Linda <3

Idag har jag umgåtts med Linda precis hela dagen. Först möttes vi i Tumba för lunch på Bistron plus lite shopping åt Agnes. Hon köpte två små mössor till henne, en i babyrosa och en vit. Jättesöta :) Sen efter det åkte vi hem till henne och fikade och pratade en massa enda till klockan fem då jag begav mig hemåt.

Idag är det exakt en månad kvar till Agnes förväntade ankomst (16e september). Linda och Thomas har gjort sitt bästa för att förbereda allting och det har dom gjort superbra. Dom har precis allt som behövs och allting är helt bedårande. Precis varenda litet klädesplagg som dom har införskaffat åt lilltjejen är så jävla söta så man dör. Och idag fick jag se den nyinköpta sängen som Lindas mormor har varit snäll och sponsrat dom med. Den var nog finast av allt. Helt perfekt. Helt i min smak. Hon kommer sova som en liten prinsessa i den. Därför var jag även tvungen att fotografera den. Även Lindas kagge fastnade på två foton :) Hon är så himla fin i sin mage. Är så förväntansfull och ivrig på att hon ska föda. Jag vill gosa med lilltjejen nu ju, ja menar, finns det nått som doftar så gott som lukten av en liten baby?

Visst är den fin? :)


Söndag!

Idag är det söndag. Det är förhållandernas dag. Söndagar är till för att antingen ligga hemma och vara bakis och tycka synd om sig själb, eller så är dom till för alla par som ska mysa framför en bra film och äta massa god mat. Det är precis vad jag och min älskling ska göra idag. Vi har knappt setts på hela helgen. I fredags var han nämligen ute med några vänner medan jag var hemma och kollade på sex and the city och försökte kurera mig. Igår jobbade jag till fyra och efter det träffades vi en snabbis innan han åkte till Mariefred för att spendera kvällen med sin familj i form av en kräftskiva. Jag däremot begav mig till mamma för en mysig kväll bara vi två. Vi blandade cosmopolitan och satt och snackade skit. Sen kollade vi på Avatar en stund, dvs tills jag somnade :)

Ikväll efter jobbet ska jag och älskling äta sushi och titta på O.C.

Förresten, ni alla suger på att kommentera! Så KOMMENTERA MERA! Allt blir så mycket roligare då :)




Lunchen är slut. Dags att återgå till arbetet.

Nu börjar jag lessna...

Har så länge jag kan minnas, eller iaf sedan jag var 15 år, svimmat av vid alla möjliga tillfällen och platser. Inne i videobutiker, i kön till Liseberg, inne i klädbutiker men först och främst i duschen eller hemma på morgonen. Jag har gjort en utredning. Eller jag och jag, snarare alla inkompetenta läkare jag har varit i kontakt med. Med vad har hjälpt? Ingenting mer än det jag alltid fått höra:
- Är det säkert att du äter ordentligt, du är lite underviktig.
- Har du bantat innan svimningarna
osv osv..
NEJ och återigen NEJ. Jag ÄLSKAR MAT, verkligen. Det vet alla som känner mig. Jag älskar god mat och jag älskar chips. Dom gjorde en utredning på min hjärtrytm då det tydligen kan orsaka svimningsattacker hos vuxna. Så jag fick gå med ett så kallat bandspelarEKG i 24 timmar, för att läsa av mitt hjärta. Men även där stog allting helt rätt till. Dom har även haft misstankar om diabetes men även det visade sig vara fel...

Så varför svimmar jag? I morse blev jag till och med rädd. För då svimmade jag tre gånger efter varandra. Han väl gå fem minuter mellan gångerna. Och så brukar det inte bli. Kan det denna gång ha med å göra att jag spydde upp hela mitt maginnehåll igår och har varit helt tom sedan dess? Jag vet inte, men det börjar bli jävligt frustrerande. Nästa gång då, är det när jag kör bil? Nej nu ska jag inte tänka så, för tur i oturen så känner jag av en lång stund innan att jag är på väg att tuppa av.

Nu ska jag äta upp min lunch, bita ihop och gå ner och jobba igen. Sen blir det att lägga sig på soffan hela kvällen och försöka bli frisk. Är egentligen sjukt sugen på att gå ut och parta. Men det är typiskt mig att göra det efter jag varit sjuk en dag eftersom jag blir så fruktansvärt uttråkad. Men nej, inte denna gång, denna gång ska jag vara vuxen och ta hand om mig själv.

Ett glas rött skadar väl inte förresten? ;)



Likt mig va? :)


Min prins är sjuk...

Börjar bli lite orolig över min Mr Prins nu :( Jag berättade ju i det tidigare inlägget om hur han spydde hela natten av och till. Idag är han så låg, så ledsen. Det är absolut inte likt Donzo. Alla som känner honom vet gott och väl att han är precis överallt, hela tiden. Sitta stilla är inte hans grej riktigt. Hela hans tillvaro består av lek. Förutom idag! Han vägrade att gå ut, så halv två fick jag tvinga honom att gå ut och göra sina behov. Han kissade i princip ingenting, han måste vara helt uttorkad. Jag har försökt tvinga i honom vatten men det går bara inte. Hur tvingar man i en hundvalp vatten? Han vill heller inte ha mat. Han ligger bara inne i vårat sovrum och sover och har gjort det hela dagen. Det är inte heller likt honom, i vanliga fall ligger han gärna ute på baksidan i solen halva dagen och den andra halvan tillbringar han vid min sida, vad jag än gör. Tittar jag på tv ligger han bredvid mig, viker jag tvätt i badrummet ligger han på badrumsmattan och tittar på osv..

Vad ska jag göra? Hur länge bör vi vänta innan vi åker till vetrinären? Min lilla prins :(

Se bara hur mager och ledsen han ser ut? Han har spytt upp precis allt så
man kan verkligen se hans revben nu... :(


Fredagen den 13e...

Betyder det att något illa kommer hända mig? Jag är ju en riktig otursfågel så jag skulle inte bli förvånad direkt. I och för sig så ligger jag hemma och är sjuk fortfarande, det borde väl räcka?
Plus att förbannelsen över denna dag började redan i natt när Donzo la sin första spya i vår säng. Precis innan läggdags. Så det var bara att rycka ur lakanen och bädda nytt. Gjorde iof inget då det ändå var dags. Men inte så kul att tvätta spyor när man dessutom ska sova och är sjuk. Sen har det hållt på hela natten. Andra spyan la han så fint i hörnet av soffan. Tur i oturen så kan jag ta bort överdragen på vår soffa så den fick åka in i tvätten efter överkastet. Efter det höll det på hela natten, sisdådär varannan timme. Varför måste hundar alltid spy PÅ någonting? Vad sägs som rakt upp och ner på golvet?
Stackars lilla pojken, han har inte sovit en blund i natt. Legat och skakat och pipit och spytt om vartannat. Han har inte ätit något konstigt heller. Så han kanske också har blivit sjuk som matte?
Eftersom han vägrar dricka vatten (såklart?) så ger jag honom isbitar för det älskar han. Mat har han fått också. Men typ en femtedel mot vad han brukar få. Tar det lite i taget för å se hur hans mage reagerar. Får han inte behålla det så blir det till att överkoka ris. Det är dunderkur mot dåliga hundmagar.

Nu ska jag hosta vidare i min ensamhet.

Min lilla sjukling :(


Bränd av ett hundkoppel..

Igår kväll när jag gick min dagliga kvällspromenad med Donzo så råkar jag ut för något som gjorde så sjukt ont. Vi går längs vägkanten. Donzo stannar för att göra nr 2 och helt plötsligt kommer en stor hund fram bakom den parkerade bilen framför oss. Den kommer närmre och närmre men ingen husse eller matte? Jag ser dock ett koppel. Ett sånt där smalt koppel som kan bli jättelångt. Hunden spinner runt mig så min midja blir strypt av kopplet. Donzo blir livrädd och börjar hoppa och studsa bakåt samtidigt som jag försöker ta mig loss från snaran. Tar ju självklart till handen och lyckas få kopplet på handen så det bränns till som fan. Då kommer matten springades och ber om ursäkt och sa att hon inte såg att någon kom. Hallå? Såklart inte när du har kopplet utfällt 20 meter.

Folk som har hundar borde ha bättre koll på dom. Tänk om jag var hundrädd? Eller tänk om min hund var aggresiv mot andra hundar och anföll?

Hur som, blev ett litet brännmärke på handen som faktisk, trots dess storlek, gör skitont.

Gör ondare än vad det ser ut..


Jag mår skit...

I förrgår när det var sängdags så började min hals värka och jag hostade som satan. Vaknade upp i går och mådde som om någon hade kört över mig med en ångvält. Hela min kropp värker, snoret rinner litervis och febern blir högre och högre. Tur att jag är ledig idag så jag kan vila. Får se hur jag mår i morgon annars får jag stanna hemma då också. Nu ska jag lägga mig ner och vila. Kanske ta ett bad? Älskar att bada när jag är sjuk. Är dock sjukt hungrig men jag orkar inte resa mig upp från sängen.

JA, det är synd om mig :)

 


OnePiece - Jumpsuit

Har jag berättat att jag och älsklingen beställde en varsin Jumpsuit från OnePiece för drygt en månad sedan. Var lite extra leveranstid under sommaren så nästan tre veckor tog det innan vi fick dom.
I beställningen står det att man ska beställa efter sin längd istället för den storleken man brukar ta. Så storlek M (medium) så står det att det är för tjejer 165cm - 175cm. Och eftersom jag är 170 så var det ju självklart. Men icke. När jag får dressen är gylfen enda ner till knäna och den är drygt 20 cm för lång. Jag såg ut som en clown. Dessutom kändes färgen fel, även om den var jättefin så kändes den lite väl skrikig. Så det var bara att skicka tillbaka den och beställa en ny, rätt färg och rätt storlek. Eftersom OnePiece är ett Norskt företag så var jag ju tvungen att skicka tillbaka den dit, det kostade mig 330 kronor. Helt sjukt!


Detta är den jag beställde först
som jag har skickat tillbaka. Ca 1300:-

 

Den här är den jag bytte till. Snygg va? Ca 1100:-

Här är älsklingens jump suit. Ca 1400:-

Nu ska jag åka och jobba....


En bit på vägen...

Nu har jag äntligen tagit tag i saker och ting och bestämt mig för att plugga upp mina betyg (har inget slutbetyg). Detta ska jag göra via Jensen komvux. Jag har 1950 poäng och det som krävs för att ens bli behörig någonstans är 2250 poäng, så det är en hel del kurser att plugga upp. Speciellt eftersom något stolpskott har kommit på den brilijanta idén att man måste ta bort Estetisk verksamhet, 50P och Idrott och hälsa A, 100P, även fast man har godkänt i dessa ämnen. Det innebär att det bara där är 150P som måste pluggas bara för att ens få plugga på komvux. Och inte nog med det så är deras slutpoäng på 2350 istället för 2250 så där är det hundra poäng till. Så från att behöva plugga 300 poäng till att behöva plugga 550 poäng.

MEN, jag tycker faktiskt att det ska bli skitroligt (om jag blir godkänt att få plugga dvs). Jag har sökt in till ämnena Kemi A 100P, Fysik A 100P, Kommunikation 50P, Matte B 50P, Filosofi A 50P och Biologi A 50P.
Är färdig med detta i December och efter det är det 150P som återstår nästa kurstillfälle i Januari för att bli behörig till Sjuksköterska.

Håll tummarna för mig :)



Sundby Gård

Igår var hela min familj + familjen Sandsström ute och åt grillbuffé på värdshuset Sundby Gård i Huddinge. Min älskade lillebror jobbar där så det var han som serverade oss hela kvällen. Det var iaf skitmysigt och väldigt fint.
Tog lite bilder men dom blev bara suddiga och svarta, så snodde några från google.se istället för att visa utsidan iaf :)


 

Vackert va?


Total make over..


VÄLKOMMEN TILL IPHONELIVET :)


H
ar precis beställt hem ett skal från Skinz.se till min lilla telefon. Har någon beställt där ifrån förut? Går det fort?
Var iaf nedsatt från 249 till 179 så jag gjorde ju mig ett riktigt kap måste jag säga. Dessutom är min telefon så ful nu med det skalet jag har. Metallicrosa, fint i sig men har blivit väldigt slitet.

Bild lånad från Skiz.se (kanske framgår?) :D

 

Ska även precis nu gå och köpa en liten strumpa till min telefon som den kan få spendera dagarna i när jag jobbar. Telefonen får nämligen inte plats i mina fickor. Eller får och får, det går ju men det är ingen vacker syn.

 

Bild lånad från Elgiganten.se. Fjollig va? :)

Nej nu är det dags att gå ner den sista timmen och jobba. Har haft en liten minirast såhär på kvällskvisten.


Tillbaka till verkligheten...

Efter fyra underbara veckors semester är det nu dags att återgå till verkligheten. Igår var första dagen på jobbet. Känns både bra och dåligt. Alla vill ju ha semester men att få tillbaka lite rutiner känns bra.

Såhär kände jag mig iförrgår kväll innan första jobbdagen. Work sucks!!

 

Hur som helst så har jag tagit tag i pluggandet och har nu sökt in till Matte B, Fysik A, Kemi A och Filosofi A. Ska jag börja plugga till nästa år som är min dröm så måste jag fixa till mina betyg (har inget slutbetyg). Hoppas jag får plugga nu bara, håller tummarna för mig själv.

Nu ska jag klä på mig för att bege mig till jobbet. Längtar redan till helg :)


Made by Donzo..

Jag börjar snart tro att min hund är satan, eller så försöker han bara driva mig till vansinne. I förrgår när jag och älsklingen ligger och tittar på OC (går igenom alla avsnitt igen) så kommer Donzo in från baksidan, helt lerig och trampar runt i soffan och på mattan. Blev sådär måttligt nöjd men kunde inte förstå vad han blivit lerig ifrån då det var relativt torrt ute. Så vi går ut och tittar och upptäcker en grop, nästan 20 centimeter djup som våra lilla prins har grävt upp. Undrar om han tänkte gömma sitt ben där eller nått? Inte så kul iaf för nu måste vi slänga i jord där och sen hälla på nya gräsfrön. Tur för Donzo att han är extremt älskad här hemma, annars hade han åt ut med huvvet före..

 

 

This is his masterpiece ;D


RSS 2.0