Helg

Denna helg är en jobbhelg. Vilket innebär en soft arbetsvecka för mig förra veckan, och en inte så lika soft arbetsvecka nästa vecka när jag då istället är ledig helg.

Igår var det grillning hos Marie ute i solskenet. Det var trevligt förutom lite bjäbbande och att jag och Marie uppenbarligen INTE ska stå vid grillen. Korvarna var gaaaaanska så svarta efter att vi vart där.. Haha !
När vi var i Tumba för att gå på systemet gick jag in på H&M och impulsshoppade lite kläder och hårfärg. 800 spänn fattigare.. Men vem bryr sig, man lever bara en gång?...

Dessutom idag blev jag 3000 spänn fattigare när jag köpte en ladyshave och en efterlängtad digitalkamera på jobbet :) Nu fan ska jag börja fota, ALLT. Man har ju inte bild på någonting längre, skitråkigt. Så nu jävlar.

Här kommer några av mina inköp:
image51          image52image53

Näe nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan möta Malin och Sanna på ica där vi ska handla tacos :) för att sedan ha en kväll med tacos, singstar och utgång :) Trevligt trevligt!

Bil

Det blir en bil. Nu är allt vad det kommer kosta uppkollat och klart och förmodligen i juli blir bilköpet av. Om jag kan hålla mig så länge. Haha! Näe men det måste jag eftersom jag måste in med kontantinsatsen...
En peugeot 206 blir det. En typ 2005 tänkte jag. Lysblå :) Me like.. som har gått runt 4000-5000 mil. Så den kommer vara ganska så ny.. Nu när allt är klart känner jag mig jätteivrig. men ska får vänta några månader till. så får låna bilar hit och dit sålänge som jag gjort hittills och det har ju iof gått bra.. sätter mig inte och åker kommunalt till jobbet inte.. haha! man blir så lat när man har körkort!

En liten bild på blivande bilen! (om jag inte hunnit ändra mig innan, vore typiskt mig)

  

Idag tänkte jag köpa mitt efterlängtade playstation med guitar hero som är sjukt kul...
Tänkte bara köpa tvåan, det räcker gott och väl för mig, dessutom vill jag ha slimmodellen som är så liten, kan inte bli bättre..
I samma veva tänkte jag köpa digitalkamera och minneskort som jag också längtat efter...
Problemet var bara att jag inte riktigt kunde bestämma mig vilken kamera jag skulle ta så då sket jag i allt ihopa istället. Ska glutta lite till i morgon på jobbet och försöka bestämma mig och då köper jag allt på samma gång :)

Så nu har jag kommit en liten bit på vägen på mina planer. Mobil, bil, playstation, digitalkamera.
Nu är det bara pattarna och lägenheten kvar! Haha ! Näe men att operera brösten är inget jag bestämt att jag skulle göra, men det är något jag gått och väl skulle kunna tänka mig göra. Men min kupa är mer än okej om man får säga så , så det är inte något jag tänker spara till..

Däremot kommer det framöver sparas för fullt !


Så du, idioten där ute som påstod att jag levde i en drömvärld och undrade hur fan jag skulle lyckas med mina planer, nu ser du att jag är på god väg. Vill man så kan man ;) IDIOT !!!!

Tjejmiddag.

Jag har kännt ett tag nu att jag är riktigt sugen på att samla ihop brudarna och ha tjejmiddag med massa vin och god mat. Eller om det inte orkas så skippa middagen och bara ha en tjejkväll med massa vin? Ingen utgång eller så utan bara sitta och snacka liksom. Vore så roligt :)

Men... eftersom vi ligger mitt i en flytt så får det nog vänta ett par månader. Först och främst ska vi flytta här ifrån och sedan ska vi försöka få ordning på nya stället. Men såsmåningom ska jag ha någonting. Och då ska jag ha det oftare. så sällan alla kan träffas tillsammans åh bara snacka en massa skit liksom... Men då blir det ju i Tullinge :)

På torsdag ska jag och mamma åka till Ikea och börja inhandla alla nya möbler. Nästan inte någonting från villan i möbelväg som följer med, utan det blir nytt, nytt, nytt :) Skitnajs.. Och ännu skönare är att jag ska få hela malmserien med en 160 säng och allt som tillhör med två nattduksbord, sänggavel, byråer osv. Så jag har hela mitt sovrum färdigköpt när jag ska flytta hemifrån. PERFEKT :)

Näe, dags att åka till jobbet och göra lite nytta :)

Missförstånd!

För några dagar sedan skrev jag ett inlägg om att jag vill flytta från tumba och skaffa nya vänner för att mina vänner är idioter. Detta rör specifika individer och dom vet om min åsikt. Så om någon missuppfattat och tagit åt sig så ber jag tusen gånger om ursäkt. Jag har många vänner som är helt underbara som jag älskar och aldrig någonsin kommer släppa!

........Förlåt

O'learys.

Utgång igår med jobbarkompisar och barndomsvännen Malin. Det blev förkrök hos Malin (jobbarkompisen) och sedan utgång till O'learys. Det var jättetrevligt. Träffade Sofie från Södertälje där också vilket inte händer varje dag. Men det hände lite saker och draget var inte på topp så jag och Malin bestämde oss för att dra till Kebabhouse, ta med oss en kebab i bröd och kuta till sista tåget. Väl i Tumba passar bussen som vanligt inte in så det fick bli en taxi. 100 spänn, överkomligt. Väl hemma somnade jag på soffan medan mamma var ute och tog ett bloss.. Nattuggla som hon är. Sen var det bara att hoppa i sängen.
Och kors i taket, halv 12 ringer Andreas och väcker mig. HALV TOLV!!!?? Vad hände där. Jag har inte sovit så länge på åååår.. Brukar vakna runt nio. Har man tur kanske jag kan hålla ut till tio. Så blev rätt paff. Men uppenbarligen behövdes det.
Så denna helg har jag verkligen bara tillägnat med vänner. I fredags hos Sofie och igår utgång...

Idag känner jag mig väldigt lycklig, gissa varför? JO, för att solen skiner of course. Jag fattar inte att jag är så beroende av vädret. Är det dåligt väder blir jag jättedeprimerad och tycker att allt är meningslöst. Skiner solen så skiner även jag. Och det gör jag idag! :)
Har nyss varit ute och tagit en promenad med Malin. Så himla skönt alltså! Och i morgon ska jag äta middag där :)

Ikväll blir det grillning med familjen, syster och hennes pojkvän som är på besök och Andreas kommer senare. Skitgott ska det bli. Premiärgrillningen för i år blir det :)

Näe, dags att gå ut i solen !

wiiiie ! :)

Jaaa, jippi är på sketansbra humör :) Mallaballa från jobbet ringer och det blir utgång ikväll med Sofie... Skitkul ska det bli . Jag som inte går ut så ofta tycker att det är märkvärdigt när det väl händer :)
Där har vi två brudar som vet hur man festar. Skönt för de vet då inte mina vänner! =P haha!!

Begravning !

Begravningen igår var hur fin som helst. Blommor i alla möjliga färgglada färger, precis som hon var. Det var jättejobbigt och ännu hemskare att se alla nära vara så ledsna. Jag fixar inte riktigt sånt. Ändå så var det skönt att få ta ett sista farväl. Oh ännu skönare att hon slipper lida nå mer. Jävla cancer !

image46
Ann-Marie på deras bröllop. 11 dagar innan hon dog. Cellgifterna har tagit hennes hår, trots eländet är hon världens lyckligast. Vila i frid Ann-Marie !

Vår

Nu börjar man verkligen känna av våren. Solen har skinit i flera dagar. Underbart :)

En sak som inte är fullt så underbar är att idag är det begravning. Vi ska säga farväl till Ann-Marie, mormors syster. Det känns hemskt men är en sak jag måste göra. Vi måste få ett avslut, och det får vi idag, om ett par timmar!

....återkommer !


Ett inlägg i Metro.


Ett land där grannar låtsas inte se varandra även om de åker i samma hiss varje morgon. Ett land där man äter lagom, bara det inte gäller godis eller kakor. Ett land där läkarna säger till patienter att avvakta och se, till och med på akuten. Ett land där man super på fredagen och har sex på lördagen mella i pauserna mellan lördagsfilmen och Bingolotto. Ett land där människor tycks ha allt, men ändå har mer rynkor än en äldste i någon bergsby. Ett land där tonåringar ser ut som vuxna och vuxna ser ut som tonåringar. Ett land som hjälper många. Ett land som många vill flytta till. Ett land som vill vara omtyckt av alla, men ändå ett land som många älskar att hata.

En Invandrare



Jag kunde inte ha sagt det bättre själv.

Tisdag morgon.

Igår kväll var en väldigt mysig kväll. Träffade barndomsvännen Malin som jag inte sett på evigheter på grund av att hon varit utomlands och jag har jobbat knasiga tider. Men egentligen, man måste ta sig tid att ses, det är de det hela handlar om. Så i morgon efter jobbet så är den en liten kort tjejkväll hos Malin bestående av mig, Malin och Sanna. Mys :) Saknar sånna där tjejkvällar när man sitter och snackar om allt mellan himmel och jord, dricker vin och skrattar för fulla muggar. Sånt händer inte alltför ofta numera. I morgon blir en sådan kväll, bortsett från vinet såklart eftersom vi alla tre jobbar så flitigt.
Men däremot bokade vi in den 26 april, nästnästa helg med andra ord blir det tacos och singstar med a lots of vin hos Malin och sedan utgång till Tb's. Tb's slår liksom aldrig fel. Så den som vill gå dit och parta med oss får gärna göra det, vore kul iaf :)
Jobbar den helgen, men slutar fyra på lördagen så åker direkt till Malin efter jobbet för att ställa bilen och sova där. Vi båda jobbar på söndagen men börjar inte fören halv elva så det ska nog gå bra :)

Anyway så var det trevligt igår gumman, vi satt ute i timmar och pratade om allt möjligt. Livet, boende, pojkvänner, jobbet, bil osv. Det märks att man börjar bli vuxen iaf.
Det måste vi göra om. SNART.

Skulle egentligen träffat Sofie igår men hon skulle till Sebs och fira hans lillasyster, men det går fler tåg :)

Och på torsdag ska jag träffa Anna. Det var också länge sen. Sist var väl påskafton på O'learys? Iallafall så ska jag dit efter jobbet en stund och snacka lite skit bara.

Idag är det typ världens finaste väder ute, dock inte så vamt. Men solen skiner och det gör mig såååå jävla lycklig varenda gång. Ställde klockan på halv åtta i morse för att gå ut och jogga om det var fint väder. Och det är det :) Så ska bara skriva klart det här inlägget och sedan gå ut och ta mig en joggingrunda i solen.
Träningen gick jättebra igår, fastän jag inte får träna magen för tatueringen :( Men på fredag har det gått en vecka och då är det lugnt sa hon...

näe, dags att gå ut och springa av sig ett par kilon... haha!

Helgen

Ja, idag är det måndag, vilket innebär ännu en jobbvecka. En jobbig sådan. Jobbar nämligen en jobbig vecka med sena kvällar och ledig helg, sedan jobbar jag en otroligt slapp vecka med ledig torsdag fredag men istället jobba helg. Denna helg innebar jobb, vilket i sin tur innebar en ledig måndag. (är alltid ledig måndagen efter att jag jobbat helg)...
Helgen har i stort sett inneburit en sak, dvs MAT. I fredags var jag ledig, då tatuerade jag mig ju som sagt. På kvällen kom mormor och låtsasmorfar och lagade oxfilé provencalé och vi åt en hel del efterrätt.
På lördagen var det jobb för att sedan bege mig med familj till min farbror och hans fru. Hon är thai. Och i Thailand i lördags innebar det nyår, närmare bestämt så firade vi thailands nästkommande år, 2051. Massa hemlagad thaimat och tidig sänggång. Söndag jobb och massa god mat på kvällen.

Hårdträning idag. Jobbar 10:30-20:00 i morgon så hinner inte till gymmet innan, om jag inte går upp typ halv sex och det är inget jag har särskilt stor lust med så i morgon bitti blir kompesationen för utesluten träning morgonjogging istället. Hoppas på att vädret är på min sida.

Dags för korvstroganoff, en dusch och sedan åka till Sofie för massa prat och kaffe :)

Aj aj aj...

Nu är jag äntligen nygaddad. Men fy helvete satan vad ont de gjorde. Minns inte att de gjorde så ont sist. Redan efter första sekunderna ångrade jag mig och tänkte. Näe, hon får göra konturerna, jag pallar aldrig två timmar. Men de gjorde jag. Åh gud vad fin min lilla fjäril blev :)
Just nu typ rinner det om den. Men min lillebror han ta en bild på den när den var helt klar. Är dock lite blod i det gula på den. Men annars är den jättefin och jag är supernöjd! :)
Sen blir det mina rosor i gråskala efter sommaren... :)



Åh en liten rolig grej.
När jag drog upp tröjan för att hon skulle trycka dit skissen utbrast hon: "Oj, shit vilken jävla fin mage du har, skulle jag också haft en sån där fin mage skulle jag också tatuera mig där"...
Tackar tackar sa jag och log såklart :) Det är väl vad alla tjejer vill höra typ?
Sen när hennes kompis kom förbi nästan skrek hon: Hörru, kolla in hennes mage, se hur jävla fin den är.

Skitgullig. Hon ska få göra mina nästkommande projekt :)
Näe dags att åka och hämta svärmor :)

Snögubben!

Exakt sådär såg den läskiga snögubben ut som satt i mitt rum i natt.
Haha. Sen när började jag hallicunera?



image44

Fredag

Idag känns som en bra dag. Hade ställt klockan på halv tio för att åka till gymmet i vanlig ordning. Men vaknade av mig själv tio över nio och det kändes jätteskönt att slippa väckarklockans vrål. Tittar ut och ser att det är relativt varmt och skinande sol. Kan inte bli bättre? Då är det inte långt kvar nu fören jag kan börja med mina springrundor de dagar jag inte hinner till gymmet innan jobbet.
Men idag är jag ledig. Så nu sitter jag och äter min fiberrika gröt och sedan är det bara att åka till gymmet, hem och göra mig i ordning för att sedan bege mig till House of Pain där hon ska sätta nålarna i mig :) Längtar som fan fast är faktiskt ganska nervös måste jag säga.
Efter denna har jag två till projekt på gång. Men de får bli efter sommaren. Vill ju inte att dom solbleks.
Sen när jag kommer hem är det 9 stycken här hemma. Mormor och morfar, min syster och hennes kille plus hela min familj och älsklingen såklart ska äta oxfilé provencall och njuta hela kvällen :) Älsklingen har köpt hem pajer och vitlöksbröd från jobbet också! Så söt han är. Så ska bli mysigt med en hemmakväll. Perfekt också eftersom jag jobbar i morgon.

Måste bara berätta den sjukaste saken som hände i natt. Jag vaknar till, ingen aning om vad klockan är. Ser mig omkring i rummet och ser en snögubbe sitta under mitt skrivbord och le mot mig.
Jag tänkte, vafan är jag sjuk i huvudet eller? En snögubbe? Vafan försvinn liksom... Tittade ännu mer noga och han satt verkligen där. Med hatt och morot till näsa... haha... Gnuggade mig i ögonen och till min glädje försvann snögubben...
Hahaha var faktiskt lite läskigt =PJag tror jag håller på att bli sinnessjuk eller nått =P... haha !

Näe. Nu ska jag slänga på mig lite kläder och bege mig till gymmet.

Obeskrivlig kärlek.

image43

Jag ville bara visa kärleken mellan mig och världens bästa kille, Andreas <3
Jag älskar dig hjärtat!


Statistik

Glädjande att se mina statistiksiffror som ligger på medel 70 läsare per dag :) Så ganska intressant måste jag vara :)

Ett gott skratt för er med en smula humor.

image42

Så jävla fucking glad :)

Jag fick min skatteåterbäring idag. Åh jag som gått runt och varit helt hundra på att jag skulle bli återbetalningsskyldig får nu till min stora glädje tillbaka 7600 spänn :)
Bara sätta in på "Bilpengarkontot"... Yeeeeah! :)

Glader :)

Nu har jag köpt min rosa älskade efterlängtade mobil :) Den är så fin. Haha! Fick min gamla såld igår också för 800 spänn, vilket jag var skyldig min kära syster. Så känns bra att vara skuldfri till henne nu också :)
Nu ska jag bara vänta på att lönen för de dagar jag jobbade i mars ska komma så jag kan köpa den rosa digitalkameran och en vårjacka :)
Och på fredag blir det tatuering också :) Nu är det äntligen bestämt till hundra procent. Usch har varit så mycket fnattande hit å dit med det där. Men nu så blir det min andra.. Sen har jag ett till projekt på gång att fylla ut min första. Men det får bli efter sommaren. Solgalen som jag är vill jag ju inte att den ska blekas. Appropå de måste jag nog sola solarium ikväll. Var ett par dagar sedan nu!

I morgon och på fredag är jag ledig :) Men jobbar i helgen. Har visserligen ingenting emot de då jag faktiskt föredrar å jobba helg. OM man inte ska ut eller liknande. Tjänar ju typ dubbelt så mycket på helgen å man jobbar hälften så lite. Så det är skönt :) Dessutom är det oftast rusch med folk och de gillar jag :)


Tänkte bara slänga in en kort liten kommentar i detta inlägg också. DU som inte uppskattar att läsa min blogg eller är avundsjuk eller vad det nu är för fel på dig, behöver inte slänga in en massa korkade kommentarer.
Kan inte ens förstå hur en person som inte känner mig eller har någon aning om saker och ting kan slänga ur sig så korkade saker.
Aja. Jag vet iaf vart jag har mig själv och det räcker.


Ikväll ska älsklingen laga wook till mig :) Så söt han är.. Åh den 5 maj firar vi ett år :) Ska bli mysigt...


Tack älskling för att jag fick tatueringen av dig förresten! :) Älskar dig hjärtat! <3

Näe, dags att göra sig iordning för work! Tjingeling! :)

Peeengar..

Jag känner verkligen att jag är i stort behov av pengar just nu.  Det finns så sjukt mycket jag skulle vilja köpa. Åh med uppskjuten lön så lär det dröja. Jobbade ju i slutet av mars så kommer väl få ett par tusenlappar nu den 25:e. Men får inte full lön fören den 25 maj å det suger ju. Så nu när jag vet att jag får pengar så belånar jag mig istället upp över öronen. Mycket smart. Eller inte. Men har varit utan pengar så många månader nu att jag börjar bli lite smått ivrig. Hur som helst så har jag tidigare sagt att jag ska försöka bo hemma så länge jag kan och spara pengar till en egen lya. Vill ju helst köpa mig en lägenhet och renovera upp den, och då behövs stålar såklart. Så jag räknade ut att bor jag hemma i två år till och lägger undan en viss summa kommer jag ha sparat ihop ungefär 180 tusen. Åh det är drägligt för att slänga in en kontantinsats och kanske byta vitvaror osv. Vägrar bo i ett ruckel !
Sen så vill jag operera brösten. Haha! Har velat de länge. Men de är ett senare projekt. Och sen så vill och ska jag köpa en bil. Fyller ju 20 i maj så ska önska mig "bilpengar" av alla och köpa mig en liten skrutt. Problemet där är också att jag är väldigt kräsen å lika lite som jag vill bo i ett ruckel vill jag heller inte köra runt i ett ruckel. Men har tittat runt lite på blocket å tänkte nog köpa mig en liten clio. Kan få en dräglig från 98 för runt 20 tusen å det är inte speciellt mycket pengar. Bara typ två månadslöner med min kassa lön. Haha! Näe riktigt så illa är det inte. Så en bil kommer jag förmodligen köpa i sommar. Problemet där är att jag vill kunna åka utomlands å göra saker osv, då vill jag ju inte slänga alla pengar på en bil. Men åh andra sidan sitter jag inte å åker kommunalt till jobbet. Just nu lånar jag olika bilar hit och dit så behöver verkligen en egen.

Sen så vill jag ha en ny mobiltelefon. 

image41

Där är min nya stora kärlek. Den är ju så underbart läcker. JA, just för att den är rosa.
Och så har jag dessutom hittat en digitalkamera som också den är rosa. Så blir väl sisdär runt 3 tusen sammanlagt om jag ska köpa dom båda. Men de är jag värd känner jag. Däremot så vill jag köpa dom nu och vi har som kampanj på jobbet som lyder: "handla nu betala i juni". Men jag är ju inte kreditvärdig än eftersom jag precis blivit fast anställd. Men ska be min chef ringa nordea å fixa :)
Kollade nu också att 3 maj går mitt abonnemang ut så då kan jag hämta ut en ny telefon för 1 krona om jag förlänger abonnemanget.

Nej men usch vad jag babblar. Nu ska jag gå. Hej då!

Party party..

I fredags var man bjuden hem till tina på fest. Tackar för att jag fick komma! Det var helt okej om man bortser ifrån att alla blev utkastade vid ett då jag började komma igång. Menmen, sånt som händer...
Var ändå ganska skönt att komma hem i tid.. Igår, lördag sov jag å skrutten till typ tio. Sen gick vi upp och beställde pizza med hemleverans.. Smidigt de där när man är bakis.. Efter pizzan somnade vi igen och vaknade med ett ryck. Då var klockan sex. Så jag flög upp, in i duschen och sedan gjorde mig i ordning för en utekväll med jobbet på O'learys där dom bokat bord. Var meningen att de skulle vara någon slags avskedsfest för alla som slutat på Elgiganten men det var bara två av dom som kom. Så vi blev väl sisådär 7 stycken istället för 20 stycken.. Menmen det var trevligt ändå. Älsklingen kom och hämtade mig runt tolvtiden och det var jävligt skönt faktiskt att få vakna upp idag och inte vara de minsta bakis! :)

Nu har vi haft fyra visningar på huset och skjutit upp budgivningen gång på gång för att det kommer fler intressenter. Men nu har den sista fått titta igår och budgivningen drar igång i morgon igen. Så kanske vi kan få huset sålt någongång å flytta? Börjar faktiskt bli ivrig! =P

Måste säga att det går extremt bra på jobbet och jag kommer gång på gång etta på säljarlistan vilket är väldigt glädjande för mig :)

Idag blir det en lugn dag. Ska äta tacos ikväll med andreas föräldrar :)

RSS 2.0