Mot Söder

Sitter på tåget på väg in mot Söder och Snaps. Känner mig lite sådär måttligt ensam då Sanna redan är där inne. Bakom mig sitter någon hippie och lyssnar högt på musik utan hörlurar. Vem gör det när man sitter ensam? Hur som helst blir det en relativt lugn kväll faktiskt. Några glas rosé tänkte jag och sen hemgång. Hur som så slänger jag upp lite bilder i morgon om jag kommer ihåg å ta några. För nu ska jag snart gå av :) Förresten så måste jag bara undra vilket jävla snille det är som gjort busstidstabellen för Tullinge? Våran buss kommer in till stationen samma minut tåget går, oavsett vilken buss du tar. Sinnessjukt !! Nej nu ska ja gå av. Första gången jag mobilbloggar by the way :).

Bättre självförtroende...

Jag har inte världens bästa självförtroende, men absolut inte världens sämsta heller. Helt lagom kan jag tro :) Det sägs ju att man ska ställa sig framför spegeln varje morgon och säga "fyfan vad snygg jag är", eller nått liknande i den stilen.
Så då kom jag på den brilijanta idén att vad vorde inte bättre att slänga upp en bild på mig själv som jag faktiskt tycker att jag är snygg på.

"FYFAN VAD JAG ÄR SNYGG"


Familjen

Har ni tänkt på hur lätt man tar sina vänner, familjen och livet för givet. Och vi uppskattar saker och ting på tok för lite. Jag och Sanna satt och diskuterade igår om livet och hur det har utvecklats. Man klagar både över de ena och de andra och man är tamefan aldrig nöjd. Mellanmjölk Sverige!! Se bara på vädret, antingen klagar vi på att det regnar, eller att det snöar, eller så är det för kallt och sen helt plötsligt är det för varmt. Vi är aldrig nöjda. Mycket vill ha mer! Men vad har jag att klaga över egentligen? Jag har en underbar familj med superbra kontakt med varenda en av dom, bättre kontakt än vad de flesta har med sin familj. Mina syskon är mina bästa vänner och min pojkvän är verkligen min andra halva, min bättre halva måste jag nog erkänna. Jag har ett jobb (inte världens bästa kanske), jag har körkort och bil, jag har en underbar jättefin bostadsrätt och jag har världens finaste hundvalp som springer runt benen på mig. Dessutom väldigt, väldigt fina vänner. Min absolut bästa vän är linda. Bästa vän, kan kalla henne bästis förresten. Eller säger man så fortfarande? Kan man säga så när man fyllt 22 eller är man en tönt då? Äh, jag är nog en liten tönt innerst inne. Kan ju inte bli bättre :)

Så visst fan borde jag vara nöjd? och det är jag också. Iaf för det mesta, men så kommer minsta lilla puckel på vägen och så "är allt skit" helt plötsligt.

Vad sägs som å vara lite nöjda och tacksamma för det vi verkligen har? Tänk på barnen i Afrika vafan!

Slänger upp en bild på mina närmaste familj som jag pillrat ihop med omsorg i, hör å häpna... PAINT! Japp, så mycket suger jag på datorer =P


Vacken va? :)

Naglar

Har börjat göra mina naglar igen hos underbara Sofie. Hon bor i Tullinge och det är praktiskt taget gratis, kan inte bli bättre ju. Plus att hon är duktig också :)
Men nu har jag gått tre veckor så nu börjar det bli dags att gå och fylla på innan dom trillar av. Än så länge sittar alla kvar "peppar peppar".

Nygjorda naglar för tre veckor sen!


Fredagsmys.

Igår var det fredag vilket innebar fredagsmys. Först var jag en sväng över till min älskade Linda för lite fika. Hon var så duktig och hade lagat en kladdkaka :) Efter det lagade älsklingen och jag tacos till middag, alltid lika gott.

Vid åtta-tiden bar det av till Sanna. Vi tillbringade kvällen, natten, enda till klockan tre och bara babblade och babblade om precis allt mellan himmel och jord. Klockan tre beställde jag en taxi, plockade upp älsklingen på vägen och så åkte vi hem..

Slänger upp en mysig bild :)

Rövin, panenade, ölkorv, kex och brie.

Donzo, DonDon, Tarmen, Prinsen...

Ja kärt barn har många namn, är det inte så man säger? I detta fall är det dock kär hund har många namn :)

Våran lilla skrutt börjar bli stor.. 9:e augusti blir han hela sju månader, men man skulle kunna tro att han fortfarande är åtta veckor. Allt är lek i den där mannens ögon, men vi älskar han mest av allt ändå.

15 april gick vi vår första valpkurs med prinsen. Gick sisådär kan jag säga. Han var överallt, och allt i hundranittio.
Men det var nyttig träning för honom att träffa så mycket andra hundar och människor på samma gång. Han var dessutom så mycket yngre än alla andra. Tror nog egentligen inte han lärde sig så mycket, hehe. Mest nyttig träning som sagt. Nästa kurs sätter igång i slutet av augusti men vi har nog beslutat oss för att vänta lite så lillkillen får mogna lite :) Han fick iaf diplom (stolt husse och matte) :)


 

Hans fina "välförtjänta" diplom :)



Vårat älskade hem

Eftersom jag inte bloggat på väldigt länge så kommer det nog komma ganska många inlägg tätt inpå varandra.
Något väldigt stort som har hänt i mitt liv är att jag har flyttat hemifrån.

I November förra året fick jag och min andra halva upp ögonen för en bostadsrätt i Tullinge trädgårdsstad i den senaste byggda delen (byggdes 2008). Vi gick på visning och blev helt kära. Så en miljon etthundrafemtio tusen kronor senare sitter vi här, belånade upp över öronen och är lyckligare än någonsin.
1:a februari flyttade vi in och har alltså bott här i snart sex månader. Vi trivs som fisken i vattnet.

 

KissKiss. M


En helt vanlig onsdag...eller?

Var med min älskade Linda och åt lunch igår...Blev en pizza fet som man är, haha. Efter det åkte jag förbi hos mamma och pappa där Betty skulle passas.
Sanna ringer och frågar om vi ska ta "ett" glas vin på Snaps och jag är ju inte den som säger nej till vin så sagt och gjort, strax efter nio kom vi in till stan. Självklart fick vi inta första bästa ståplats på snaps eftersom man aldrig är direkt ensam där.. Lite senare anlände Malin och kvällen bar oss vidare till Soap bar där vi dansade tills det stängde..

Fyllekäk är ju ett klart måste så ett stop på Max blev det innan vi åkte hem.. Halv sex fick jag nanna kudden. Idag mår jag som jag förtjänar om man säger så..

Varför kommer man på så sjuka saker när man är full? På tunnelbanan på väg till Soap bar kommer vi på att vi ska leka britter och får endast prata engelska.. både jag och Sanna är rätt dåliga på engelska så det måste nog ha låtit rätt roligt.. vi gav oss själva namn också. Jag hette Shari, Sanna fick heta Summer och Malin blev Lilly, haha!
Så barnsligt men de får man va ibland :D

Nu ska jag laga middag till min man som kommer hem snart :)


KissKiss. M

Att återuppta bloggandet...

Har funderat ett tag på att återuppta bloggandet så nu har jag gjort slag i saken och skrivit mitt första inlägg på ett och ett halvt år.. hoppas att jag denna gång ska ha lite intressantare saker att skriva om. Det återstår att se.

Mycket har hänt sedan jag sist bloggade och det ska jag uppdatera i kommande inlägg.
Nu ska jag och lillebror finslipa lite på designen.



KissKiss. M

RSS 2.0