Yes :)

JAG KLARADE DET!!! :) Så nu är jag certifierad försäkringsförsäljare! Yeeay!!!

Gaaah !

Som många vet så jobbar jag som säljare på Elgiganten - vitvaror. Jag stormtrivs måste jag säga, och det mycket tack vare mina otroligt gulliga arbetskamrater :)
Men hur som helst så innebär även detta jobb att vi säljer försäkringar till våra produkter, såklart ! Allt för att kunden ska känna sig så trygg med sitt köp som möjligt. Jag som konsument väljer också att försäkra produkter som jag anser ha något värde för mig som person och vill därför att den säljare jag pratar med ska kunna sin sak. Han/hon ska kunna svara på de frågor jag har angående försäkringsvilkoren, det är ganska självklart eller hur? Därför har elektronikkedjorna kommit på den brilijanta idén att vi säljare ska genomgå ett prov för att bli certifierad försäkringsförsäljare som det så snyggt heter. Det tycker jag är skitbra faktiskt. Det gör kunden tryggare att kunna se att vi faktiskt har en utbildning i det vi säger och att vi inte bara snackar goja och försöker pracka på kunden merförsäljning.
Detta innebär dessvärre för mig som säljare att jag måste PLUGGA ! Jag HATAR att plugga och lämnade skolbänken för länge sen och har av en anledning inte satt mig där igen. Men nu måste jag dessvärre.
Så... nu har jag suttit och läst på som sjutton om försäkringar, hemförsäkring och garantier. Allt man behöver veta för att kunna svara på konsumentens frågor. Gjorde iaf det första testprovet och det visade sig till min förvåning att jag klarade det galant :) Inte för att jag var inställd på att misslyckas utan för att de mesta jag läser brukar gå in genom det ena örat och ut genom det andra =P Haha ! Nu tänkte jag sätta mig ner och göra testprov nr 2 och se om det går lika bra de. Sen återstår bara det RIKTIGA provet. Pirr pirr ! Klarar jag det så är jag "Certifierad försäkringsförsäljare".

Återkommer om hur det gick.


Sjukhusbesök.

Igår kom jag till jobbet klockan nio på morgonen för att ha Miele-kurs. Redan innan dess kände jag av febern som sedan steg under dagens gång. Det var inte roligt att jobba med feber. Stå upp hela dagen och le och vara trevlig mot alla kunder när man känner sig som ah jag vet inte vad. Ja alla har väl haft feber och ni vet ju hur man mår. Till råga på det så har vi börjat bygga om på min avdelning inför julen som närmar sig om några månader. Så jag fick le och vara trevlig OCH bygga om... Usch usch. Jag höll iaf ut hela dagen, eller aa nästan, sånär som på en halvtimme. Så sex istället för halv sju gick jag hem, då orkade jag bara inte mer. Är iaf stolt över mig själv att jag slutade gnälla och jobbade på (det är därför jag gnäller nu)...
Jag gick iaf hem och mådde skit resten av kvällen. I morse var det ännu värre så bestämde mig för att faktiskt vila upp mig.



MEN....

....jag har under drygt en månad gnällt lite smått över en ganska påtaglig fotsmärta på vänstra hälen. Jag har undrat vad det vad men inget har synts så jag har ignorerat det och tänkt att jag förmodligen har stått lite knasigt på jobbet. Men för drygt en vecka sen så började det bli svart inuti hälen och en liten kula/bula bildades, så i morse bestämde jag mig för att ringa vårdcentralen och ta itu med problemet.
Jag ringde halv elva och fick en tid kvart över elva, så det var bara att hoppa in i duschen och försöka göra detta helvete någorlunda respektabel (misslyckades totalt och ser ut som crap).
Kom dit precis i tid och fick komma in nästan på en gång. Han konstaterade lätt att jag hade någonting där inne.

- "Har du tid att vänta en stund?"
- "Ja, visst" Svarade jag lite oroad.
- "Vad bra för jag har en patient nu sen kan vi gå direkt till operationssalen, det dröjer drygt en kvart".
- "Erhm okej" Sa jag livrädd.

Satte mig ner och väntade och fick sedan gå med världens gulligaste sjuksyster till rummet där dom skulle döda mig (trodde jag och föreställde mig det värsta).
Där fick jag lägga mig ner och hon rengjorde foten med sprit och gjorde allt färdigt tills doktorn kom.
Han stack in bedövningssprutan som dom varnade mig för skulle göra ont. Visst, jag har fått bedövning förut och vet att det gör ont, men det var ingenting i jämförelse med detta. Det gjorde så jävla ont så jag skrek och log och slog i britsen. Fyfan alltså! Den gulliga systern klappade mig på huvudet lugnande och sa jag vet, det gör skiiitont, men det kunde jag ju inte säga innan. Haha !
Sedan satte dom igång. "En skalpell tack". Fan höll på att skita på mig.
Dom hittade iaf föremålet som visade sig vara en EN CENTIMETER stor GLASBIT. Herre gud! Hur har den hamnat där utan att jag ens har märkt det??
Det svarta som jag såg under foten var tydligen en inre blödning runt glasbiten.
Han sydde iaf ihop mig, plåstrade om såret och satte på bandaget. Så om två veckor ska jag tillbaka dit och skänka sjukvården ännu mer av mina pengar ! Dvs ta bort stygnen som även det kostar. Fan idag kostar det ju bara man råkar säga hej till någon med en högre befattning än en själv ! Skamligt.

Nu ligger jag hemma och tycker synd om mig själv. Som tur är så jobbar jag inte fören i helgen så ska vila tills dess. Men är inte min fot bättre så måste jag vara hemma då också. Kan ju inte gärna hoppa runt på ett ben som säljare.

Så nu är inlägget slut och ni får väldigt gärna komma med mängder av medlidande inlägg. Sympati till fröken enbent!



Måndag

Nu har jag äntligen fått ihop alla inlägg jag inte hunnit med under resan till Norge, så nu ligger jag inte efter längre.
Idag har jag jobbat, började klockan 9:00. Hade en sån där jobbig dag när jag slutat 13:00. Haha !
Gick upp och gjorde mig i ordning så jag var på jobbet till strax efter 8:00. Ville bara där lite tidigare för att kunna sammanställa materialet jag fick i Norge och på de sättet gå igenom vad som ska hända under julen. Vad som ska beställas och inte beställas, vad som ska vara på pall och inte osv. En hel del att gå igenom och planera med andra ord. Julen är ju extremt viktig eftersom det är dels väldigt mycket julklappsshopping med också för att det är den stora MELLANDAGSREAN som alla väntar på :)

Slutade klockan ett och åkte då in till Södertälje Centrum där jag mötte upp Jennie. Vi lunchade i Lunagallerian och därefter drog shoppandet igång, som det alltid gör när vi två är i farten =P

Nu sitter jag på biltätten med Jennie och väntar på att min bil ska bli färdigtvättad. Skrollan är ju smutsig nu och det gillar hon inte =P

Jag köpte bland annat sex par bommulstrosor (menstrosor =P), en höstjacka, en ljusrosa v-ringad t-shirt, en guldring och ett par svarta tygskor.


Jackan är lite mer vitprickig/fläckig i verkligheten än på bilden :) 

Lördag och söndag

I fredags efter att älskling varit snäll och hämtat mig på Arlanda somnade jag som ett litet barn i hans säng. Tillbaka till tryggheten ! Somnade drygt strax innan tio, och ni förstår inte hur skönt det var från att näst intill inte ha fått någon sömn alls på tre dagar, och samtidigt suttit på föreläsningar från 8 på morgonen till 5 på kvällen. Det tar på krafterna när man börjar bli gammal. Haha ja jag har åldersnoja redan =P

På lördagmorgonen vaknade jag av de knapprande ljudet från tangenterna på datorn. Älsklingen som är van vid att gå upp vid sex tyckte att han hade fått sovmorgon när klockan slog halv nio så då var det tydligen bara att gå upp. Men det var ändå så skönt att vakna av sig själv och inte en skrikande väckerklocka som tvingar en att gå upp. Nu kunde jag ligga i sängen och mysa med älskling hur länge jag ville, vilket jag bara fullkomligt älskar.

Blev hemskjutsad runt sisådär 2-tiden. Så då var det bara att hoppa in i duschen för att göra sig i ordning. På kvällen skulle vi allihopa nämligen till Anne och ha middag och ha det trevligt :)
Åkte hem till Jennie först i väntan på segot Anne...
Jag, smartskaft som man är trodde att jag hade ställt mig på gästparkeringen. Det kan jag ju lova att det hade jag INTE. Efter cirka en timme ringer det på min telefon:

- "Hej, äger du en silverfärgad Renault Clio?"
- "Erhm, ja det gör jag?" Svarar jag väldigt konfundersam och tror genast att något hemskt har hänt skollan (namnet på bilen)
- "Ja du står på våran parkering".
- "Jaha gör jag? Förlåt det visste jag inte, trodde jag stog på gästparkeringen".
- "Haha ja men det gör du inte"
- "Okej men jag kommer ner och flyttar på bilen på en gång"
- "Mja, det blir nog lite svårt, vi har plockat bort däckan på den"
- "Vaaaaaa!?" Halvskriker jag med fullkomlig panik i rösten.
- "Hahaha jag skojade bara, kom ner du".

Så jag gick ner med Jennie i släptåg för att dela min skam. Där stog det två partyglada grabbar i liten äldre ålder än våran och dricker öl. Dom var inte alls arga utan tyckte bara att det var väldigt roligt att lilla blåsta jag inte kan läsa skyltarna. Dom berättade vart jag skulle stå och sa att dom hade hållt en plats till mig eftersom det bara fanns en kvar.
Jag åker bort till gästparkeringen och tänker att vad snackar dom om, här finns det ju hur många som helst och väljer glatt en långt ifrån alla andra bilar.
När jag och Jennie sedan kommer ner igen för att bege oss mot Anne ser vi skyltarna för gästparkeringen lite längre bort. Jag har alltså en en gång lyckats pricka in en reserverad plats. Hahaha. Hur lyckas jag? Och den stora frågan är väl egentligen, hur kan jag ha fått körkort? Hahaha....

På söndagen var det iaf dop för älsklingens systers son, Jackson. Det var väldigt trevligt att träffa alla och ännu trevligare var det att äta så mycket bullar och tårta, gottegris som jag är! Haha...

På kvällen åkte vi och solade solarium och sedan somnade vi så mysigt i sängen !  :)

12 saker du önskar att du inte visste....

  • Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.
  • Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till exempel genom att ta i dörrhandtag.
  • En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.
  • Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.
  • Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.
  • Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.
  • De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten. Tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från skålen på bardisken.
  • Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att bli smittad med munherpes från en av gästerna.
  • Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.
  • Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen fastnar på dem.
  • Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.
  • Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.

  • Torsdag och Fredag

    I torsdags fortsatte kurserna som vanligt. Runt fem-tiden inträffade det jag hade fasat över, Evelina skulle åka hem. De flesta åkte hem faktiskt, endast vi småvittsansvariga stannade kvar.
    Så på kvällen när hon hade åkt hem var jag ensam, men som tur var hade jag kallpratat lite med två tjejer från Bollnäs dagen innan, så på middagen slank jag ner bredvid dom fortare än kvickt. Där satte sig även en annan tjej, som faktiskt var 36 år med 3 barn, men trots åldersskillnaden kom vi otroligt bra överens. Caroline heter hon. Så vi hängde ihop hela fredagen också, väldigt skönt faktiskt. Är inte direkt den ensamma typen. Dock så kom hon från Gävle så henne lär man förmodligen aldrig träffa igen (kanske på någon kurs nästa år förhoppningsvis)...

    Hur som helst så torsdagskvällen åkte vi iväg till någon gammal oanvänd källare som dom på ett "tappert" sätt FÖRSÖKT göra fin men dessvärre inte lyckats så bra. Kvällen bjöd hur som helst på vin och öl, vilket dämpande de motbjudande dammbollarna. Vi åkte hem runt 11 på kvällen och jag somnade direkt när jag kom innanför hotellrummet. SKÖNT och välbehövligt.

    På fredagen var man uppe med tuppen (nästan) sisdär klockan kvart i sju för att göra sig i ordning och gå ned till frukosten. Sedan checkade vi ut och hoppade på bussen som gick klockan åtta.
    Vi begav oss till Elgigantens huvudkontor i Norge för att ha kurs hela dagen. Kursen var otroligt lärorik och vi fick allt material vi behövde för att på bästa sätt planera in den kommande julen som faktiskt närmar sig med stormsteg.
    Kändes skönt att få allt i pärmen så man slipper oroa sig.

    Till lunch bjöds det på hemmagjorda hamburgare, ni vet sånna man fick göra själva i skolan. Sjukt gott. Detta bjöds på i en restaurang som låg i huvudkontoret som var designat i Elgigantens färger, skitcoolt var det :)

    Efter lunchen fick vi besöka Norges största Elgiganten butik som är en Megastore butik. Helt sjuuukt stor med två våningar. Sen bar det hemåt klockan fyra, planet gick kl 6. Och älsklingen hämtade mig på Arlanda när vi anlände klockan straxt efter sju.

    Jag har tagit massvis med bilder men orkar verkligen inte ladda upp dom nu så gör det nog i morgon :)
    Nu ska jag slappa för att vila upp mig till ännu en jobbvecka ! :)

    Onsdags

    I onsdags gick jag upp 20 över fyra på morgonen för att bege mig till Norge. Vaknade dock med ett ryck vid två tiden, flög in  i badrummet och tänkte ta en dusch, FAAAN JAG HAR FÖRSOVIT MIG !!!! Eller!? Gick tillbaka till sängen och med en stor lycka kunde jag konstatera att klockan klart och tydligt endast visade 02:08, så det var bara att nanna vidare i sisådär två timmar till.
    Evelina och hennes far hämtade mig i Tullinge station, tack tack! och sedan åkte vi till Arlanda. Det hade desvärre blivit någon miss så vi hamnade på två olika plan. Evelinas plan gick halv åtta och mitt gick åtta. Inte alls roligt att flyga själv men det gick bra iaf.
    Väl i Norge började föreläsningarna nästan på en gång. Dom var extremt intressanta (förutom de som hölls på Norska då jag inte fattade ett piss)...
    På kvällen var det mässa så då fick man gå och prata med alla leverantörer, ställa frågor och titta på alla produkter. Väldigt lärorikt. VI fick även lite personalerbjudanden på vissa produkter och även sjukt mycket informationsblad. Vilket jag iof tyckte var riktigt bra eftersom jag är en riktig virrpanna och inte minns ett smack som kommer in i mitt huvud.
    På kvällen var det finmiddag :) Då stog alla upp på stolarna och sjöng Jägerlåten och shottade jäger som är Elgigantens internationaldryck :) Det var väldigt roligt...

    Lite bilder från första dagen...
     

    Som ni kan se på efterrätten på den andra bilden så hade Norge en gnutta wierd efterrätt måste jag säga. ALLT var sån där gäggig gelé. Blää =P

    Tisdag

    Förlåt för att jag inte har skrivit på länge men jag har tillbringat ett par dagar i Norge, detta skriver jag mer i senare inlägg. I söndags och måndags hände inget speciellt roligt vad jag minns så jag går rakt på tidsdagen istället.


    I tisdags hade hur som helst jag, Anne och Sofie N-C bestämt oss för att träffas på en liten återförening. Vi är ju trots allt barndomsvänner (Anne har jag kännt sen jag var 2 och Sofie har jag och Anne kännt sen tidig skoltid) Jag åkte hem till Anne eftersom hon inte alltid är den snabbaste människan här i världen. Vi åkte till Marie på vägen till Sofie på en snabbfika (slog två flugor i en smäll typ) Sen pruttade vi iväg i min lilla pärla som by the way går alldeles utmärkt :) Väl hos Sofie står vår lilla husmor färdig med kanellängder i ugnen, kaffet påslaget och utdukat :) Hur underbart som helst att sitta i solen och glassa, vilket var iof hur sjukt varmt som helst men skönt var det. Men fyfan vad getingar det kom som också ville ha bulle. Så full jakt på dom var det.
    Sen bar det hem för mig och Anne. Skjutsade hem henne och begav mig till Tumba C där jag köpte en fin klänning/tunika på B. young faktiskt och så hämtade jag ut mina p-piller.

    Vill bara säga Lycka till, till Sofie som nu igår har flyttat till Karlstad för att plugga i tre år.


    Lördag

    I lördags var jag, syster, Mange och mitt kära hjärta på Mongoliska restaurangen på Östermalmstorg :) Absolut den godaste maten kan jag säga.



    Det är ju kul att av dom tre bilderna jag lyckades ta under kvällens trevliga gång så blev det tre riktiga mongobilder på alla oss. Men egentligen så är det ju alltid dom som är roligast :)

    Massa frågor...

    Vad kan du om din kille?
    vad heter han
    : Andreas Jonsson
    vad har han för favoritfärg?: Tror det är svart
    vad har han för ögonfärg?: Blåa :)
    klädstil: Jadu, stil !
    har han färgat håret nån gång: Javisst !
    längd: Typ 182 cm.
    har han klippt sig någon gång: Nej, han är ett igenväxt hårmonster...Såklart ja!
    har han piercat sig: Han har tagit ur dom tack och lov !
    har han några tatueringar: Självklart, och fler blir det ! (me like)
    dricker han: Ja och han är bra på det !
    röker han: Nope.
    vad har han för mobil: Någon ny Sony Erikcsson
    vad vill han bli när han blir stor: Miljonär
    vad har han för färg i sitt rum: Lila och en stor vägg med en stad
    har han någon/några systrar: Ja, två stycken !
    har han någon/några bröder: Nej
    är han född i sverige?: Annars har har ljugit för mig :)
    vad är hans favoritmat?: Han tycker om mycket. Men stark mat och sushi står högt på listan.
    vilken mat hatar han?: Avocado, tomat.
    vad tror du att han skulle göra om han vann 1 miljon: Köpa en fet bil och resa tror jag.
    vad brukar han göra efter jobbet: Träna innan han kommer hem.
    vad heter hans pappa och mamma: Pia och Anders
    har han bråkat med nån någon gång: Ja. Men han bråkar helst inte, han slåss bara =P
    vad brukar han göra på helgerna: Varierar, men jag brukar vara inkluderad :)
    vad har han för musiksmak: Ja, allt från party till Jonny Cash.
    brukar han svära mycket?: Inte speciellt.
    vad för bil kör han?: En stylad ford focus.
    hur/var träffades ni första gången?: Genom en vän som skulle köpa en biljett till min student.
    vad är han rädd för?: Ingenting speciellt. Han tror att han är rätt tuff.
    vad påminner dig om honom: Extremt mycket faktiskt.
    vad var det första han sa till dig: Ja, det kan jag väl göra.
    vad var det första du sa till honom?: Vill du också köpa en biljett?
    vad brukar ni oftast skicka sms om: Hej, vad gör du?
    är han beroende av något?: Mig (hoppas jag) och träningen
    vad kallar du honom: Haha, "herr potatis", "potatisen", "älskling", "tjockis", "hjärtat"
    vad kallar han dig: Fröken päron, älskling, gumman
    tränar han: Ja. Suck. *känner mig fet*
    hur länge har ni vart tillsammans: 1 år och 4 månader den 5:e September
    hårfärg: Blondin
    när fyller han år: 25 oktober
    om du skulle ge honom en blomma då han fyller år, vilken blomma skulle det vara?: Han uppskattar inte blommor, hallå han är kille? Men förmodligen en röd ros, det betyder kärlek.
    om du skulle beskriva honom med 3 ord, vad skulle de vara?: Helt jävla underbar.
    gillar du honom?: Jag älskar honom. Han är det bästa som har hänt mig !

    Naturlig eller ej?

    Hur naturlig är du?

    Du har:
    [#] En plattång
    [#] En locktång
    [ ] Designparfym
    [#] Mascara över 100 kr
    [ ] Fondation över 200 kr
    [ ] Ögonfransböjare
    [#] Olika borttagningsmedel
    [ ] Speciell hårbalsam i en sprayflaska
    [#] Läppglans över 100 kr
    [#] Hårinpackning
    [ ] Bodybutter
    [#] Bodylotion
    [#] Parfym över 300 kr

    Totalt: 8


    Du .
    [#] Använder locktång/plattång varje dag
    [#] Använder fondation varje dag
    [#] Använder mascara varje dag
    [#] Använder kajal varje dag
    [ ] Avänder läppglans varje dag
    [ ] Använder bodybutter varje dag
    [#] Använder bodylotion varje dag
    [#] Använder ansiktsrengöring varje dag
    [ ] Använder hårinpackning varje dag
    [#] Använder hårspray varje dag
    [ ] Tränar på Gym
    [#] Klipper dig varannan/varje månad

    Totalt: 8


    Du har.
    [#] Tonat håret
    [#] Färgat håret
    [ ] Hårförlängning
    [#] Piercat dig
    [#] Tatuerat dig
    [#] Tagit hål i öronen

    Totalt: 5


    Totalt: 21
    0-10 naturliga tjejen !
    10-15 konstgjord behandlad blomma
    15-20 kanariefågel i nordisk miljö


    Ja men tanke på att jag fick mer poäng än vad som ens finns med på skalan, betyder det då
    att jag är omänslig eller nått? Eller helt enkelt en vanlig bimbo? Haha.
    Gör gärna testet själv och kommentrera gärna vad du fick för svar...?

    För jag har köpt bil...

    Har ju länge snackat om att jag ska köpa bil, och nu mina vänner har ni svart på vitt att det inte bara var snack, för idag har jag nämligen köpt en bil. Min efterlängtade clio :) Min lilla bebis :)
    Jag, syster och mamma åkte på deras lunchrast (själv var jag ledig idag), för att "kolla" på bilarna på Volvo Renault Bilia i Sätra. Och där bara stog den och väntade på mig. Kärlek på första ögonkastet för oss båda, no doubts about that :)
    Tur som man har så har min kära syster vänner över hela landet i princip (känns iaf så), så hon kände såklart en även på Bilia, 9 tusen rabatt man tackar ! Så från 89 000 till 80 000 blankt. 10% bara sådär rakt upp och ner. Skitnajs :)
    Det är hur som helst en 2006:a som har gått sisådär 2500 mil. Som ny med andra ord ! Testkörde den också och den gick som en pärla.

    Lite bilder... kommer sen eftersom bloggen numera kukat ur!!!

    Smått och gott !

    I onsdags, torsdags och fredags var jag hemma från jobbet för att vila upp mig.
    Kan berätta lite vad som orsakar mina ryggproblem. Det är INTE för att jag inte tränar, för min naprapat och kiropraktar hävdar bestämt att jag INTE ska träna ryggen för det klarar den absolut inte av. Nej, felet ligger i att jag är en tidigare gymnast viket har medfört att jag är otroligt vig. "ungefär som en spaghetti" säger kiropraktorn. Så tydligen så är det så att jag är så pass rörlig och vig att när jag rör mig och böjer mig så gör jag det för mycket vilket min ryggrad tar stryk av. En "normal" människa hade stannat upp när man böjer sig eller rör sig för mycket för att det liksom tar stopp men eftersom jag tydligen är för vig i ryggen så känner inte jag av det.
    Så...dags att bli stel som en pinne, eller?

    Förut klickade jag runt mig och kom till en tjejs blogg som jag inte har en blekaste aning om vem det är. Hur som helst så kollade jag runt lite i hennes tidigare inlägg och såg att hon har haft en äldre blogg där hon skrev in sexfrågor och sånt i. Jag tyckte idén var rolig för det är alltid lika roligt att se vad folk svarar. Och eftersom jag inte känner denna människa så finns heller inte risken att vi har samma läsare och jag tänker inte skämmas för att sno hennes idé...

    Två härliga bilder från limon hem i lördags efter Stockholm Crusing !




    Dags för lite mat i magen.


    Kramar ! ♥

    Stockholm crusing

    Igår på dagen måste jag säga att det kändes väldigt bra att jag var den enda som var nykter i fredags, och som också var den enda som mådde bra igår :) När man ser alla ligga bakis och jävliga så känner man verkligen att man gjorde rätt som inte drack någonting dagen innan. Jag fick i mig så mycket som en cider och ett glas vin under hela kvällen. Väldigt skönt för både hälsan och plånboken.

    Hur som helst så var det Stockholm crusing igår och det kan man ju inte banga på. Åkte till syster runt halv fem och åt sushi och drack två glas vin.
    Sen bar vi oss in mot stan i regnet för att sedan hamna på Retro på Sveavägen. Där var även mina föräldrar och mååånga flera i vårt sälskap. Vi drack och stojade och hade jättetrevligt. Synd bara att älskling inte kunde följa med (han var på Lars Winnerbäck i Zinkensdam). Hur som helst så var det kul att se alla coola bilar. Dum som jag är så glömde jag ta upp kameran och fota så jag gick in i Annas blogg som däremot hade varit riktigt flitig med kameran, och snodde ett par välvalda bilder (vi var ju ändå på samma ställe och såg samma bilar).
    Jag förälskade mig i en bil, en vääärsta minisen, en gul..skitsöt. Ska lägga upp bild på den.
    Kvällen var trevlig och slutade i hemfärd med limo och moët.

         
     
    Ni kanske ser vilken som är den lilla gula jag menade :) Så otroligt söt.

    Nej, dags för säng, jobb i morgon !
    Godnatt. ♥

    Stockholmsfestivalen.

    I fredags var det Stockholmsfestivalen. En "festival" som jag hade beslutat mig för att INTE gå på egentligen. Anledningen var klockren, min kära rygg sa ifrån. MEN, Anne är ju hemma i Sverige och inte kan man banga att träffa denna underbara dam. Måste även passa på att påpeka att vi nu varit bästa vänner i sisådär 18 år. Det är inte alla som har haft en sån kär vän så länge, och som jag dessutom är säker på kommer hålla i minst 18 år till. Även fast du har flyttat till Norge och vi numera inte ses så ofta så känns det ändå preeecis som vanligt när vi ses, och det är så det ska vara med en sann vän.
    Hur som helst så var de andra redan inne i stan för att gå på teater. Själv frestar inte sån crap mig så jag beslutade mig för att komma in senare, dvs när den var slut, vilket var runt halv tio, eller SKULLE snarare sluta den tiden. Kvällen började inte bra då teatern var försenad så jag fick sitta ute och glo i 45 minuter tills den var klar. Och med tanke på att jag var där inne så tidigt så hade ingen jag kände (vad jag vet) anlätt vid den tiden, så det vara i princip bara stå och se glad ut och försöka få tiden att gå på bästa sätt, dvs prata i telefonen, en riktig tidsdödare må jag säga.

    Kvällen fortsatte hur som helst till Nivå 22 där vi tänkte stanna och förra men fastnade tills 12 halv ett någonting. Var iaf väldigt trevligt :) Också väldigt trevligt att få träffa Annes nya gybbe, som egentligen inte är så ny, men för mig är han ny då det var första gången jag fick träffa den lycklige :)

    Senare bar det av till Kungsgatan och Ambasadeur. Där kom vi inte in för det var redan fullt, så helt otippat och kanske inte heller så roande så hamnade vi iaf på Chaplins, jag vet jag gjorde också vågen.
    Hur som helst så blev jag inte långvarig där, så tog nattbussen hem, som fan tar en timme, och var hemma runt kvar i fyra. Två minuter senare låg jag åter trygg i min älsklings armar. Mmm :)

    Dagen efter kan jag ju meddela att min rygg inte var så happy på mig. Usch usch!

    Lite bilder (som självfallet börjar med mina egna posebilder)

               

    (Förlåt Malin för att jag inte en enda gång under kvällen lyckades fånga dig på en enda bild)

    Monster

    Förra helgen var jag och Malin på Tb's i sisådär en timme, MAX. Slutade med att det var så dött och tråkigt att vi bestämde oss för att gå en promenad i högklackat i spöregnet hem. Så nu tänkte jag bara visa  bilden på de gigantiska monstermyssbett som förgyllde min arm denna kväll. Usch. Överkänslig kanske?



    Observera mitt döläckra nattlinne i bakgrunden ;)

    080808

    Idag är det den stora dagen, dvs 080808. Dagen som aldrig någonsin kommer inräffa igen... Ganska ballt faktiskt.

    Äh orkar fan inte blogga....


    Vad roligt :)

    Jag tycker att det är väldigt trevligt att gå in på statistiken och till min  förvåning upptäcka att jag har som sånär 60-70 besökare vissa dagar!
    Tackar tackar för att människor där ute finner min blogg intressant. Det får mig att vilja blogga ännu mer :)
    MEN... jag måste klaga lite på er. KOMMNENTERA MERA!!!

    Regniga torsdag...

    Idag är det torsdag och det fullständigt pissar ner utanför fönstret. Usch, har inte alls lust att bege mig ut i regnet för att traska till bussen. Så nu är jag strandsatt på biltvätten idag igen.
    Älsklingen hämtade mig hemma i morse för att sedan skjutsa mig till kiropraktorn. Hade til 10:40 hos Benny.
    Han knådade och knäckte här och var och konstaterade att jag är överrörlig i min rygg. Alldeles för vig. Som en spaghetti typ. Detta kan förmodligen vara orsaken till mina ryggproblem. När jag rör mig så rör jag mig tydligen alldeles för mycket vilket gör att min ryggrad tar stryk.
    Jag fick ett papper med lite olika övningar jag ska utföra varje dag hemma som ska göra susen...förhoppningsvis!
    Jag ska även på återbesök nästa vecka på torsdag, samma tid så ska vi se om det har blivit någon förbättring.
    Så nu knaprar jag dubbel dos av Voltaren T vilket är i min mening en mirakelmedicin måste jag säga.
    Mycket kreds till er som uppfann denna medicin. Min rygg tackar och bockar!

    Igår när jag kom hem efter en lång dag på biltvätten med en skrikande rygg så ringde förväntansfullt till GE Moneybank för att få reda på om dom gjort utredningen om min inkomst eller inte. De hade dom dessvärre INTE. Tydligen så har de haft stul me de faxnr jag fått och har inte hunnit ändra nr på alla utskick dom skickar. Så fick ett nytt faxnr och var välkommen att göra ett nytt försök. Så de första mamma gjorde i morse var att faxa iväg mitt inkomstintyg till de nya nr. Så nu sitter jag och håller tummarna för att detta ska gå vägen så jag kan åka och köpa mig en bil.
    Det kanske låter bortskämt men jag är verkligen inte personen som åker kommunalt. Och jag tror att ni där ute som också tagit körkort och vant er med bekvämligheten som att åka bil heller helst inte sätter er för att åka buss och tåg till era jobb. Så I NEED A CAR!!!

    Näe, nu ska jag ta paraplyet i högsta hugg och bege mig till bussen. Sen ikäll ska jag återigen, förväntansfullt ringa GE Moneybank för att se hur det har gått...

    Stackars mej...

    Vill bara påpeka till alla att det är ytterst synd om mig. Så ni får mer än gärna komma med medlidande kommentarer.

    Kram // Invalido.

    Ryggvärk!

    Igår efter jobbet kom älsklingen och hämtade mig, så snäll han är. När jag satte mig i bilen kände jag en smärtsam värk i nedre delen av ryggen. Eftersom jag haft problem med min rygg sedan jag var liten så visste jag direkt vad som var på gång. Någon gång om året får jag så ont i ryggen att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag har flera gånger varit hos en naprapat och dom har konstaterat att jag är helt sne, mer vet dom inte.

    I morse vaknade jag, då hade jag så ont att jag faktiskt började gråta. Kan låta töntigt men ni kan verkligen inte föreställa er smärtan. Jag stog på mig och bestämde mig för att jag ändå skulle åka och jobba. Jag är inte den som stannar hemma för minsta lilla så jag tänkte att detta skulle nog gå bra så länge jag inte gjorde några lyft. Väl framme vid spegeln dags för sminkning ökar smärtan, jag börjar svettas som en tok och sedan stog jag inte ut mer. Det svartnade för ögonen och jag var på väg att svimma. Halft krälandes lyckades jag ta mig in i sängen igen, trots att jag fortfarande inte såg någonting. Jag lade med ner och kved, sen kom tårarna helt hysteriskt. Det gick inte att hålla dom tillbaka. Smärtan var så intensiv att jag inte visste vad jag skulle ta vägen. Försökte jag ställa mig upp igen så kom svimningskänslan tillbaka. Jag var även nära på att kräkas ett flertal gånger.
    Det här går inte tänkte jag... så jag ringde min chef och berättade exakt hur det var. Efter samtalet brast det igen så jag ringde min räddare i nöden, mamma såklart.. Hon skickade syster på en gång som kom och hämtade mig på en gång.
    Aldrig har jag varit med om att det är sånt projekt att sätta på sig strumporna, eller ännu värre att kunna torka sig efter att man har varit och kissat.
    Herregud... man ska verkligen uppskatta att man förövrigt är frisk och klarar av allt själv. Tänk de människorna som faktiskt inte kan torka sig själv? Jag tycker uppriktigt synd om dom för nu vet jag verkligen hur det är.

    Nu sitter jag nere på Biltvätten och mest glor. Jag kan knappt ligga ner, ännu värre sitta och gå ska vi inte ens tala om.
    Mamma köpte iaf en pizza till mig som någon form av tröst.
    I morgon ska jag till sjukan och kolla upp ryggen, ska även be om ett sjukintyg också att ge min chef. Känns bäst så.
    Så blir nog borta från jobbet resten av veckan :(

    Näe nu ska jag inte beklaga mig mer.

    Kan berätta en lite roligare nyhet. Jag har sökt nytt lån hos GE Moneybank som  verkar vara bra mycket trevligare och bättre än Citibank. De gav inget avslag utan bad mig enkelt om att få lite kompleterande uppgifter, så som arbetsintyg osv. Så bad min chef igår att fixa det, så för drygt en timme sen faxade vi in intyget till dom och nu görs någon form av utredning om mig.
    Så sitter och håller tummarna för att det ska gå vägen denna gång. Men kan inte komma på en enda anledning till att jag inte skulle få godkänt denna gång.
    Ska ringa dom runt 6-tiden tänkte jag.
    Går allt vägen så åker jag och köper en bil i helgen :) Och då ska även min fina nyinköpta bilklädsel invigas :)

    Nu måste jag lägga mig en stund innan min rygg tar livet av mig.

    Kramar // Invalido.

    AVSLAG!!!

    Jag fick avslag från Citibank att ta lån. Ska ju köpa mig en bil och hade hoppats på att kunna göra det denna eller nästa månad. Men som det ser ut nu så blir det ingen bil alls :(
    Har till och med införskaffat mig en alldeles underbar klädsel till min bil... (ja jag vet att det är lite tidigt)..

        





    Det är samma rosa.

    Idag ska jag prata med swedbank och boka ett möte för att diskutera lån...


    Hard working woman...

    Förlåt för att jag inte har bloggat på länge men har inte gjort något annat än jobba känns det som. Men lite har hänt sen sist. Anne har kommit hem från Norge så satt hemma hos Marie med henne hela kvällen i torsdags. Kvällen slutade med att vi tre bokstavligt talat blev jagade av en jättespindel, film kommer läggas upp vid senare tillfälle.
    Jag har också varit i stan med älskling och blivit bjuden på lunch och shoppat. Det var verkligen jättemysigt. Senare under kvällen bagav jag mig upp till Malin för att bli bjuden på middag där och dricka lite vin. Sanna kom dit också efter en stund.
    Kvällen slutade med Tb's för Malin och mig, men stället var näst intill tomt så vi tog en promenad hem istället.
    Juste, när älskling och jag shoppade hittade jag en ny kärlek, en dkny väska såklart.. Var bara tvuuungen att köpa den :) Är väldigt nöjd med mitt inköp :)

    Nu sitter jag och glor på våra bästa år och väntar på att Jennie ska bli färdiga, vi ska luncha i Tumba :)
    I morgon och resten av veckan är det jobb igen :)

    RSS 2.0