En helt vanlig måndag!

I helgen var det utgång som jag tidigare skrivit. Vi började kvällen på New Peking City på Östermalms torg. Det är en mongolisk bufférestaurang. Vi kom dit och åt massor med gott, bland annat så blev det väldigt mycket sushi för min del :) Sen tog vi in efterrätt också som ingick i priset. Maten kostade 148kr för buffé med sushi och massa annat plus efterrätt. Så det var väldigt billigt. Vi beställde in en vinkaraff och delade på och lite senare blev det tequilarejs :) Kanske lite fel ställe att shotta tequila på men vafan :) Lite senare under kvällen fick vi skjuts till Tb's i Tumba. Där dansade vi så mycket att svetten rann och fötterna blödde (bokstavligen) haha.. Hade så sjukt ont i fötterna men det glömdes lätt bort med lite rolig dans :) Det straffade sig däremot dagen efter menmen sånt är livet när man dansar i stilettklackar :) Vill man vara fin får man lida pin.

Kvällen slutade runt halv tre och dagen därpå var det jobb klockan 12. Var det helt okej att jobba trots att jag var så trött så jag höll på att somna stående, men siffrorna drog vi in ändå :)

Idag har jag och min älsklingsgirl varit i Kungens kurva och handlat lite. Köpte bland annat en neccesär för att ha shampo och sådant i för min resa. För på torsdag sticker jag och älskligen till London till söndag kväll. Så har hela fredagen, lördagen och söndagen att hitta på aktiviteter och shoppa. Har med mig 10.000 i fickpengar som ska gå åt maaaaaaaassa med shopping. Har tänkt köpa en ny DKNY väska, lite guldsmycken och nya vårskor och kläder :) Ska bli riktigt mysigt att få komma bort ett tag och mysa med älsklingen :) Äta massa gott och dricka vin! haha!

Nu sitter jag på biltvätten och ska göra en grundlig rengöring av min bil för sista gången på det här stället. Syster har nämligen beslutat sig för att sälja stället pga bland annat brist med tid.

Sen ska jag hem och börja småpacka lite, ladda kameran och hämta ut mina sparpengar :)

Tisdag

10127 steg.

Måndag

Måndag: 15739 steg.

Marilyn Monroe

"It's better to be absolutely ridiculous than absolutley boring" - Citat från Marilyn Monroe.

Stegräknare

Min kära farmor och hennes jobb (som många andra jobb) har fått varsina stegräknare och har nu en tävling. Deras tävling är att dom ska gå till Berlin (alltså så många steg som krävs dit) på kortast tid. 10 000 steg är det uträknade rekomenderade steg man bör gå om dagen. Detta motsvarar ca 6,5-7 km beroende på stegens längd. Då kan ni tänka er hur många stegs som krävs för att gå till Berlin. Ja, ett par stycken iaf!

Hur som helst så jobbar hon i bankyrket och sitter i stort sett stilla hela dagarna. Jag däremot gör inget annat än att gå runt i mitt yrke. Så därför så fick jag en stegräknare av farmor så vi kan jämföra hur mycket vi går osv. Måste säga att man blir otroligt peppad av att ha en stegräknare på sig. Slår en flukt på den ständigt för att se mina förbättringar.

Idag är första dagen jag har på mig stegräknaren och då slutade jag redan klockan ett på jobbet så det blev inte så många steg där inte. Efter det umgicks jag med Linda och vi satt för det mesta stilla så det blev inga steg gjorda där heller. Men nu är klockan snart fem och jag har redan gått 7349 steg och en promenad vankas senare i kväll. Så 10 000 steg är nog inge problem för mig och då är det ändå bara det rekommenderade. Sen är det självklart ett plus i kanten om man går mera, vilket jag tror att jag lätt kommer göra när jag jobbar mina vanliga tider, dvs till sju eller åtta.

På lördag ska jag ut och käka och sen gå på krogen. Vore fan lite roligt att ha på sig stegräknaren på krogen och se hur många steg man dansar fram. Lär ju bli en hel del så mycket vi står och shakar! haha! Har dock ingen plats att ha den på, inte så snyggt att sätta den i linningen på kjolen när man är ute. Haha.. så blir inget av med det, men hade varit lite roligt iaf.

Nu ska bilen tvättas och sen ska jag hem och käka.. Återkommer i morgon om hur många steg jag lyckats trampa fram. Då jobbar jag 10:30-18:30.

PussPuss

Lyckad helg.

Helgen har varit helt lyckad tycker jag. I fredags blev det ju utgång med Jennie och Linda. Även fast det inte var en kotte på Tb's så hade vi rikigt roligt ändå. Lite dricka och bra sälskap gör alltid susen. Det var vi tre och kanske tio till på hela Tb's. Skrattretande faktiskt. Menmen vi hade roligt iaf. Vid stängning kom älsklingen och hämtade oss och skjutsade hem Jennie också.
Igår, lördag så var jag rätt så sliten efter en lång arbetsvecka och utekväll. så det blev lugnt. Tog en minipromenad med Linda till salem centrum och hälsade på sanna och handlade snacks inför kvällen.
På kvällen åt jag och älsklingen sushi och hyrde Patrik 1,5, riktigt bra film faktiskt!

Idag blir det våfflor hos farmor klockan två med hela familjen så dags att göra sig i ordning.

Nu har jag skrivit ett helt inlägg som är så ointressant som det bara går att bli. Varför bloggar jag ens??

TB'S

I morgon ska jag, Linda och Jennie gå på Tb's. Ska bli så jävla roligt att festa med Jennie. Hon och jag hade ju våran tonnårsdebut på krogen tillsammans i yngre ålder och har festat sjukt mycket. Fredag, lördag, onsdag... varje vecka i flera månaders tid. Tills vi skaffade seriösa förhållanden och Jennie gick och blev på tjocken. Så nu är det drygt 10 månader sen eller nått som vi festade ihop så det ser jag fram emot som fan. Och självklart ska det bli jätteroligt att Linda hakar på oss ut :)

På lördag ska jag och älsklingen (om det blir av) laga shushi. Ja ni läste rätt, vi ska LAGA, inte KÖPA. Jag har nämligen fyndat en bok på bokrean för 39 kronor om hur man lagar riktig sushi hemifrån och allt som behövs. Både jag och Andreas är ju riktiga shushifreaks så det ska bli roligt :) Vi tänkte börja med laxsushi bara och se hur svårt det är innan vi avancerar oss. Har läst lite och det är tydligen värsta projektet att bara göra riset och få det bra. Bara det tar några timmar liksom. Så får se hur mycket tålamod vi har helt enkelt :)

Nej, nu är lunchrasten slut, dax att jobba!

Utekväll!

Har ni märkt att man ofta är en jävel på att klaga över att det aldrig händer något? Jag och mina kompisar är experter inom det området, så nu slog vi slag i saken som vi småpratat om ett tag. Vi ska ha en riktig tjej-utekväll!
Nästnästa lördag :) Bra att vara ute i god tid... haha... Planering är min grej.

Hur som helst så är vi hittills 4 tjejer men blir förmodligen flera. Säg gärna till om du vill följa med :) vi ska först till Mongoliska restaurangen på östermalms torg. Där ska vi käka och snacka massa skit och självklart dricka massa vin och goda drinkar :) Sen efteråt blir det utekväll. Vart vet vi inte än men det känns som Tb's ligger på listan för tänkbara val.
Får se helt enkelt. Ska bara bli riktigt roligt att göra något flera stycken :)


Lägga bloggen på is...

Som ni säkert märkt (de få värdefulla läsare jag har) så har jag inte bloggat på en väldigt lång tid. Jag känner för tillfället att jag inte har något speciellt roligt att blogga om, och skriva meningslösa rader för att fylla ut bloggen känns ju sådär.
Men när något riktigt, riktigt roligt händer så lovar jag att uppdatera er :) Men så ni vet, jag lever iaf :)

PussPuss

RSS 2.0