Magaluf 2007

Home sweet home.. Äntligen hemma från en vecka på Mallorca Magaluf. Åkte fredagen den 20 juli och kom hem i fredags (den 27:e) Var där med Malin, Sofie och Anne. Egentligen var det bara jag, Sofie å Malin som skulle åka... Men sent på fredagen ringer Anne och berättar att hon bokat om vårat rum till en lägenhet för fyra och ska snart sätta sig på planet ner till oss. Fan vad kul tänkte vi :)
Veckan var inte så händelserik. Samma sak, varje dag... Ner på stranden för att bada och sola, upp runt 5 för att sova middag, göra sig i ordning, ut å käka runt 9 och sen hem till vår balkong för att börja förkröket, för att sedan gå ut till först Glada Viking och sedan Casablanca... Over and over again! Blev lite tjatigt måste jag medge. Dessutom var det tyvärr inge vidare att åka till en partyort med tre singeltjejer då man ofta blev lämnad ensam. Alla tre, en varsin kille.. Men jag klandrar dom inte, man vet ju själv hur det är att vara singel. Men som tur är så är jag inte det...
Vädret var iaf helt underbart och utelivet var inte utav denna värld, såå...för er singlar kan jag starkt rekomendera Palma Nova Magaluf !

Chansen är övervägande stor...

Tänkte berätta lite mer om lördagens bravader. Ja, alltså det som hände på kvällen... Jag blev alldeles för full... (varför känns det som om de där är en väldigt förekommande mening?) Eller också ett väldigt förekommande påhopp:
- Martina, du blir alltid för full!
Det känns så bekant på något vis... UNDRA VARFÖR? Haah...
Näe fy skäms på mig. Jag måste nog allt ta mig i kragen å inse mina begränsningar.. För vad mig anbefaller så har jag tamefan inga...

Allt var trevligt hemma hos Anne (förkröket). Kan dock tilläggas att jag var redan kadäng när jag anlände. Menmen, that's another story! Iaf...så spelade vi ölspelet om jag inte missminner mig... och efter ett tag åkte alla in, som tidgare nämnts, till Toxic...
Allt var jätteroligt (tror jag?) tills jag blev utkastad... Det är tamefanemej helt jävla otroligt att jag alltid lyckas ! Visst, jag erkänner, jag var en smula onykter... men inte så pass mycket att jag blivit odräglig eller ens ramlat på dansgolvet... Mitt stora problem är mitt balanssinne som inte blir något utav denna värld med lite alkohol i kroppen! Och då menar jag lite! Det behövs inte mycket för att jag ska börja vingla å ha mig.. Och ögonen ska vi inte tala om. Ja fy fan, ÖGONEN! Är det tillåtet att gå ut med solglasögonen? Kanske ett inte så dåligt förslag för mig som ser ut att ha supit i en vecka i streck efter ett par cider...

Sen lyckas jag med bedriften, som jag faktiskt måste tillåta mig själv att kräva en applåd för, att bli utkastad från Max ! Hur lyckas man? Jo om du undrar så är jag experten själv i egen hög person !
Asså ärligt talat, jag var trött (..däckad?...) och gjorde inte en fluga förnär ! Låt mig va ! Men nej, rätt ska vara rätt ! Inte sova inne på Max, aja baja Martina !

Så hem bar det och då lyckas vi med konststycket (inga applåder denna gång tack) att vakna upp i södertälje med nattbussen... Men hallå! Vi skulle ju av i Salem! En lååångdragen suck!

Aa mycket händer inom loppet av några timmar...

Å Marie, henne ska vi inte tala om! Sticka till Solna utan att säga ett knyst, inte svara i telefonen, INGENTING... Orolig eller vad? Och, jag måste få säga att jag var inte den enda som lyckades med omöjligheter denna kväll! Marie lyckas ta en svarttaxi, all by her self, dyngpackad, och dessutom pruta ned priset till 150 spänn från stan till solna! Då är man duktig må jag säga =P Och sen har hon inte pengar att betala! Haha!
Och sen, däckad och spritt språngande naken, sover hon som ett barn i "pappas" säng! Hahahha! Så skööön!

Aa, man kan nog inte kalla denna lördagskväll annat än händelserik!



Det närmar sig...

Jadu, det är mycket som närmar sig. Kan börja berätta att Magaluf-resan är ruskigt nära nu. På fredag åker vi å satan vad roligt vi ska ha det. Fast måste faktiskt erkänna att jag har lite blandade känslor om resan, vet egentligen inte riktigt varför. Eller jo, den absolut största anledningen är ju såklart Andreas. Hur fan ska jag klara av en hel vecka utan min älskling? Som jag högst klarat av att vara ifrån i typ två dagar... Jag kommer gå runt där nere å sakna ihjäl mig. Fast som tur är så väntar han på mig hemma i Sverige, förhoppningsvis med öppna armar :)
Så på fredag 06:35 går planet och jag återvänder inte fören den 27/7 23:05 eller nått i den stilen. Så där emellan blir det inget bloggande för min del... Men det blir å andra sidan en jävla massa att ta igen när jag kommer hem. Alla äventyr som ska berättas, miljontals med bilder som ska visas, aa ni vet :)

Men, nog om det. Något mer som förhoppningsvis närmar sig är ett jobb? Arbetsintervju på Twilfit idag. Och måste faktiskt säga att det gick förjävla bra :) Hon tyckte att jag hade gjort ett riktigt bra intryck på henne och sa i princip att det nog inte skulle vara några problem för mig att få jobb hos dom. Men man vet ju aldrig. Vad som helst kan hända.
Så får hålla tummarna för att dom återkommer med goda nyheter...

Smögen vecka 32 närmar sig också. Om det nu blir av men det antar jag, eller? Tänk att få tillbringa en hel veckas semester med min man ! Fasen så underbart det ska bli... Massa mys och....

Eh, var det något mer? Hmm... Näe tror jag var färdig för idag, men återkommer förmodligen i morgon :)

/M

Jadu...

Ja och vad har jag gjort sen senaste blogginlägget? Jo var på Tb's en stund i fredags och tog några öl med Jennie. Efter det träffade jag Linda och senare under kvällen när min älskling kom hem från jobbet så gick jag till han. För ovanlighetens skull var han hungrig, så det var bara att sätta sig i bilen å åka till Västberga Mc-donalds...

I lördags var vi hos hans mormor och fikade lite snabbt :) Sen på kvällen var det förfest hos Anne och sen var vi ett gäng på typ 8 pers som gick till Toxic... Inget höjdarställe direkt men det funkar...
Och att jag alltid lyckas, blev utkastad runt 1 eller nått sånt.. Så det var bara att åka hem då... Skulle iof fått komma in igen men fastnade där ute då jag stog och snackade med en väldigt trevlig vakt :)

Igår var jag bakis hela dagen... åt pizza på Filino och så hyrde vi två filmer... Sen har det inte hänt mycket mer...

I morgon kl 09:00 ska jag på arbetsintervju på Twilfit i Skanstull.. Vore underbart om jag kunde få jobb så jag slipper gå hemma och slöa om dagarna... blir ju galen snart =P

Jag är nästa smart !

Din IQ beräknas vara

115

Detta motsvarar ≤84:e percentilen, dvs 84% av befolkningen har en IQ mindre än eller lika med 115.

För medlemskap i Mensa krävs en IQ på 131 eller mer, vilket uppnås av 2% av befolkningen, alltså 98:e percentilen.

Sannolikheten att du kvalificerar dig för medlemskap i Mensa är liten.

Haha ! Jag är nästan smart :) Men fan, långt ifrån så pass smart att passa i Mensa =P


Min vanliga otur...

En vanlig dag på jobbet tillsammans med min syster tänkte jag. Ja, väldigt vanlig tills jag lyckas krocka en utav kundernas bilar i min systers bil. Jubel för Martina!
Det var dock inte mitt fel. Bilen var helt död, dåligt batteri eller nått. Så vi var tvungna att putta ut bilen för att få upp Porshen som stod framför, klar för avhämtning.
När dom väl puttar bilen går allt bra. Jag försöker svänga för att inte köra in i min systers bil. Men nej, rattlås! Så ratten gick inte att rubba... Och då börjar den rulla rätt fort eftersom det är en liten sluttning på infarten, då upptäcker jag att bromsarna inte fungerar. Ååh, underbart. Hann inte reagera eller dra i handbromsen innan den bokstavligt talat stog I min systers bil. Underbart... Men tur i oturen kan jag ju säga... Kundens bil fick inga skador, åtminstone inte så pass synliga att det gick att urskilja vilka skador vi åsamkat eller kunden. Kunden har förmodligen krockat bilen tidigare och hade som tur var redan skador just på det stället.
Min systers bil såg dessvärre inte så vacker ut. Många tusenlappar kommer det kosta... Menmen...
Dags att gå ut å jobba !

Får se vad som händer ikväll! Kanske borde jag gå hem å skämmas? Eller kanske borde jag tänka att det hade hänt även om det inte var jag som satt bakom ratten. Varken bromsar eller ratten fungerade ju inte!
Så, tror jag kör på det sistnämnda. Det hade nog kunnat hända vem som helst! =P

Dagens händelse...

Existerar den ens? Har inte hänt mycket tycker jag. Varit uppe sen sex i morse, lagade frukost till älsklingen, och sen åkte till jobbet med syster. Vi har hållt på med en bil från sju i morse tills straxt efter två... Men satan vad fin den blev :)

Igår var det trevligt. En liten parmiddag med mig, Andreas, Malin å Mange :) Jag bjöd på tacos.. Och lika gott som tacos alltid smakar, smakade det även igår :)

Längtar efter att få gå hem. Har så otroooligt tråkigt å vill bara mysa med min älskling..

Näe, dax att jobba!

Lite blandat sådär :)

Kom hem för ett tag sedan. Var som jag tidigare skrev inne i stan och shoppade med Jennie. Kan förmedla att vi bröt våran vanliga meny till mat på Gula villan istället, men fan så gott det var :) Jennie åt vesuvio och jag åt pasta mums mums för er som bara döööör av nyfikenhet för å få veta vad jag stoppat i magen =P

Väl inne i stan blev de efterlängtade lackbyxorna en besvikelse. Det var verkligen som tights, inga fickor, ingen dragkedja, ingenting.. bara en enda stor resår... och till råga på det så var byxorna GLITTRIGA! Fy fan! Vem sätter på sig ett par glittriga lacktights? inte jag iaf...
Så...en stor besvikelse som sagt :(
Men köpte där emot tunikan som är på bilden här under, och den var till min stora förvåning lika snygg, om inte ännu snyggare i verkligheten. Brukar tycka att affärer får kläderna att se så mycket snyggare på bild än i verkligheten. Men inte denna gång :) Så den blev det från Gina.. My favourite store =)
Och lite heta underkläder och stayups :) Mmm, sexy :) Hoppas älsklingen tycker det bara =P

Appropå älskling. Tänkte förgylla detta inlägg med lite hederlig kärlek :) Några enkla ord räcker och en bild.. Och en bild, som man brukar säga, säger mer än tusen ord. Vill bara att alla i hela världen ska veta hur mycket jag älskar min Andreas, han är den absolut bästa. Andreas, the love of my life! Mannen i mitt liv. Mitt livs största kärlek... mmmm, älska, älska, älska =D
Och så en vacker kärleksbild såklart :)

image4
Martina <3 Andreas

Rubriker är inte min starka sida.

Satan vad trött jag är :( Jobbar extra på biltvätten nu eftersom min syster jobbar själv denna vecka. Vem hade kunnat ana att lilla jag skulle ta i med hårdhandskarna och dessutom bli skitig under naglarna? Måste faktiskt säga att det är väldigt roligt här, lärorikt och dessutom får jag ju chans att jobba med my beloved sis.

Shit vad tråkigt väder det är ute, bara regnar å regnar å regnar :(



Idag ska jag å Jen äta på Bistron. Antar att det blir den vanliga menyn, ost och skinkdsallad för min del och kycklingsallad för Jennies del.
Sen efter det ska vi in till stan. Ska titta på byxorna på Gina som finns på bild i föregående inlägg.

Följer bloggtrenden !

Nu har det hänt, även jag har valt att följa bloggtrenden. Efter otroligt många, mest meningslösa blogginlägg på playahead har jag nu införskaffat mig en alldeles egen blogg :)


image3
Antar att jag inte är ensam om att tycka att dessa lackbyxor är otroligt heta.
Funderar själv på att införskaffa mig ett par egna !

RSS 2.0