. Men å andra sidan så har jag ett shampo från Matrix i kanske två månader medan ett Fruktis tar slut på två veckor. Så i längden är det inte så dyrt och mycket skonsammare för ditt hår. Likaså hårspray och mousse innehåller massa salter om man handlar billigt skräp så likaså där tycker jag att det är värt att kosta på sig lite dyrare produkter.
Kan tänka mig att många tycker att jag är helknäpp eftersom många resonerar på det sättet att billigt är bäst. Åh visst är det skitkul att handla något billigt, men då får man skylla sig själv om man ser ut som en häxa när man fyllt 30.

Hur som helst så har jag haft rå-om-mig kväll. Jag började med att tvätta ansiktet och gjorde en peeling. Utmärkt att använda drygt en gång i månaden för att få bort död hud och få fram ny fräsh. Sen tog jag ett bad. Sååå jävla skönt. Tack gud för badkar!!! Gjorde allt sånt där en tjej bara älskar. La en hårinpackning, rakade benen, skrubbade hela kroppen, filade fötterna osv. Jag har alltid tagit hand om mina fötter genom konstant filning och fuktgivande fotsalva så mina fötter har alltid varit babylena och inte en tillstymelse till förhårdnad syns till.

Nu sitter jag i sängen och väntar på att fotkrämen ska torka så jag kan gå någonstans. Haha.. Mamma står och lagar mat så det ska bli smaskigt.
Ikväll blir det en lugn kväll då det är jobb i morgon. Så mamma och jag köpte guacamoule och natschochips och hyrde film. Vi bestämde oss för den där nya svenska filmen med Helena Bergström, Angel. Någon som har sett den?

Så vad har jag gjort tidigare under dagen? Jo jag har faktiskt tillbringat förmiddagen enda till halv fyra hemma hos Anna i hennes nya lya. Väldigt mysigt och våra munnar går som vanligt i ett tillsammans med kaffekoppen i högsta hugg.
Stort plus till Anna som är en bra lyssnare och en rolig människa att diskutera med (även om man inte alltid för en syl i vädret, då den lilla damen har för vana att babbla oavbrutet) haha.

Dags för käk :) Ha en bra fredagkväll, för det tänker jag ha :)

Min förväntade livslängd.

Gjorde just ett test på någon sida och där konstaterade dom direkt via enkla frågor om min vardag att jag kommer bli hela 109 år. Wiihoo! Troligt...
Det dom däremot inte frågade var hur mina matvanor är. Tex att jag äter sjukt mycket skräpmat skulle typ halvera min förväntade livslängd? Haha

DIN FÖRVÄNTADE LIVSLÄNGD ÄR 109 ÅR.

Du har goda chanser att leva längre än dom flesta. Du har en sund livsstil och både njuter av livet och samtidigt lever livet. Precis som man ska göra. Som en tankeställare så gå gärna igenom frågorna en efter en och tänk noga igenom om det går att förbättra ytterligare. Som du redan vet är livet härligt och kanske kan det bli ännu bättre. Skriv gärna och berätta för oss hur det gått för dig och om denna test betytt någonting för dig. Vi är intresserade av att det går bra för dig. Jag önskar dig lycka till. Vill du veta hur din framtid blir enligt astrologin? Titta då på länkarna till höger. Hälsningar Rolf Ekberg. PS Det finns en viktig faktor som vi bara delvis räknat med i denna test. Det är läkarvetenskapens framsteg inom dom närmaste åren. Vi står inför flera genombrott inom många medicinska områden och om du själv kan bidra med att förlänga ditt liv i bara ETT år så kanske det betyder att du får ta del av något medicinskt framsteg som förlänger livet i TIO år eller mer. Tänk på det!

Shoppingdag med älskling...

Idag har det hittills varit en jättemysig dag. Gick upp i skaplig tid för att göra mig i ordning och sedan bege mig till Skärholmen. Där mötte jag upp min älskling. Vi började våran shoppingrunda med att äta Italiensk restaurang där vi båda två valde pasta :) Mums.. Jag har, även om inte så många tror det, börjat tänka lite på mitt matintag. Har ju i hela mitt liv ätit extremt onyttigt. Så försöker tänka på det, även om det inte alltid är så lätt, och så har jag och Sanna börjat promenera sisådär tre gånger i veckan, en timme åt gången i rask takt. Och det gör faktiskt stor skillnad.

Hur som helst så efter att vi ätit lunch så började vi shoppa. Älskling shoppade för sisådär närmare 4000 (inte förvånansvärt) och jag däremot fyndade på Gina för 450 kronor :) sedan handlade jag ett par svarta skinhandskar från Accent.
Från Gina blev det tre t-shirtar med snygga motiv på och en klänning/t-shirt i lila. Ni har säkert sett den eftersom precis alla går runt med sånna. Men det får man ta när man handlar i typ världens vanligaste buik?
Det är så snyggt att ha snygga t-shirtar till jeans.

Nu är jag hemma och ska fixa i ordning de sista (och välja outfit inför kvällen) för att sedan åka till Malin på tjejmiddag. Det bjuds på Tacos där :)

Mina inköp idag:






RSS 2.0