En smickrande fråga...

För några timmar sedan, när jag kommit hem från badet och tagit en dusch, la jag mig i sängen för att påbörja en ny bok. Ni vet säkert vilken det är och många har förmodligen läst den redan, nämligen "Snabba cash".
Har läst drygt 40 sidor och kan redan knappt slita mig ifrån den.

Hur som helst så mitt i läsandet så får jag ett sms från min bejbi Jennie. Vi småsnackar lite om den kommande bebisen som är beräknad att ploppa ut den 14:e februari. Sen så får jag ett sms med en väldigt smickrande fråga.
Nämligen: "Vill du bli gudmor åt mitt barn"... Så jävla gulligt. Jag blev jätteglad och väldigt otroligt rörd. Självklart vill jag bli gudmor åt lilla Julia (om det blir en tjej)..
Ska bli jätteroligt med en liten nyfödd i kresten...

Nu ska jag fika med familjen...

Gamla bilder från Jennies och min partytid :) Roligare har jag aldrig haft... bästa tiden i mitt liv gumman (L)
De kända tvillingblondinerna på vift:)







♥Älskar dig gumman♥

Gott och blandat :)

Nu har solen skinit i några dagar och det har varit alldeles underbart. Själv har jag haft turen att få vara ledig två av dessa soldagar. Så har ägnat min tid på stranden och i vattnet. Har varit riktigt skönt att ligga i solen och ta det lugnt med familjen.
Igår var vi i Flottsbro med familjen och dit kan jag verkligen rekomendera folk att åka. Jag och lillebror hyrde kanot, det var roligt men fan jävligt svårt att paddla. Den ville verkligen inte åka dit vi styrde den men roligt var det.
Sen på kvällen åkte jag till älskling där vi hyrde film, någon brittisk. Hatar i vanliga fall sånna filmer men den var baserad på en sann historia å älsklingen stog på krysset och himlade med ögonen för att få sin vilja igenom, så lät han välja film denna gång. Men som kompensation fick han gott betala kalaset =P haha. Men jag hade faktiskt tidigare bjudit på sushi till middag som är våran stora pasion här i livet :)
Idag låg vi ute i Lida och badade hela dagen med syster. Det var jättemysigt. Känns som två dagars solsken åt gången räcker för mitt ljusa pigment.

Har laddat hem skype nu också så igår låg jag och Linda och pratade med varandra. Jätteskönt att kunna prata så med varandra istället för att behöva kosta pengar på telefonsamtal, och msn är ju inte alltid så roligt att prata vid.

I morgon är det jobb igen som gäller och nu går jag på ett pass som är 11 dagar långt. Jisses, kommer vara helt slut efter de dagarna. Men det ger som tur är pengar :)
Måste få skryta lite att jag fick 4 och ett halvt tusen i bonus denna månad. Välbehövligt då jag tog två veckors obetald semester. Så känner inte så jättestor skillnad.

Nu ska jag vara lite social med lillebror. Vi ska äta min favvo, wook :)

Lalala!

Åh allt känns så underbart direkt när solen skiner. Men tror ni inte att jag jobbar? JO för det gör jag ALLTID när det är varmt och skönt ute. Hoppas det är fint på söndag och måndag för då är jag ledig. Sen efter det kommer jag jobba i tolv dagar med endast en vilodag, kommer nog blu tungt men det blir ju cash så det säger man väl inte nej till.
Det blir ingen utomlandsresa vecka 31 (nästa vecka) för mig och älsklingen för han har fått ett riktigt bra jobberbjudande och jag förstår såklart att han tackade ja till de. Men däremot så skjuter vi upp resan till vecka 34 istället. Vi har vänt om tankarna och funderar nu istället att åka till Kroatien. Roligare att åka till ett land där man inte har varit. Nackdelen med Kroatien är ju dock att det är stenstränder, men det gör inte sådär jättemycket för jag ligger ändå alltid i solstol eller så kan man ligga vid poolen. Men klart man vill ha långa fina vita stränder, men inte kan man få allt heller. Vi hittade ett jättefint och mysigt hotell igår som var 3-stjärnigt tror jag med pool och allt och så var det all inclusive för 6000 per skalle. Riktigt billigt egentligen. Visst, middagen kommer vi garanterat gå ut någon annanstans och käka. Men frukost, lunch och fri dricka sparar man mycket pengar på. Skitnajs att ligga vid solen och sen bara gå och ta gratis vin osv. Så vi satsar nog på det, och la man till 500:- per skalle fick man de nyrenoverade rummen som har utsikt över havet. Som taget!
Men vi ska vänta tills fredag och se hur våra löner blir osv..

Innan jag ska åka till jobbet nu vill jag bara skriva en hälsning till min Linda som är på andra sidan jorden.
Saknar dig gumman och jag hoppas att du har det hur bra som helst i USA (dock inte för bra så du stannar året ut) haha. Nej skämtåsido, jag vet hur mycket du har tjatat om den här resan, så du förtjänar det mer än väl!
Glöm inte bort mig bara! Älskar dig (L)

Ett sista hej då.

I fredags var jag, Linda, hennes mamma och hennes mammas kompis Marie inne i stan för att gå runt och strosa lite och äta en sista middag inne i storstockholm med Linda innan hon åkte.
Vi fick för oss att vi ville äta plankstek alla fyra så vi flängde runt tills vi hittade det, och det gjorde vi, på Soft bar av alla ställen. Fast hade inte varit där innan så nu har man vart där iaf :)

I lördags och söndags sov jag hos Linda för att spendera så mycket tid som möjligt med henne innan hon åkte till Usa.
Så i måndags morse bar det av till Arlanda klockan 9 på morgonen för att säga hej då till min älsklingsgumma.
Vi alla fyra grät som väntat och det var jättejobbigt att säga hej då.. Saknar henne redan. När man är van vid att alltid ha någon där som helt plötsligt är borta så känner man sig så vilse och ensam. Vi pratade i telefonen typ två gånger om dagen och nu har jag inte hört hennes röst på ett och ett halvt dygn :( usch usch... kommer sakna ihjäl mig gumman...

Lite bilder från Arlanda.

Linda med resväskan.


Jag och Linda tillsammans


Vad funderar du på gumman?


Jag :)

Sommarkrysset.

Nu har jag äntligen tagit m1ig tid att lägga in alla bilderna som jag tog från sommarkrysset.


1. 2. 3.   4.



5. 6. 7. 8. 9.

Bild 1: Jennie på tåget på vägen in till sommarkrysset. 2. Jag och Linda på vägen in. 3. Gry Forsell. 4. Bröderna
5. Robert, Sångaren i Takida. 6. Några ur bandet. 7. Robert sjunger. 8. Hela Takida. 9. Robert och Gry.


Fan vad mäktigt det var att få se dom live :)

Torsdag

Idag är det torsdag, vilket innebär att det var onsdag igår då vi hade avskedsfest för Linda som är dum nog att lämna mig för USA:s varma stränder. Näe rikigt så är det väl inte, hon åker som aupair.  Men hur som helst lämnar hon mig och det är helt oacceptabelt. Haha. Kommer iaf sakna ihjäl mig efter dig gumman.
Hur som helst så började kvällen med grillning hos Linda med bara tjejerna som sedan ledde vidare till fest hos älsklingen. Detta spårade dessvärre för min del efter som jag vägrar inse att jag inte klarar av att dricka sprit. Jag ska dricka cider och bör hålla mig till det också. Men någon gång ska jag väl lära mig, eller?
Det var iaf kul så länge det varade och det jag minns. Likadant för Linda som var en rikig virrpanna igår =P haha..

Idag har jag tagit med lugnt med Malin hela dagen och dessutom mått som jag förtjänar. Menmen. Ikväll blir det kvällsmöte med jobbet 20:00-23:00. Men det är ju ob och det bjuds på pizza.. kan inte bli bättre. Haha...

Näe dags att slänga på mig kläder och förbereda mig för att åka.

Älsklingen posar <3



Min stora kärlek i egen hög person <3 Älskar dig Andreas Jonsson.

Det här är värt att se...

http://www.youtube.com/watch?v=_RgL2MKfWTo

Resumé av helgens bravader.

I fredags köpte Lindas mamma en grill som jag fick komma och inviga tillsammans med dom efter jobbet. Anlände runt halv nio tiden. Linda bjöd på vin of course.. Vi började dricka med inställning på att ha en lugn hemmakväll med övernattning skavfötters, men så blev det inte. Efter ett par glas vin och dumlelikör blev vi taggade för fest och drog till Tb's.. Hade skitkul och kom nog inte där ifrån fören vid tre, hur det nu gick till när dom stänger två? Tog taxi hem till Linda. In och tokskrattar åt allt som kommer i vår väg. Ut igen med den största bailys flaska man kan tänka sig och möter Andreas. Pussar på han i tio minuter och sen går vi in igen... Jag försöker sova men Linda bokstavligt talat tvingar mig upp för att gå ut och möta några... efter många om och men så är vi nästan framme, och då kommer snilleblixten Linda på att "nej jag är nog för full för att möta dom, vi måste gå  hem igen". Så vi går hem igen och letar efter något käk. Linda får för sig fem på morgonen att vi kan poppa popcorn.. haha.. men det blev mackor istället och en halv flaska bailys utspilld under soffan.. riktigt rolig kväll faktiskt.. Allt blir som bäst när det är en inpuls för då har man inga förväntningar på något...

Igår flängde vi runt lite tills vi tillsist kom till mig och sen bar det in till grönan där vi var vip-gäster på sommarkrysset. Ja jag skryter gärna om det :) Det bästa av allt var nästan att vip-biljetterna även gällde som fria åkband.Kanske jag nämnde förut? Aja vi hade iaf roligt..

Idag har jag slappat hos älsklingen med han och hans vänner tills det bar in mot värtahamnen. Jag å Jennie (oscars flamma) skjutsade in killarna till båten, som de perfekta flickvänner vi är =P... Men hade däremot lite svårt att ta oss hem igen... vi märkte att vi åkte i cirklar men efter ett tag hittade vi till påfarten hemåt :)

Nu sitter jag hemma och tittar runt lite på blocket.. börjar bli i extremt behov av bil...men får vänta tills efter sommaren :)
Dags att ta ett glas vin i kvällssolen med min underbara mamma :)

Hemkörning

Salems pizzeria har kommit på den bästa idén i världshistorien tror jag (för att ta i en gnutta). Dom har börjat med hemkörning vilket är hur perfekt som helst när man ligger bakis och jävlig och inte är i tillstånd att köra bil.
Så nu sitter vi här och väntar på våra pizzor som ska smaka sååå bra :) Muuums :)

Gröna Lund

Idag var som jag tidigare skrivit jag, Jennie och Linda på gröna lund. Mamma å Sophia kom också in. Sophia lyckades fixa vip biljetter till oss alla fem så vi fick sitta i publiken :) Skitmysigt var det. Tror jag kom på med tv i bakgrunden någon gång då och då också :) Jag hade rosa tröja, så ni vet ;)
Och tur som vi hade så gick det åka alla attraktioner med vip-bandet också så hela kvällen fick man gratis (förutom middag). Var det billigaste besöket på grönan jag varit med om :)
Spelade på sånt där ljul också och tror ni jag vann något? NEJ. Jag vinner aldrig, inte ens när det är vinst varje gång, så illa är det. Haha...
Men sommarkrysset var iaf hur bra som helst och jag har äntligen fått se Takida live som jag längtat efter sååå många år :)
Dom spelade visserligen bara en låt men jag blev mer än nöjd. Dom spelade också min favorit, Curly Sue :)

I morgon är jag ledig, så ska slappa :) Sen på måndag är det jobb igen... Dags att sussa :)

Gröna Lund

På lördag blir det gröna lund med tjejerna, dvs Linda och Jennie. Mamma å Sophia ska också dit så lär ses där. Sophia (min morbrors exfru) jobbar på tv4 som sänder sommarkrysset så hon har fixat biljetter till oss :) Så går in gratis och kanske skulle vi även få vip-biljetter, vilket innebär att vi då får träffa Takida :) Ska hur som helst bli jävligt roligt att se dom för första gången. Och även jävligt roligt att gå på grönan, var ju inte där förra året :) Jobbar på söndagen för Alex så blir väl inte världens drag men roligt ska vi iaf ha det :) Ser fram emot som fan att åka pop-expressen, min personliga favorit :)

Nu ska jag sussa tänkte jag så jag orkar med jobbet i morgon... lovar hur som helst att ta massor med bilder på lördag som jag ska lägga upp här :)

Vart tog solen vägen?

Igår låg vi, som jag tidigare skrev på stranden hela dagen. Jag, Linda, lillebror och Lindas mormor. Det var jätteskönt förutom att man varannan minut var tvungen att kura ihop sig i handuken när molnen anfallde. Men annars var det mysigt :)
Kom hem, duschade och så sen åkte jag till älskling och åt grillad kyckling med potatissallad... mmm så gott :)

Senare under kvällen gick vi till krysset och hyrde Arn. Den ganska nya svenska filmen. Riktigt bra faktiskt.. inte en sån film jag skulle se hundra gånger direkt men jag kommer definitivt se tvåan :)
Somnade dock så jag missade de tio sista minutrerna... typiskt mig.. eller hur Anne? =P...

Men nu till min fråga.. vart fan tog solen vägen? Skitvarm och härligt i två dagar.. TVÅ DAGAR... var det allt Sverige kunde bjuda på? Sen blir det mulet och graderna sjunker.. jävla skitsommar... fast iof så måste jag erkänna att jag i smyg glädjs åt att det inte är så fint ute eftersom detta är min jobbhelg, och ego som jag är så vill jag inte att någon annan ska ligga och ha det skönt på stranden om inte jag får göra det... haha.. Men på måndag får det väldigt gärna vara fint igen för då är jag ledig.. så då blir det nog sandviken igen :)

Ikväll blir det lugnt.. tänkte lägga mig och glo på en film och sen somna i min enorma säng :) såå skön.. har monterat upp min nya ekbyrå också.. ah eller mamma har snarare gjort det då jag är tekniskt invalid..

Pratade precis med Malin jansson i telefonen som är på sin systers bröllop där även min bror har serverat under dagen.. funderar på om man ska åka dit en stund och säga hej? Men vettefan om jag orkar så får se..
näe nu ska jag glo på en film :)

Uppe med tuppen.

Idag är jag uppe med tuppen. Okej nej inte riktigt, vaknade strax innan nio men kändes tidigt eftersom jag är ledig. Hade ställt klockan på kvart över nio eftersom det bär av till Sandviken runt tio, men det är så sköönt att vakna av sig själv. Även om man vaknar fem minuter innan klockan ringer så blir man så mycket piggare än när man blir väckt.
Älsklingen följer inte med idag för han var tvungen att jobba :( suck... Menmen...

Mamma berättade igår att hon har fått tag i några som kommer och sätter upp persienner i hela huset nästa vecka. Äntligen säger jag bara. Så jävla störigt att ligga och sova och så vaknar man till klarvaken klockan fem på morgonen för att solen gassar i mitt sovrum. Nej, från och med nästa vecka är det ändring på det :)

Dags för att packa strandväskan :)


The beach!

Idag har jag, Linda å Jennie varit i Sandviken och solat och badat heela långa dagen. Gick upp straxt efter nio, hämtade Linda och åkte sedan till Tumba. Där mötte vi upp Jennie och gick och shoppade loss rejält på ica inför våran dag på stranden. Det blev kyckling (en hel kyckling för Jennies del som numera äter för två), potatissallad, munkar, chokladkakor, festisar, sallad, bröd osv. En hel del kan man säga. På stranden gjorde nog vi mest uppståndelse. Där flög vi runt helt galna den ena efter den andra för att undankomma både getingar, ödlor och spindlar.. men kul hade vi, även om folk stirrade sig galna =P haha..
Senare under kvällen har jag varit på ikea med mamma och lillebror... vi käkade där också. Helt sjukt vad billigt det är egentligen. 10 spänn för en mandeltårtsbit.. på ett kafe hade samma tårtbit kostat typ 40 spänn.. Hur som helst så fick jag å lillebror ännu mer saker till våra nya rum som snart är färdiginredda :) Mamma håller för tillfället på att brottas med min nya ekbyrå :)

I morgon blir det stranden igen, men då blir det jag, Linda, Andreas och lillebror :) Då ska vi ta med oss hämtmat (sallader) muums :)

Dags för att hjälpa min mamma :)

RSS 2.0