Peelingkräm

Haléns har börjat med den brilijanta idén att sälja skönhetsprodukter på deras hemsida. Tycker det passar mig utmärkt :) Beställde förra veckan en peelingkräm därifrån från Lancome.
Prövade den alldeles nyss och den var utmärkt. Känns jätteskön mot huden och luktade jättegott. Så nu har man fått bort alla döda hudceller i ansiktet och ny fräsh hud har kommit fram :)



Kampanjpris på Haléns just nu - 270 kronor.


Anne Widengren!

Detta inlägg är riktat till henne, min absolut äldsta vän som nu befinner sig i Norge. Hon fyller nämligen hela 20 år idag så ett stort grattis på den stora dagen gumman! (om du nu läser det här)

GRATTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu är jag snygg igen ;)

Nu sitter jag på biltvätten och har precis kommit från min frisör Annika. Vi gjorde likadana slingor som förut i färgen sand och klippte upp det lite. Känns alltid lika skönt att komma där ifrån och känna sig så snygg. Köpte nya silkesdroppar också från Lanzer tror jag dom heter. Bokade in en ny tid om två månader igen :) Hon är så sjukt omtyckt att tiderna alltid är uppbokade. Det är inte direkt en frisör jag går till utan snarare en vän. Världens gulligaste!

Nu har jag suttit i telefonkö till ett ställe som jag inte kan nämna då min bror läser det här. Har suttit i typ 20 minuter och det känns som en evighet. Mitt paket var försenad och efter många om och men kunde dom spåra det så det finns nog på posten idag. Det ska vara en julklapp till lillebror så vore ju lite snopet om den inte hann fram.
Hoppas Linda hinner få sin julklapp i tid också. Skickade den förut men vet inte direkt hur lång tid det tar att skicka till USA.

Funderar på om jag ska åka hem och lägga mig och titta på en film och beställa lite Sushi. Det är jag nog värd :) Eller?

Heth Ledger !

Som alla, eller ah de flesta iaf så tog skådespelaren Heth Ledger livet av sig för ett tag sen. Tycker han är en riktigt grym skådis och igår såg jag den rollen han nog gjorde bäst av dom alla, nämligen som Jokern i Batman - Dark Knight.
Filmen släptes ju igår så köpte den på jobbet för 99 spänn. Svinbilligt för en ny film ju! Såg den med lillebror och hade inte så stora förväntningar faktiskt, och om jag ska vara ärlig så visste jag inte ens att han var med i den filmen. Alla ni som har sett den filmen vet ju vad jag pratar om när jag säger att han är helt sjukt bra i den. Han spelar så otroligt och hans sett, rörelser osv är grymma. Ah jag rös iaf ! Ett riktigt bra avslut att ha genomfört den stora rollen innan han tog sitt liv.
En annan bra film han har medverkat i är "Tio orsaker att hata dig", en av mina favoriter.

Stort plus till Hethan och hans medverkande i dessa två underbara filmer :)

Julbord

I lördags var det julbord med jobbet på Torekällberget. Hade sett fram emot att få äta julmat :) Allt var jättetrevligt och jag och Malin tog vårat förnuft i fånga åkte hem strax innan ett vilket var väldigt skönt dagen efter att ha fattat det beslutet.
Ett litet missöde som hände var att jag råkade av misstag handla en likadan klänning som Malin. Ingen av oss hade brytt sig om det vore så att det var någon på jobbet som man inte har så bra kontakt med som man skulle se likadan ut som men nu är det ju faktiskt så att det är ju Malin och jag som umgås så vi fick bli tvillingarna under kvällen.
Här kommer lite bilder...




Ja som ni ser så lyckas jag inte vara snygg på en enda bild utan gör istället förfärliga miner.
Men visst var klänningen snygg iaf?? :)

Arg & Frustrerad.

Jag känner mig väldigt frustrerad. Eller ja, nu har det mesta gått över men tidigare idag var jag så jävla arg och frustrerad på grund av två orsaker. Dels första anledningen är att jag beställde den den skitsnygga mörkblåa klänningen från style by stars för 4 veckor sedan som jag hade tänkt ha på mig i morgon på julbordet med jobbet, som inte har dykt upp. Visst, försenade leveranser händer men när dom inte ens kan höra av sig och säga att "Hej vi beklagar men din leverans är försenad" så blir man fan arg. Så har gått och väntat och väntat och ingenting har dykt upp i brevlådan, så var tvungen att åka till Skärholmen med Jennie idag och leta som en idiot efter en klänning. Efter mycket om och men så hittade jag en ursnygg (snyggare OCH billigare än den jag beställde) från Vila. En mörkblå den också i glansigt material för endast 399kr. Som hittat! Slänger upp en bild lite längre ner.

Den andra anledningen som gjorde mig så arg och frustrerad var att jag idag fick hem en räkning på 300 spänn från Illustrerad vetenskap. För länge sen (I Juni) så lyckades en telefonförsäljare från detta företag pracka på mig två tidningar från dom och ett knivset på köpet för endast 69kronor. Settet var tydligen värt runt 300 kronor så det tyckte jag var schysst, samtidigt som dom hoppas på att värva en prenumenant. Jag sa klart och tydligt i telefonsamtalet att jag INTE ville ha någon fortsatt prenumeration från dom och säljaren sa att nej för att du ska få det så kommer du behöva fylla i ett formulär som du kommer få hemskickat, så du behöver INTE göra någonting om du inte vill ha några fler tidningar från oss.
Hur som helst så är jag dum nog att gå på detta och får efter mer än en månad hem två tidningar och INGET set. Det kommer senare tänker jag. Månaden därpå får jag hem ännu en tidning och en film + en faktura. Jag ringer då upp kundservice arg som ett bi och talar om som det är att jag INTE ville ha något mer från dom och att jag talat om de för den tidigare säljaren. Hon är trevlig och säger att ett missförstånd har skett och ber mig att bortse från den fakturan och raderar mig helt och hållet från systemet. Skönt tänker jag, nu är jag av med dom...trodde jag!
Idag dimper denna räkning OCH ännu en tidning ner i min brevlåda och jag ringer då ännu mer förbannad upp till kundservice. Där får jag bemötandet att ingen registrering om avslutat medlemskap har skett och att jag helt enkelt får betala fakturan. Jag säger då åt henne att jag tidigare till och med ringt och sagt upp medlemskapet. Hon berättar då att så fort man ringer till dom så får man ange sitt medlemsnr vilket jag också fått göra, och då förs tydligen någon automatisk logg när någon har varit inne på mitt så kallade "konto" och ingen har någonsin varit inne där. Så förmodligen så när jag tidigare ringt och trodde att jag avslutade mitt konto så har jag förmodligen angett en felaktig siffra i mitt medlemsnr och denna säljare har då tagit bort någon annans konto. Detta går ju då inte att bevisa så det är bara för mig att betala.

Visst, det är "bara" 300 kr, men 300 kronor är alltid 300 kronor och när man tvingas betala för något man inte bett om så är det jävligt frustrerande. Något tips på hur jag ska gå till väga?

Nu fungerar det ju såklart inte att infoga klänningen så får lägga upp den en anna dag!



Nytt abbonemang !

Har länge funderat på att skaffa mig ett abbonemang med fast pris då jag ringer så otroligt mycket. Eller ah, mycket av pengarna går åt då jag pratar eller smsar med min älskling eftersom förädaren har gått och skaffat 3. Så bestämde mig helt enkelt för att skaffa fast pris. Sagt och gjort. Fick välja en telefon för 2500 kronor och fick en gratis gps + 4gb minneskort med på köpet. Tackar och bockar.

Gissa vad jag valde för telefon? Jo självklart den mest rosa jag kunde hitta och den är sååå fin. Har dock en smula problem eftersom jag aldrig har haft samsung förut. Lite tröglärd dära men det lossnar nog tillslut, hoppas jag =P

Nu ska jag äta middag och sen är det dags för min vanliga kvällspromenad med Sanna :)


RSS 2.0