Thailand!

Har nu varit i Thailand i sex dagar. De forsta fyra dagarna tillbringade vi  i Bangkok, en ren besvikelse. Smog overallt, luften var sa tjock och med den varmen pa det var det nastan outhardligt att ens andas. Men nu har man iaf sett Bangkok och det var val det som var meningen. Nu sitter jag i Hua Hin, klockan ar tjugo i elva och det ar fortfarande skitvarmt ute. Stranden ligger tva minuter ifan ocksa :) Hit kom vi i forrgar sa vi har inte hunnit med sa vidare mycket. I Bangkok gjorde vi daremot ett och annat, som krokodilsafari, vilket var helt hemskt. Det ar sa mycket djurplageri i Thailand sa det ar sjukt, jag har akt Thailands motsvarighet till taxi, dvs Tuk tuk! Typ en motorcykel med tak haha.. vi har atit all sorts mat, akt bat i floden och matat gigantiska fiskar, varit och besokt deras tempel osv, och sjalvklart shoppat :) Hittade Thailands motsvarighet till NK, dvs Robinson dar dom bara har akta saker, sa kopte mig tva Guess vaskor med tillhorande planbocker.
Nu ska jag ga och dricka sprit och ha det underbart i varmen.. Uppdaterar bloggen igen om nagra dagar!

Ha det sa javla bra i pisskalla sverige! God jul och gott nytt ar!


Thailand!

Jag tänkte bara säga hej då till alla er här hemma i kalla, regniga, dystra Sverige! För ikväll är sista dagen i kära svedala för i morgon sticker jag till thailand :) Sååååå skönt!

Haha!

http://qstream-down.qbrick.com/03836/

Taxi!

Idag har jag jobbat, började klockan nio och slutade klockan sex. En relativt seg dag måste jag säga. Var inte alls på humör för att jobba idag. Har nämligen sovit skitdåligt så är trött som ett as..
Åkte hem från jobbet, var väl hemma runt sjusnåret, hann knappt slänga i mig middag för att sedan skjutsa syster till hennes vän Sanna för att dom ska ut ikväll! Åkte hem, hann vara hemma i max tio minuter då telefonen ringer:

Mamma: Kan du hämta mig å pappa på restaurangen?
Jag: Javisst kära mor!

Efter allt skjutsade på mig från deras sida har jag inte direkt något annat val än att ställa upp när frågan kommer.
Så satte mig för tredje gången i bilen för att hämta mor och far i tumba..
Kommer hem, ska sitta här i sisådär en halvtimme till, sedan är det bara att åka till Salem för att hämta upp älsklingen, Fredde, Sammy och Oscar som ska på krogen i Södertälje.. Självklart vill älsklingen bli hämtad.. men får se hur det blir med den saken, om jag orkar.. har ju som sagt sovit pissdåligt i natt så är trött som ett djur.

Känner mig faktiskt på lite halvdåligt humör.. Sitter hemma och glor på en lördagkväll som en annan nörd medan Marie är på inflyttningsfest, Malin på krogen, älsklingen å co på krogen, syster på krogen, å vad gör jag? Jag leker taxi! Eller aa om det ändå vore så väl att man får betalt.. Neehe då!

Menmen, klart man ställer upp, för rätt som det är så är det jag som vill ha skjuts.. tjänster och gentjänster!
Dags för soffan i en halvtimme typ !

Haha!

Min Malin får till det på msn:

Det var två män som satt vid en pool. Den ena stack ner sin kuk i poolen och sa:

-32 grader varmt!

Då stack den andre ner sin kuk och sa:

-Ja, och 2 meter djup!


Fredag!

Igår och idag har jag varit ledig. Väldigt skönt. Har dessutom hunnit med saker som jag annars inte skulle hunnit inför resan. Åker ju till Thailand på måndag :)
Har handlat på ica maxi med bror idag till resan, lite smått som duschkrämer, hudsalvor, solskyddsfaktor osv. Hann dessutom med att klippa mig efteråt och min frisör sa det som jag iof befarade, att mitt hår inte klarar av flera blekningar, så har nog bestämt mig för att bli brunett istället. Har varit blond i typ fem år nu och vill egentligen inte färga bort det, men hellre brunett än flintis. Har ju tappat håret en gång tidigare när jag blonderade mig en massor och vill helst slippa att uppleva det igen. Det var INTE roligt må jag säga.
Så kom hem, letade upp en gammal bild där man ser relativt mycket utav mitt hår, som min bror sedan trixade om i photoshop och blev såhär:



Så vad tycker ni? :) Brunett eller blondin?
Kommentera gärna!

Stolt :)

Måste återigen få uttrycka min lycka genom att skryta om mitt nytagna körkort :) "Vilket jävla tjat" tänker ni säkert. Men måste bara få berätta att jag idag för cirka en timme sedan var och hämtade mitt körkort på posten i Storvreten. Så har tidigare åkt runt med en lappjävel som bevis :) Kan ju tillägga att jag ser ut som en flintig albino eller något i den stilen. Jag skrev ju teoriprovet tre gånger, och det är ju det första kortet som tas som är det man får på körkortet, så det är inge vidare färskt inte. Med nyfärgat blonderat hår, lite lätt ljus i hyn sjunker jag in i bilden och syns knappt =P haha.. Läckebit där :) Men ska inte klaga, för på min leg är jag svartrockare med kolsvart hår, rött läppstift och ser allmänt anskrämlig ut =P På körkoret ser man iaf att det är jag, vilket man inte gjorde på legget då jag åtskilliga gånger blivit nekad på grund av de.
Men nu är jag lycklig iaf. Så nu lovar jag att inte skriva något mer inlägg om mitt körkort :) Om jag inte blir av med det dvs.. =P

Idag har jag, Marie och Linda varit på Tratten i södertälje och fikat :) Det var väldigt trevligt... Efter det åkte vi till mitt jobb där jag skulle hämtat en tv min syster köpt åt sin kära man... men då har dom glömt beställa den, så det blidde ingen tv för våran del :( får vänta åtskilliga några veckor.. menmen, sånt händer, inte mycket att göra åt sak!

Nu sitter jag och moffar i mig godis för att desperat försöka stilla hungern!

Ajuste, glömde nästan bort! Min syster har fått en nyrenoverad tvåa i Segersjö, inflyttning på lördag! Gratulerar syster! Och tack för att du fixade ett förkrök/efterfesthak till mig =P haha! Återigen, stort grattis!

Skräpmat i all ära.

I måndags tog jag körkort som jag gärna stolt och gärna berättar för alla i min omgivning. Men jag måste faktiskt få påpeka att när något sådant storslaget händer så är man värd att få skryta lite. Det är liksom inte så ofta jag får göra det, så nu har jag passat på :) Nog om det. I onsdags (tror jag det var?) fyllde min kära mormor 60. Jag slutade sju så det var bara för mig att köra fort som satan dit efter jobbet. Inte för att jag kör fort som satan. Jag är snarare en sån där kärring som folk gärna irriterar sig på då jag ständigt är väldigt noga med att hålla hastighetsbegränsningarna. Det är inte det att jag är rädd, snarare tvärt om, jag älskar att gasa på, men jag vill hellre behålla mitt körkort som jag så väl kämpat för, så då är jag gärna den där irriterande kärringen.
Efter att vi varit där blev det drive in på donken eftersom jag inte hann käka någon middag.
I torsdags blev det lugnt. Åkte hem efter jobbet och satt i min ensamhet och tyckte synd om mig själv =P I fredags blev det lugnt likaså. Slutade sju, mötte älsklingen på krysset, handlade massa goda onyttigheter och begav oss hem till min soffa för att titta på "Supersugen". Kan meddela alla att den var rolig för sådana som har väldigt barnslig humor (vilket jag har), men däremot var den en smula överdriven. Så alla 16-åringar, Go ahead !

I lördags, eller aa, i går snarare, blev det till att åka med familjen och titta på lillebror, syster och kusinen som hade säsongsavslutning på dansen och gjorde en grym show på tumbascenen. Dom är jävligt duktiga måste jag säga !
Efter det blev det sen lunch/ tidig middag på uttrans med mor och far då jag klämde i mig en halv pizza. Några timmar senare, runt sisådär fem-tiden träffade jag älsklingen, och då var han hungrig. så runt åtta-snåret, när jag dragit ut på det så länge jag kunde så blev det skräpmat IGEN...
Likaså idag.. Mina föräldrar, syster och hennes kille var ute igår och var därför bakis och jävliga, ville självfallet ha hämtmat.. Så jag sitter på en kopp kaffe med Linda och Marie hemma hos Marie när telefonen ringer och det är dags för mig att hämta maten.. så skräpmat idag IGEN...

Skärpmat i all ära, men det finns något som heter måtta !


Happy :)

Fan vad glad jag är alltså :) Att äntligen har tagit körkort är en sån lättnad på många plan. Så skönt att kunna gå upp någon timme senare på morgonen och sedan ta bilen till jobbet..
Har precis varit ute och kört och snackat lite skit med Linda :)

Underbart med körkort =)

Fyfan vad jag är bra :)

Jag är så fruktansvärd stolt över mig själv :) Jag som har slitit å kämpat så hårt för det här, så äntligen, äntligen och återigen ÄNTLIGEN har jag klarat uppkörningen :)
Fyfan vad nervös jag var. Mitt teoriprov går nämligen ut i övermorgon, så hade jag inte klarat det idag så hade jag fått göra om allting från början..Så vilken lättnad kan jag säga. När han berättade att jag blivit godkänd började jag stortjuta alltså... Blev så jävla glad :)

Nu ska jag kolla på Prison break.. grattis till mig :)

Julbord.

I lördags var det julbord med jobbet, vilket var väldigt trevligt. Många av oss jobbade till stängning, dvs fem, och vi skulle mötas uppe på Torekällberget tio i sex, så det blev lite stressigt men vi hann ändå :)
Stämningen och maten var underbar.. Har längtat så länge efter julskinka.. hahaha... så det satt finfint :)
Senare under kvällen blev det mer dricka och massa dans :)
Men jag var trött och ville hem till älsklingen,så han hämtade mig runt ett-tiden... visserligen var det ungefär då alla drog så jag var ju inte en chicken iaf =P haha..
Nu har jag nyss haft en körlektion, så nu sitter jag på biltvätten och har nyss ätit lunch :)

Näe, dags för en cigg :)

RSS 2.0