Long time ago...

Ber om ursäkt för mitt dåliga skrivande. Har väl egentligen haft en hel del att skriva om men kännt att näe jag orkar fan inte. Men ikväll är jag fylleschaffis å väntar på att få hämta min fulla pojkvän å hans vänner, så då tänkte jag passa på med en uppdatering :)

Mycket har hänt. Vi har köpt radhuset, så om sisådär en månad, om allt går vägen, bor jag i Tullinge. På söndag är det visning så lite ombyggnad här hemma har skett de senaste veckorna. Dom har bytt dörrar, målat, lagt nytt golv, gjort om uppfarten, lagt plattor, målat fasanden osv...
Känns lite tråkigt att lämna villan som min familj med hjälp själva har byggt och som jag har bott i hela mitt liv. Alla minnen finns här och så. Men åh andra sidan är det väl dags för mig att växa upp och släppa taget. Jag kan ju ändå inte bo här förevigt.
Så det är väl lite om det...

Jag å Andreas är fortfarande tillsammans och firar snart 11 månader.. Varje dag med honom känns bara mer och mer underbar. Hans tatuering blev förresten skitbra..



Själv blev det lite strul med min tatueringstid men på måndag blir det av :) Så bild kommer då. I promise :)

Hmm.. Vad har mer hänt?
Jo, jag har fått tillbaka min 80% tjänst på Elgiganten så är nu fast där :) Känns otroligt underbart och en jävla lättnad måste jag säga... Slippa söka jobb, ha ett arbete att gå till om dagarna, å främst TJÄNA PENGAR! :)
Träningen då? Jorå, jag tränar å står i fortfarande.. Solar gör jag också för den delen så är värsta hot babe nu! Närå nu ska jag inte ta i =P haha..

Erhm.. Har väl varit ute lite i stan, i södertälje å i tumba... Var ute tre dagar i rad under påskhelgen..Måste faktiskt säga att jag blev glad över att man fortfarande pallar :) Så det var roligt..

Med rökningen går det också bra. Två månader rökfri på söndag. Känns hur jävla bra som helst. Känner mig så fräsch liksom.. Känns också skönt för Andreas del som aldrig rökt.. Nu när jag är rökfri tycker jag verkligen det stinker om rökare.. så förstår nu hur han har haft det alla dessa månader... haha !
Feströker dock. Men det kommer jag nog aldrig ifrån ! Suget är i stort sett borta och det är huvudsaken !

Näe nu ska jag börja göra mig i ordning för att åka och hämta mina fyllon :) Sen sängdags för i morgon ska jag jobba!

Tatuering!

Efter nio timmar under nålen är nu min älskling nygaddad... Ju fler tatueringar dessto hetare :) På killar såklart!

För jag ska flytta till Tullinge...

Ja, nu var det klart. Papprerna är påskrivna och inflyttningen sker preliminärt den 15 april, kan bli tidigare. Det känns skönt. Radhuset vi har köpt är på tre våningar och nyrenoverat från topp till tå. Allt från dörrar till golv och uttag är nytt. Nya handfat, toalettar, ALLT är nytt. Det känns underbart att få flytta in i ett ställa och bara kunna bo utna att behöva göra om allt... Det är dessutom ingen som har bott där sen det renoverades, för det gjordes om på grund av att de skulle säljas och blev klart dagen innan vi köpte det... Två minuter till bussen, max och tio minuter till tåget... kan inte bli bättre... Så nu ska vi bara sälja våran villa och alla möbler, för allting ska köpas nytt.. Åh jag ska även få alla nya möbler i mitt rum som jag sedan ska ha när jag flyttar hemifrån hade jag tänkt.. Lär väl förhoppningsvis inte bli om allt för länge.. Så ska få en 160 säng :):):)




   
  

Äntligen! :)

Ääääntligen ska jag få göra min efterlängtade tatuering. Har i några tidigare inlägg visat denna underbart vackra fjäril som för resten av mitt liv ska förgylla min kropp :) Niiice...
Åh har längtat så länge men problemet är ju att jag är arbetslös och därför inte har haft råd.. Men nu kom jag med den brillianta idén att jag kan få den som en "förskottspresent" av min älskling! Jag fyller ju faktiskt 20 om inte allt för länge! :) Och det tyckte han var en bra idé. Så vi var där å fick en prisuppgift på 1700 och den skulle ta tre timmar att göra ungefär. Sedan när jag kom tillbaka för att boka tid så skulle den helt plötsligt gå på 2500, minst! :S Kändes lite onödigt dyrt för en fjuttfjäril men så sa dom att tjejen där tydligen älskar att göra fjärilar och att hon också är grym på dom så dealde till mig ett pris på 1500 istället :)
så den 26 mars 12:00 är det bara å komma till House of pain om det är någon som vill se mig genomlida ett tre timmars helvete! =P haha...


RSS 2.0