Årets semesterbil

ÅRETS SEMESTERBILD! THAILAND 2007/2008
image21
Min underbara farmor och farfar avspeglar deras ungdomliga sida =P

Gå i sömnen.

I mitt tidigare inlägg glömde jag bort att berätta om helgen som varit.
I fredags tog jag å hjärtat det bara lugnt hemma hos mig. Vi hyrde en film och mös i soffan. Jag skjutsade även mina föräldrar till några kompisar, dom skulle på reliseparty :) Tidigare på dagen lånade jag mamis bil, hämtade Jennie och åkte till Skärholmen. Shoppade en tröja och ett midjeskärp på Gina och ett par nya gympisar. Ett väldigt nödvändigt köp då mina tidigare har ett hål rätt igenom =P
Såg när vi var i Skärholmen att Carlings söker en ny medarbetare och bestämde mig för att ringa när jag kom hem. Tänkte först gå in och prata med dom men förstod att dom ändå ville ha ett CV vilket jag inte hade på mig, så kändes bara onödigt. Hur som helst ringde jag dit när jag kom hem och åkte sedan dit all by my self på lördagen och lämnade ett CV. 2-3 veckor skulle det ta innan dom ringer runt till de som får komma på en intervju. Så det är  bara att tålmodigt vänta :)

När jag kom hem gjorde jag mig i ordning, beställde mat på gula villan och begav mig upp till Jennie å Stefan där vi åt och sedan förkrökade.
Sen bar det av till Tb's. Åh det var helt sjukt. Kö HELA kvällen. Inte likt Tb's inte, förutom på julafton å så..
Var iaf kul där inne, man kände ju de flesta åh då är det alltid roligt :)
Älsklingen å hans vänner kom dit men fick stå i kö så länge så de beslutade sig för att skita it å åka hem istället. Så jag tog min jacka och följde med.
Väl hemma hos Andreas hör vi Douglas (älsklingens systers ena barn) gråtandes. Då har han vaknat av att han ligger och spyr i sömnen (förmodligen därför älsklingen är magsjuk nu).
Jag sitter med Douglas i famnen och tröstar honom medan hans mamma bäddar rent sängen. Hans mamma, Douglas och Douglas syster Julia sov i samma säng, medan Andreas far offrade sig och sov i gästrummet.
Det var inget mer med det liksom. Vi går in i Andreas rum, sätter oss och äter och så börjar han må dåligt å lägger sig i sängen. Fyllehungrig som man var åt jag upp de sista av hans mat också, vilket jag ångrade sen. Började må så jävla dåligt att jag behövde gå till toaletten och stoppa fingrarna i halsen och spy.
Sen går jag in i hans rum, tar på mig morgonrocken och lägger mig på golvet. Tänkte att det är likabra att ligga där en stund ifall jag behövde gå och spy igen, så jag inte skulle väcka andreas. Tydligen så somnade jag och vaknar av att Andreas står och skakar mig och frågar vad jag gör.

- Ligger jag fortfarande på golvet? Frågade jag...
- Va!? Neej, det gör du inte, vad gör du här inne, svarar han mig.
- Vart jag är?

Jag tittar mig runt och upptäcker att jag ligger i Andreas föräldrars säng, flyger upp och springer in i hans rum och svor att jag aldrig mer skulle lämna rummet av skam igen... haaha..

Tydligen så har jag gått in till dom i sömnen, puttat in ungarna och belåtet lagt mig i sängen. Andreas mamma hade frågat om jag hade glömt något där inne. Men jag hade bara tittat på henne som om hon vore dum i huvudet och sedan somnat...

Näe, något mer pinsamt än de har jag aldrig upplevt! UTAN att överdriva!
Haha..



Söndagen ängnade jag mig att ligga i Andreas säng med täcket över huvudet och Andreas ängnade sig åt att försöka få mig att gå upp och äta frukost med honom =P Tillslut innsåg jag att "här kan jag inte ligga hela livet". Så det var bara att ta tjuren vid hornen och lämna rummet... usch så pinsamt..
På kvällen åkte vi till Heron där vi käkade middag på Tex Mex och sedan såg vi på I am legend. Jävligt bra film må jag säga..

Nu ska jag gå och titta till min sjukling igen. Sen ska jag nog gå och sola. Är så fruktansvärt uttråkad och rastlös!
Tjingeling ;)

Lite allt möjligt.

Dom senaste inläggen jag har skrivit är vitsar som jag hittat på andras bloggar och ansåg att de även skulle förgylla min blogg :) Så därför är ni ju inte speciellt uppdaterade.
Har hänt en del sen sist. Jag har bland annat bestämt mig för att "börja ett nytt liv" som man brukar kalla det =P I måndags gick jag ner till Tumba Träningscenter, köpte mig ett årskort  och la samtidigt av med rökningen. Så nu har jag inte rökt sen i söndags och det känns bra samtidigt som det känns helt förjävligt. Saknar att ta en cigg som fan. Men det är väl första veckan som brukar vara jobbigast, sen går det bara bättre och bättre får jag hoppas. Däremot kommer det nog vara jättejobbigt att festa utan att röka. Så får hålla på festandet ett tag tills den värsta abstinensen försvunnit.
Febern har pendlat upp och ner, jag svettas konstant och jag börjar gråta för minsta lilla. Så hoppas det går över snart before I'm loosing my mind. Känner mig rätt stolt iaf :)
Tränade i måndags när jag köpte gymkortet och jag tränade igår också. Idag har jag tagit vilodag sen blir det träning i morgon och på fredag, vila på lördag och sen träning på söndag igen :) Ska bli fit nu =P haha..
Träningsvärken skriker kan jag ju säga. Men inte så farligt som jag trodde..

Idag har jag inte gjort ett smack. Älsklingen kom och hämtade mig i går kväll, gnällde lite om att han mådde illa. Precis i god tid tills jag tagit fram en hink vid sängen i fall att så spyr han. Å det bokstavligt talat sprutar. Så jävla äckligt att jag själv höll på att spy! Usch usch ! Som tur är har jag inte spytt än, men det är väl bara en tidsfråga.
Nu ska jag lägga mig i sängen och ta hand om min lilla sjukling...

one more...

Två män satt på jobbet och jämförde vem som hade mest korkad fru...
"Min!" sa den ena. "Hon vattnar blommorna fast de är gjorda av plast."
"Ja men då är min mer korkad." sa de andre. "Hon ska åka till Mallis en vecka och har köpt med sig ett paket kondomer, men hon har ju inte ens någon kuk!"



Tips !

En raggare var ute och körde i sin bil när han såg en blondin gå på trottoaren. Han stannade och ropade till henne att han ville snacka med henne. När hon stack in huvudet genom rutan vevade han upp rutan så hon satt fast med huvudet, sedan sprang han runt och satte på henne i baken. När han sen var färdig och hade satt sig i bilen igen vevade han ner rutan och sa:
-Vi raggare har våra knep!
Då svarade blondinen med en djup mansröst:
-Ja, vi bögar också!

En luring ;)

En tjej går in i en matbutik. Hon köper:
Ett äpple, en banan, en persika, en kringla, en liter mjölk, en burk sylt, en tandborste, en tub tandkräm. Mannen i kassan kikar på henne, och med ett stort leende frågar han:
-Du är singel va?
Tjejen ler snällt tillbaka och svarar:
-Ja, hur kunde du gissa det?
Han svarar:
-För att du är skitful...

hahahahahha!!!!!


Lotteriet !

Inte fullt så rolig som föregående, men ändå värd att läsas och förhoppningsvis ge ännu ett gott skratt !

Kvinnan kom hem, parkerade sin bil på uppfarten och sprang in i huset. Hon slängde igen dörren och skrek så högt hon kunde:
"Älskling packa dina väskor, jag har vunnit på lotteriet!!"
"Åh herregud!" skrek mannen. "Vad ska jag packa, strandsaker eller friluftslivsaker?"
"Spelare ingen roll!" sa frun. "Bara försvinn!"

En liten fräckis ;)

En obducent hade en grupp nya elever uppställda framför en avliden uteliggare.
-Det är framför allt två saker ni måste lära er. För det första, inget får äckla er.
Han stoppade in fingret i röven på den döde, och sög sen på fingret! Efter viss tvekan gjorde studenterna samma sak.
-Det andra ni VERKLIGEN behöver lära är uppmärksamhet. Det var pekfingret jag stack i röven och långfingret jag sög på.

Bilder !

Här kommer två otroligt vackra bilder på mig och Sparven från min och Malins ridtur som inte slutade alltför bra !

image19

image20

Jag vill tillbaks..

Nu har jag hunnit vara hemma i Sverige i exakt en vecka. Och jag längtar tillbaks som satan. Jag blir så deprimerad under vinterhalvåret. Jag klarar inte av kylan, mörkret och det här ständiga tråkiga vädret, men där borta mådde jag så bra och kände mig så lycklig. Jag älskar verkligen solen, värmen å havet.. att få ligga på stranden i gassande solsken och svalka av sig i jättesalt havsvatten är livet för mig. Hade jag fått bestämma hade jag tagit med hela familjen, släkten och vänner och flyttat till värmen för gott.. Aldrig mer något jävla pissväder. Gud så skönt. Menmen, man kan ju alltid få drömma..
Jag ska iaf lätt åka tillbaka nästa år. Förmodligen inte till Hua Hin, men till Puket och Krabi skulle jag vilja åka..
Så dags att typ börja spara pengar eftersom man måste boka så tidigt.. Haha!

Igår sov jag i Gnesta hos Malin. vi köpte rostbröd, avokado, skagenröra och rödlök att ha på mackan, å det var sååå gott :) Sen svullade i vi chips och dip :)
Idag har vi varit ute och ridit. Själv har jag inte ridit på typ tio år så hade glömt bort allt och var praktiskt taget skräckslagen i början, men väl uppe på hästryggen kände jag mig nästan som hemma igen. Dom där åren på ridskola var tydligen inte förgäves iaf. Men sen blev Malins livrädda häst skrämd utav några fåglar å hoppar in i min häst så jag flyger av, fastnar med foten i stigbygeln och skriker det tjejigaste jag kan! "Maaaalin, jag sitter faaast!" Haha! Just då gjode jag mig inte speciellt illa, visst blev det en smäll då jag landade på övre ryggen/nacken/huvudet. Tack och lov för att man hade förståndet att använda hjälp! Ramlade ju dessutom av mitt i travet.
Men det var bara att hoppa upp på hästryggen igen och tralla tillbaka... Sen när jag tog av mig hjälpen, oh lord vad ont det gjorde... Å det blir bara värre å värre.. Kanske borde egentligen åka och kolla upp det där men orkar inte sitta fem timmar på akuten för att sedan få tillsvars "Du har bara fått en ordentlig smäll, åk hem och vila och lyft inte tungt". Så tror jag hoppar det såvida jag inte svimmar å halvt dör. Men ont gör det, så lite synd om mig själv måste jag allt få lov att tycka. Råkade göra misstaget att lägga mig ner för att vila ryggen och nacken lite. Ha! Sen var jag fast! Så mamma fick komma och bära upp mig..

Nu har jag suttit på facebook ett tag, å såg att jag hade fått en video av min syster, så jag satte på den ! Åh fyfan vad hemskt, det handlade om djurplågeri!


http://www.youtube.com/v/WZX6ikgTySY&rel=1&border=1

Alltså jag bara satt å grät. Jag älskar djur å jag förstår inte hur folk kan vara så hjärtlösa å behandla ett djur på det där sättet, å skriken, bara dom är så hjärtskärrande att man borde sluta bara på grund av dom. Näe, idioterna fortsätter, för pälsen tjänar dom ju pengar på! Usch säger jag bara. Man borde flå deras skinn så får dom känna hur det känns, jävla idioter!!!!

Nu ska jag titta på senaste avsnittet av desperate housewives och lugna ner mig en stund! Känner mig riktigt upprörd oh, ah, det finns inte ens ord!


RSS 2.0