Gud vad jag är dålig..

...på att skriva i min blogg om saker och ting som har hänt. Så en liten snabb uppdatering kommer här.
Har fixat om mina naglar, blev ganska neautrala med glittrig fransk manikyr i färgerna grön och rosa, men ändå väldigt diskreta.
Jag har fyllt 20 of course :) Så är stor flicka nu :) och vi har firat mig på tb's och igår var det personalfest.

Måste bara skriva dikten som min bror skrev till mig på min födelsedag, så jävla bra:

Min älskade syster, du fyller 20 år idag.
Jag skiter väl i det, jag önskar det vore jag.

Ett skämt är roligt, vi häri rummet kanske skrattar och ler.
Du tänker: Skit i det Mathias, en present betyder fan mer.

Kanske ska du få något du redan har
Men dessa saker håller inte i alla dar.

De kan vara svarta eller blå, men inte enligt dig
du har väl en smak, som är alldeles för sig.

Gissa vad det är, jag tror du kommer bli nöjd
Att få sina naglar gjorda, är ju för dig en fröjd.

Grilla

Helgen är slut, tyvärr. Och den avslutade vi med en härlig grillning i solen. Alltid lika mysigt :)
I onsdags var det valborg, väldigt mysigt. Då grillade vi också, fast hemma hos Linda. Av alla dagar på veckan som det varit sol, så regnade det såååklart på valborg, vad annars? Så Andreas fick stå med ett paraply över grillen. Haha! Men det funkade de me. Sedan var det utgång, men jag kom tyvärr inte så långt pga lite överdrivet alkoholintag. Vilket kanske var likabra de då jag jobbade dagen efter.

Idag har vi varit hela gänget i skärholmen och shoppat. Själv fick de bli ett par jeans från Gina :) Riktigt mörka och låååga fickor där bak. Finfina. Det behövdes verkigen då jag aldrig hittar några jeans som sitter bra på mig.
Men nu är det nog färdigshoppat för denna månad. Flera födelsedagar kvar att inhandla presenter till. Bland annat Malin som fyller 20, sen fyller Linda 20 år fyra dagar efter och sedan fyller lillebror 17 år! Så blir lite pengar där.

Färgade håret igår, blev perfa. Och den 8:e blir det klippning !

Dags för träning !

Mycket har hänt.

En hel del har hänt sen jag sist skrev. Jag har verkligen mina perioder, antingen skriver jag hela tiden eller så skriver jag inte alls. Nu har jag inte skrivit alls på ett tag, skäms på mig och förlåt till er alla trogna läsare av min ytterst intressanta blogg! Haha!
Jobbet lallar på som vanligt, dock inte min träning. Den hamnar i kläm hela tiden på grund av mina jobbtider. Men i morgon tänkte jag ta mig ett redigt träningpass. Likaså på måndag (om jag hinner). På måndag är det nämligen en väääldigt speciell dag. Det är nämligen min och Andreas ett-årsdag :) Hade glömt det =P Men han påminde mig, brukar det inte vara tvärt om? haha! Så blir väl något mysigt då antar jag! Slutar ett också så det passar perfa.
Vad har mer hänt? Jo jag har varit och fixat mina naglar som blev helt sjukt snygga. Fransk manikyr i färgen glitterrosa!
image54

Inte världens skarpaste bild visserligen men nu ser ni ungefär hur snygga dom är. Och ett flertal kunder har kommenterat dom och tyckt dom var skitsnygga så det är kul!


Ännu en storslagen sak som har hänt är att min lilla skrutt Sofie har fyllt 20 år igår. Grattis gummilumman! :) Av mig fick hon en vibrator med äkta swarovskikristaller på! Skitfin så var tvungen att köpa en till mig själv också! Skitbra drag i den lilla rackaren! =P haha!

Och sist men inte minst så har vi äntligen sålt villan så flytten är numera i full gång! 15 Juni är de inflyttning för dom i villan, men dom ville förmodligen flytta in tidigare å vi vill flytta ut tidigare, typ nu! Så hoppas det blir så så jag kan ha min 20-årsfest!

Näe, nu ska jag laga frulle, sen ska jag å älsklingen ut till radhuset och montera min nya sänggavel som kommer bli en 160 säng! Me like :)


Vill bara lägga in en liten skitsöt sommarbild på min skrutt som är tagen på Åland förra helgen!

 
image55

RSS 2.0