Sjuker...

Nu är jag sjuker igen :( Eller ah, igen och igen... jag har snarare varit småsjuk i två veckor utan att det går över och i torsdags fick jag ta den hårda smällen av det. (skrev ju om de i tidigare inlägg) Eftersom jag har så svårt att ta det lugnt på riktigt så går det ju aldrig över. Så igår gick jag hem från jobbet då jag mådde fruktansvärt dålit :( Hade dessutom, toppen på isberget fått ögoninflammation i båda ögonen :( Var heelt rödsprängd i ögonen igår så dom frågade mig på jobbet om jag hade knarkat... haha. men så var ju inte fallet.
Nu har jag bestämt mig för att vara hemma en dag och ta det lugnt på rikigt. OCH VERKLIGEN bli frisk. så hoppas jag blir det denna gång.

Nu ska jag vila...

Rätt rolig! Haha

Linda är nog stans mest svartsjuka tjej. Varje gång hennes man hade varit ute, sökte hon igenom hans kavaj som den värsta detektiv och hittade hon det minsta hårstrå, så blev det ett förfärligt rabalder. En kväll när han kom hem kunde hon trots sitt ivriga letande inte hitta ett endaste hårstrå varpå hon gråtande utbrast: - Jasså du, till och med flintskalliga fruntimmer!.

Middag hos mormor

Igår var jag och älsklingen hembjuden till min kära mormor för lite middag och mys. Det bjöds på en god kycklingrätt med nå hembakat bröd och såser till. Hur smarrigt som helst. Till efterrätt fick vi kolaglass och pistageglass med kaffe. Även det supergott. Tackar så mycket för det min älskade mormor! Världens bästa mormor! :)

Idag har jag tagit det lugnt. Träffade Sanna i morse på biltvätten då syster skulle göra hennes bil fin. Under tiden försökte vi oss på en promenad i stormen men den avslutade vi ganska snart. Det är ju kaos ute och jag har sett flera bilar som har åkt av vägen.
Efter det åkte jag till Huddinge med Jennie för att mest strosa runt lite och umgås. Inhandlade en helt vanlig grå myströja att sova i hos älsklingen. Det börjar ju bli så kallt så jag fryser om nätterna :( Och så hittade jag ett par döläckra knapprosa mystofflor.

Nu sitter jag på biltvätten och ska få min bil lite avspolad bara. Sen ska jag hem och ta det lugnt bara och hoppas på att den här jävla förkylningen ska lägga sig.

Varför drabbar konstiga saker mig?

....Ja det är något jag inte kan förstå. Jag är extremt bra immunförsvar i de flesta fall men de mest sjuka saker, ja det drabbar mig mer än ofta. Jag har till exempel åkt till akuten då alla mina leder svullnade upp som köttbullar. Mina fötter var inte längre avlånga utan snarare runt, likaså mina händer. Såg helt sjukt ut. Jag åkte till sjukhuset och det visade sig att jag hade druckit dålig sprit. Det var inte hembränt utan bara dålig sprit från typ Ryssland tror jag. Alla på festen drack spriten, även jag, men jag är den enda människan som reagerar på den. Vad är oddsen?
Jag har gått ute på isen mitt i vintern när jag märker hur mina fötter åker längre och längre ned i vattnet. Så jag drabbas, såklart av panik, vem hade inte gjort det? Jag såg hur snön som täckte isen mörknaden och vattnet steg. Jag gallskrek det värsta dödsskriket du någonsin kan tänka dig. Jag ringer mamma och skriker att jag dör snart, hon får panik och det hela slutar med att mamma och pappa kommer med bilen, fastbundna i rep och traskar ut på isen för att rädda sin dotter i nöd. Det visade sig sen att isen var stenhård längre ner, det var bara de översta lagret, på sisådär 30 cm som hade smällt. Så det hade inte funnits en chans att jag hade gått igenom isen. Men vem fan tänker det när man står där?
Jag har under tidigare år drabbats av svimattacker när jag blandar varmt och kallt, dvs har jag varit ute i extrem kyla så kroppen är ordentligt nedkyld och kommer in i hög värme så klarade inte min kropp denna plötsiga förändring så jag svimmade. Detta hände på alla möjliga platser, bla inne på en filmkedja osv. Helt sjukt iaf.
Jag hade också en period då jag svimmade i duschen när jag hade duschat för länge i varmt vatten. Speciellt om jag spolade vattnet över mitt huvud. Detta har jag också slutat med nu mera. Faktum är att jag trodde att jag hade slutat helt med mina svimattacker...tills igår...
Vi har kvällsmöte på jobbet från 8-11. Vi börjar mötet med att äta pizza och snacka en massa skit. Jag mår skitbra osv. Sedan börjar mötet och våra sl framför lite olika saker som har med bla mellandagsrean att göra. Inget jag kan avslöja här såklart.
Iaf så mår jag bra men efter ett tag så känner jag hur hela ryggen börjar spännas, sen nacken och sen kommer en extrem huvudvärk.
Vi går ner i grupper och börjar diskutera det som skas. Efter ett tag märker jag hur det svartnar för mina ögon så vinglandes går jag och sätter mig. Efter ett tag svimmar jag av i någon sekund bara.
När allt väl är avklarat (var den längsta timmen i mitt liv) så går alla upp till omklädningsrummet, där svimmar jag till igen. Jag ringer därför mamma och nästintill hyperventilerar och berättar att hon och någon till måste komma och hämta mig och min bil och berättar vad som hänt. Självklart vågade jag inte köra ifall jag skulle svimma av igen. Vilket jag gjorde i bilen sen. Kom hem och var helt groggy. La mig i så hett bad att vattnet rykte som kokhett kaffe. Låg där i säkert en timme och försökte koppla av men det gick inte. Jag bara skakade av frossa.
Sen gick jag och la mig och tog tempen. Den visade närmare 40 graders feber. Så INTE så konstigt att jag var helt väck i bollen. I morse hade jag "bara 38 grader". Kände mig som en prinsessa jämfört med igår.

Nu har jag precis varit på Tumba Tattoo där min älskling har gjort en till tatuering. Även denna blev sjukt snygg :)
Lägger upp en bild på den senare...Nu ska jag se till att få bilen tvättad.

Det är inte varje dag man bevittnar en krock

....nej det är det verkligen inte. Igår när jag och Jennie sitter och lunchar på Gula villan så bevittnar vi en krock. Vi ser en personbil bamma rätt in i en traktor. Förmodligen så har traktorn typ kört mot gult och kört så sakta. Personbilen har fått grönt och kommit i full fart och inte sett traktorn. Bilen var helt förstörd och sönder knöcklad. Traktorn däremot hade ínte en skråma. Tur i oturen så var spädbarnet som satt i framsätet oskadd och likaså pappan som körde. Men bilen rykte och var bara att skrota.

Efter det var både jag och Jennie väldigt skärrade och var på helspänn hela tiden. Så fort en bil sladdade eller gasade lite hårt så ryckte vi till.


Tigra

Idag slutade jag jobbet klockan ett, så efter det mötte jag Jennie i Tumba. Vi åt lunch tillsammans och snackade en massor. När vi sitter där så kommer Cissi gående som jag gick i samma klass som på gymnasiet. Var typ hundra år sen vi sågs så det var roligt att snacka lite :) Efter lunchen åkte jag och Jennie och hälsade på hos Anna och fikade lite :) Alltid lika trevligt. Hon var hundvakt åt lilla Tiga. Så sjukt söt hund med extremt vassa valptänder som biter i allt och alla.
En liten bild på henne som jag snodde från Anna ;)


Minnen

Satt och läste min brors blogg och såg lite gamla bilder där som han har lagt upp på oss när vi var små.

     


Bild 1.Jag % syster.                    
Bild 2. Alla syskon badar. 
Bild 3. Min sjukt söta bror till höger.
Bild 4. Fyra generationer. Bror, pappa, farfar och farfars far.
Bild 5. Julafton typ hundra år sen.
Bild 6. Min otroligt söta bror har målat naglarna.

Tatuering

Jag kollade nyss runt lite på olika tatueringar på google. Jag har tänkt att strax efter jul fylla ut min tatuering som jag har på ryggen. Har mitt namn skrivet i skrivstil med ett hjärta över mitt i. Är helnöjd med namnet men den känns lite tråkig så hade tänkt att fylla ut den med någon form av blommor i gråslaka runt om kring/på sidorna. Tyvärr så har jag så sjukt dålig fantasi så kan inte komma på något själv och det blir ju inte direkt bättre av att jag är ett skämt när det kommer till att rita. Streckgubbar är dock min starka sida! Haha! Så har bett min bror att försöka trixa ihop något i photoshop så jag kan åka till tatueraren. Har tänkt att åka dit och försöka förklara mina idéer och be han rita upp något men eftersom jag är så extremt petig och krävande så tvivlar jag på att han skulle kunna rita något som faller mig i smaken.

Hur som helst så när jag klickade runt på google så hittade jag den här taueringen där. Säkert många som har sett den tidigare, även jag. Men den är så tuff så den är värd att finnas med i min blogg. Haha..


Välkommen vinter!

DET SNÖÖÖÖÖÖÖAR. DET SNÖÖÖÖÖAR DET SNÖÖÖÖÖÖÖÖAR... SHIIIT JAG ÄR HELT EXTAS... ÄNTLIGEN SNÖÖÖÖ I STOCKHOLM WIIIIIIHOOOOOOOOOOOOOOO!!

Saw 5

Var ju på bio igår med älsklingen och såg Saw 5 och måste faktiskt säga att jag tycker den var bra.
Betyg:
MMM+

Men som den slutade så verkar det som om det kommer en sexa och det kanske är lite väl överdrivet. Men får se helt enkelt.
The games might be over. Eller nått =P... haha...
Tycker däremot att det var lite väl mycket hopp i filmen. Ena sekunden var det tillbakablick och andra inte. Slutade iaf jävligt bra :)



Underkläder.

Beställde lite snygga underkläder här om dagen från snyggunder.se. Dom har inte sådär jättemycket där direkt men det är däremot väldigt billigt och man får hem det direkt i brevlådan redan dagen efter. Överraskade älskling med dessa och de uppskattades mycket! Haha!







Idag har jag jobbat och nu sitter jag hemma hos älskling. Blir bio ikväll! Vi ska se Saw 5 faktiskt :) Har hört en del bra kritik från den filmen! Så det ska bli spännande att sitta livrädd i biosalongen! Haha!
I morgon är jag ledig och det ska avnjutas till tuuuusen kan jag säga...

Ett roligt sms.

Idag när jag sitter i bilen tillsammans med min syster på väg till Däck1 för att (äntligen) byta däck så dimper det ner ett roligt ett sms från Sanna i min inkorg. Tycker det var så jävla roligt så var bara tvungen att skriva det här.

Idag är Nationella "HOLY SHIT, YOU'RE HOT" Dagen. Sänd till någon Snygging. Men inte till mig. Jag har fått de här jävla smset hela dan :D

Haha var den inte rolig?

Rougefeber!

För två år sedan när man hade sin krogdebut så "hängde" jag och min älskade vän Jennie extremt mycket på 360. Ja vi var några av de största stammisarna, gick alltid före i kön, gratis inträde och kände alla vakter, mer än väl, speciellt Jennie. Haha. Hur som helst så var vi ute VARJE fredag och lördag i över ett halvårs tid. Och jag måste faktiskt säga att även fast jag inte skulle orka med det tempot nu så var det "The time of my life", faktiskt. 
Iaf så tänkte jag slänga upp lite bilder från den tiden. Som ni kan se på ALLA bilderna så överdrev vi lite väl mycket med rougen. Vi ser förfan ut som en färgkarta, väldigt charmigt måste jag säga... Haha eller inte... Observera att det typ brinner på våra kinder på första bilden. haha!

         

Enjoy! Haha!

Kärlek

Är inte äkta kärlek det mest underbara i hela världen? Att få känna den där känslan varje gång man träffar någon är oslagbart.


 



Jag älskade denna man av hela mitt hjärta <3

Sjuker...

Jag har gått runt lite småsjuk i sisådär lite mer än en vecka och bara väntat på att bli sjuk, men jag blir ju aldrig det tack vare mitt hyper-emunförsvar. Istället så har jag fått munsår och gått runt och snorat. I lördags var jag ju ute med Sanna dum som jag är, och idag fick jag ta smällen för det. Gick till jobbet i morse med feber och framåt tretiden kände jag att jag inte klarade mer. Kände mig svimfärdig och svettades som en gris. Så sen dess har jag legat och tagit det lugnt och här på häpna så mår jag bra nu. Som sagt: hyper-emunförsvar är vad jag har. Snorig är jag visserligen men jag är pigg och febern är väck. Som tur är så ville Alex på mitt jobb byta tid med mig på lördag så skulle han jobba för mig i morgon, så får vila upp mig en extra dag iaf :)

Nu ska jag tycka synd om mig själv !

Fyndat.

Idag var jag uppe hos Sanna och tog en fika. Vi kollar in sidan stylebystars.com då hon också ville shoppa någon fin klänning. Då klickar vi in oss på "Erbjudande" och där hittar jag en söt liten klänning för ENDAST, hör och häpna 99 spänn! Det är dock en sommarklänning men för den pengen så tänkte jag att det är bara att passa på så får den ligga i garderoben tills det blir varmare igen. Har jag ändrat smak tills dess så grinar jag nog inte över 99:- Den är gul i satintyg. Tycker det är så fint med gult på sommaren när man är solbränd och fin :)

Lite bilder på mitt fynd.

   

Gult är fult! hahahaha!

Däckbyte !

Förra veckan, närmare bestämt i torsdags så skulle jag byta till vinterdäck på min bil. Detta blev såklart inte av då min far totalt glömt bort mig, så vi tar det dagen efter istället bestämmer vi. (var ledig torsdag fredag eftersom jag jobbade helg). Självklart så har den där karln så mycket i huvudet så han glömmer bort mig och min kära bil även denna dag.
Så IDAG skulle det bli av. Mamma ringer Däck1 och säger att jag kommer med min bil klockan tre för däckbyte. Mina lättmetallfäljar på sommardäcken ska över på de nya vinterdäcken osv. Jag och min syster åker dit i Västberga. Och vad visar det sig? Jo att ett stort missförstånd har skett så de trodde att jag redan hade köpt mina vinterdäck och att dom bara skulle utföra skiftet. Icke sa nicke. Däcken skulle jag ju köpa av dom och eftersom dom alltid har de flesta modellernas däck på lager så tänkte vi att trots missförståndet så har dom säker ett par passande däck till min lilla Clio. NEJ självklart inte. Så det var bara att åka hem igen. Så på onsdag då SKA jag byta däcken för nu är dom beställda och en tid är inbokad.

Hur mycket otur kan man ha?

En smula saknad...

Jag sitter och tittar på gammla foton på mig, vänner och min älskling. Eftersom jag inte varit brunett ens ett år så är jag på de flesta bilderna blond. Nu när jag har klickat runt lite så måste jag erkänna att jag faktiskt saknar mitt blonda svall. Skulle visserligen aldrig färga tillbaka det till blont då det slet så sjukt mycket på mitt hår och så var det inte så roligt att gå runt med utväxt för jämnan.

Lite bilder på mitt gammla jag.



Here we go again..

OCH DET FUNKAR.. SÅ VAD TYCKS?
     


HAR ÄVEN SUKTAT EFTER EN ANNAN KLÄNNING NU SOM JAG FAKTISKT BESLUTADE MIG FÖR ATT FÖR EN GÅNG LÄGGA BAND PÅ MIG SJÄLV OCH INTE BESTÄLL ALLT SOM FALLER MINA ÖGON IN. MEN SÅHÄR SER DEN UT IAF:



Lördag

Idag har jag jobbat hela dagen. Eller ah hela dagen och hela dagen, började nio och slutade fem och att få jobba så få timmar på en arbetsdag är rena lyxen för mig som är van vid minst åtta timmars arbete dagligen. Kom iaf hem runt halv sex där mamma väntade med maten, revbensspjäl (stavas?) med potatisklyftor och hemmagjord gräddsås :) Muums säger jag. Godaste matlådan av alla i morgon på jobbet, hahaha!
Nu sitter jag och väntar på att Sanna ska vara klar så jag kan åka dit och snacka lite skit och bara umgås :)
Samtidigt som jag klickar mig runt på massa sidor och (för tillfället bloggar) så lyssnar jag om och om igen på Takida - Handlake village. Kanske en av genom tidernas bästa låt (ja jag vet att jag säger det om alla Takidas låtar) Ett ännu tidigare stort fan till mig är ju självklart Curly Sue. Iaf så när jag lyssnar så vad får inte mig mer att tänka på Linda än Takida? Det är våran stora Passion som vi delar. Våran snygging som dessvärre är gift med Sussie :( Hahaha. När du kommer hem igen Linda så ska vi gå och titta på Takida en gång för alla tillsammans (grönan gills inte) =P..

Åh, som jag alltid gör när jag är uttråkad så shoppar jag. Webbhandel är min stora passion, men mindre min plånboks, tro mig! Stylebystars.com blev mitt target denna gång.

Beställde klänningen som jag suktat efter och högg dessutom in i en annan goding. Vad tycks?

OCH EFTER SOM BLOGG.SE NU KUKADE UR SÅ KAN JAG INTE LADDA UPP DEN ANDRA KLÄNNINGEN. FÖRSÖKER SNART IGEN! GAAAAAAAAAH!

Klänning!

Hittade en underbart fin klänning på stylebystars.com eller vad sidan nu heter (nått i den stilen)

Vad tycks?


Världens gulligaste!

I helgen var det Halloween. Det firades på lördagen med 40-årsskiva som sedan ledde till utgång för min del. Min mammas bror fyllde 40 så vi var enda ute på Ingarö och firade det med mat och vin :) Vit åttatiden åkte vi hemåt då mamma, pappa och syster skulle till Torekällberget och se Charlotte Perelli som uppträdde. Själv begav jag mig för att träffa Malin och gå på O'learys halloweenfest. Dessvärre så var stället fullknökat upp till taket så vi kom inte in :( Istället gick vi till 550 (gammla Telgekällan) och partade där :) Var helt dött först men efter ett tag vällde alla in som inte kom in på O'learys :) Hade skitkul och på söndag morgon var det bara att gå upp klocka nio eftersom vi skulle jobba.

På söndagskvällen ringer min älskling och säger att jag inte ska äta någonting utan komma hem till honom. När jag väl kommer dit står han och lagar värsta måltiden till oss två :) Hur gulligt som helst. Efteråt badade vi jacuzzi med tända ljus och lugna favoriter, såå mysigt :) Han är väl för romantisk min plutt..

Igår "firade" vi 1 1/2 år också :) Helt underbart...

Idag har jag jobbat, fastän det är min lediga dag. Var tvungna att bygga om lite på avdelningen så var på jobbet redan klockan åtta i morse. Helt okej faktiskt, man får ju en extra dag betalt :)

Nu ska min kära bil bli tvättad och sen ska jag hem. Någon som har något roligt att göra i helgen? Själv ska jag jobba men är ändå sugen på utekväll på lördag.. Får se hur det blir med den saken...

RSS 2.0