Söndag

Idag är det söndag. Usch tycker inte om söndagar. Jag faktiskt få lite lätt ångest över att ännu en jobbvecka börjar. Men denna söndag är ännu värre för den innebär sista dagen på min semester. Sen får jag vänta till vecka 31 igen för att få min sista vecka. Då ska jag åh älsklingen åka utomlands och ha det mysigt. Det ser jag fram emot som fan.
Men ibland är faktiskt söndagar väldigt sköna. Det är sånna dagar man bara slappar på framför tvn med någon bra film eller liknande.
Igår var det lite småfest hemma hos Fred. Vi var inte många men det var trevligt och vi spelade kubb som jag är fullständigt värdelös på. Menmen det är egentligen inte det som är grejen, man ska ju ha roligt och det hade vi, eller hur Linda? Haha..
Kvällen fortsatte på bra och det var jättetrevligt :)

Nu sitter jag hos älsklingen och väntar på att mamma ska hämta mig så vi kan åka hem och grilla. Sen får jag se om jag orkar åka tillbaka hit. Ska nämligen till min frisör i morgon och bli fin och jag har ett presentkort hemma som jag måste ha  med mig :)

Näe, dags för lite mys i sängen med hjärtat.

Countryfestival á la poliseskort.

Denna helg är den sista helgen i juni månad, vilket innebär countryfestivalen på Lida. Som tradition var jag självklart där igår. Hade nog egentligen velat gå idag också men en kompis har fest så ska visa mitt vackra ansikte där istället. Spar massvis med pengar på de sättet också.
Dagen började igår med att älsklingen klippte sig och sedan slingade jag hans hår. Sen bar det av hemåt där det runt 7-tiden dök in massor med folk. Vi var ett stort gäng som satt ute och förade innan vi allesammans begav oss mot Lida, vissa buss och vissa bil.
Väl framme började vi dricka cider, hälsa på alla bekanta ansiktet och ha det trevligt. Kvällen slutade dock inte så trevligt då det blev slagsmål på bussen.
Det hela började med att några fjortisar sätter sig på bussen och tänder varsina cigaretter. Även om man själv rökt hela kvällen så betyder inte det att man vill sitta på en instängd buss utan någon vidare luftcirkulation och känna stanken av cigarettrök. För javisst, även om jag själv röker så kan jag fan inte påstå att det luktar gott. Åh har folk ingen jävla respekt längre? Har dom tänkt på någon annan än sig själv? Har dom tänkt på att det kanske sitter astmatiker på bussen? Eller har dom huvud taget tänkt på att man INTE FÅR röka på bussen? Visst, jag är väl ingen ängel å hundra procent laglydig själv, men jag vet fan hur man visar respekt, åh det är då inte genom att tända ett flertal cigg på en allmän buss. Usch, sitter och blir upprörd nu igen.
Hur som helst så ber jag snällt dom att släcka sina cigg. Jag menar hur stort behov kan man ha att man inte klarar av att vänta i 10 minuter tills dom gått av bussen? Herre gud. Iaf så nej, inte tänkte dom släcka sina cigg. Utan dom säger att vi antingen kan gå fram och sätta oss eller gå av. Alltså va? Gå av när DOM sitter åh röker på bussfan. Det är helt sjukt att dom över huvud taget kan föreslå en sådan sak. Jag blev såklart förbannad å höjde rösten och sa åt dom att släcka ciggen. Men nej, så älsklingen går fram å frågar om han inte hör vad jag säger? Jo det gjorde han men han brydde sig inte. Så jävla stöddiga skitungar alltså.
Innan jag han blinka var bråket igång. Fega jävlar slår Andreas i bakhuvudet också.
När vi väl kommer av i Tullinge station märker vi att dom är väldigt många fler än oss. Menmen bråket fortsatte någon halvtimme till tills väktarna grep in.
Jag sa åt väktarna att jag hade hört att dom skulle "knäppa oss" när väktarna gått å att jag vägrade gå en meter för en dom fixat en bil å köra hem oss i. Så dom ringde polisen som eskoterade oss hem.

Idag mår jag faktiskt bra, trots alkoholmängden igår. Ikväll är det party igen och det ska bli roligt :)
Nu kom hemkörningen med våra pizzor.
Ha en bra lördag gott folk!

Torsdag

Idag är det torsdag, vilket innebär countryfestivalen i morgon och på lördag. Något som jag alltid ser fram emot varje år, men inte detta år? Kanske för att man blivit "äldre" eller för att det helt enkelt inte är lika många som ska gå av mina vänner? För Lindas del sket de sig med pengar. Hade hon kunnat gå hade jag sett fram emot det till tusen, men så är inte fallet nu så får se hur det blir. Förmodligen fest på lördag hos Fredde också... så kanske drar dit? Aja får se helt enkelt. Har iaf bunkrat upp med a lot med dricka :)

Idag har jag lunchat på bistron med Malin och Jennie :) Lika trevligt som vanligt. Sen köpte vi lite smått å gott från bland annat systemet, H&M osv. Sen bar de hem, röjde lite å så kom Malin igen och vi satt ute i solen i timmar och pratade och drack kaffe. Mys :)

Nu sitter jag och ÅTERIGEN kollar på bilar och är nu inne på en Clio. Jag kör ju Clio idag, fast farmors bil och jag fullständigt älskar den. Så varför inte? Men är ju iof mer förälskad i Fiat 500. Men likabra å lägga ner den drömmen, för det har min plånbok gjort long time ago.

Dags för lite kaffe i solen med mamma.
Ses på countryn i morgon ;)

Löning = shopping.

Idag är det den 25:e vilket innebär löning för de flesta, även mig. Och löning för mig betyder alltid shopping. Jag kan inte motstå det. Så inhandlade två klänningar från gina, en rosa och en brun, ett svart linne från gina och en svart bikini från gina likaså.
Tänkte åka in till stan med Jennie i morgon också å införskaffa mig en nya dkny väska men det får nog vänta efter att alla räkningar blivit betalda. Så det blir en lunch ihop som vanligt istället, å alltid lika trevligt är det :)
Hur som helst så innan shoppingen så var jag å Linda och tittade på bilar i Sätra. Har för ett tag sedan förälskat mig i den nya fiat 500 som kommit ut. Den är bara sååå snygg och såå för dyr för mig... Tyvärr. Men jag velar fram och tillbaka hela tiden. Så väntar efter sommaren och kollar vad priserna ligger på då.



Biler kommer :)

Hallå?

Hallå nu när jag tagit mig i kragen och blivit sådär någorlunda aktiv igen så jag åtminstone uppdaterar mig minst varannan dag så har alla andra slutat blogga, eller?
Kom igen, ge mig något smaskigt att läsa om ;)

Svamp i underlivet, kvinnans staff?

"Svamp är en av flera mikroorganismer som finns i slidans normala sekret. Den ger i regel inga besvär. Ibland kan svampen föröka sig och ge en infektion. Vanligaste tecknen på en svampinfektion är intensiv klåda och irritation. Sök vård om du haft svamp i underlivet mer än två gånger på ett halvår, eller om du inte blivit bra efter att ha använt receptfritt medel.

Svamp i underlivet kan föröka sig när miljön i slidan förändrats. Det kan till exempel hända på grund av graviditet, diabetes eller för att du behandlats med antibiotika. Underlivsmiljön kan också förändras om du äter mycket sötsaker".


Är svamp kvinnans straff? "Underlivsmiljön kan också förändras om du äter mycket sötsaker". Så jag straffas alltså med svamp för att jag är en gottegris? Är det mitt straff för att jag inte går upp ett gram?


Pevaryl nästa !


Sex and the city

Jag kan inte säga det tillräckligt många gånger. Men med risk för att låta tjatig måste jag än en gång säga det, jag äääälskar sex and the city. Min kärlek har näst intill förvandlats till besatthett (men bara näst intill)...

Jag kom nyss hem från bio med Linda och har sett just Sex and the city filmen och måste säga, ni som inte har sett den än, SE DEN! Den var så jävla bra. Jag vet inte hur många gånger jag grät och ännu mer skrattade. Iband är de nästan så man önskar, varför är inte deras liv mitt? Inte för att jag vill leta efter kärleken, för den har jag redan funnit. Men allt annat är så underbart :)

En sak som hände i natt, var det någon som missade åskan? Jag v aknade helt skräckslagen och trodde att hela huset skulle explodera eller nått liknande. Fönstrerna skallrade och blixten lyste upp gång på gång. Just där och då kände jag mig så lyckligt lottad att jag kunde återigen krya ner i min mans armar och just like that försvann rädslan. Jag kände mig trygg igen. Så trygg en tjej bara kan känna sig i sin älskades armar och den känslan slår det mesta... eller?

Denna natt är jag dock ensam och hoppas på gud att inga sånna otäckheter ska hända. Vad ska jag göra då? Gömma mig under sängen som när jag var fem och blunda tills de hemska är borta? Men idag är jag 20 och jag tror nog inte de hemska försvinner när jag sluter mina ögon. Menmen, OM åskan nu skulle hemsöka min sömn så är det fan värt ett försök.

Nu ska jag (som är nästintill besatt) titta på några avsnitt av sex and the city.

Naglar!

Här kommer mina nya snygga naglar :) Enjoy!

Naglar med blå fransk manikyr.   

Midsommar!

Midsommar är avklarat och den slutade bra. Tycker annars att högtider kan bli ett stort fiasko då man förväntar sig så mycket. Men det blev faktiskt bra.
Dagen började med lite hårfärgning :) som sedan ledde till sill och grillning hemma hos Fredde. Efter förfesten åkte vi till den stora festen som väntade i Solbo som min syster med vänner hade arrangerat. Roligt att gå på en fest där det är både nya och gamla ansikten :)
Min lillebror blev ganska så full och efter att ha suttit 40 minuter i taxikö för att förbeställa en taxi till senare beslutade vi oss för att åka hem. Det gick tydligen inte förbeställa en taxi och efter sån lång väntetid orkade jag inte sitta i den kön igen och dessutom reskera att inte få någon taxi alls. Så vi åkte hem, men först till statoil såklart :)
Hemma hade mamma och pappa haft fest och min morbor och hans tjej var kvar så vi åt lite fyllekäk och satt ute och drack lite vin på baksidan innan läggdags. Ganska pigg dagen efter då jag tog mitt sunda förnuft i fånga och drack fyra glas vatten innan sängdags.

Idag är det söndag. Jag å älsklingen låg på möllebeach en stund men vädret svek så vi begav oss hemåt igen. Hyrde Juno och The hills have eyes 2. Har sett Juno redan och den var riktigt rolig. Värd att ses! Återkommer om hur den andra filmen var :) Dags att mysa med skrutt :)

Ska ladda upp bilder på mina naglar också! ;)

Youtube

Läste min systers blogg nyss och hittade ett klipp på youtube från melodifestivalen år 2003 när min bror var med.
Än idag är jag en väldigt stolt storasyster!

http://www.youtube.com/watch?v=HoNwbvvkrkA&feature=related

Naglar.

Längtar tills på torsdag. Varför? Jo av överskriften att döma så kan ni ju förstå att jag ska göra om mina naglar. Hade nu senast ganska neutrala med lite glitter och pärlor. Denna gång blir det bli glittermanikyr med stora vita blommor. Bild kommer upp senare of course..
Näe nu ska jag titta på ett avsnitt av Sex and the city och sedan sussa..

ajuste, ska bara berätta en jätteonitressant sak, nu har vi skruvat upp alla hyllor å sådant i mitt å brors badrum och jag var duktig nog att sätta upp mina tavlor själv :) I morgon blir det mina å brors hyllor i våra sovrum..

Time for sex and the city!

Help?

Kan någon hjälpa mig göra min bakgrund svart och ändra bilden på mig och andreas? Please!!

Kan väl använda min vanliga rubrik, det var länge sen....

Nu har jag bestämt mig. Det är dags att ta reda på mitt bloggande och börja  bli aktiv igen. Som om  jag inte sagt det ett par gånger förut? Men när det hinner gå så långt mellan varven att det finns så mycket att skriva om så skiter jag i det. Blir för jobbigt helt enkelt. Martina gillar inte jobbigt.

Jobbet flyter iaf på bättre och bättre. Jag stormtrivs :) Har fått en ny kille på min avdelning också, en sommarjobbare. Så han ska läras upp :)

Min 20-årsfest var mer än lyckad. Om jag inte redan skrivit det? Minns inte... går ju som sagt så långt mellan varven.

En sak jag garanterat inte berättat om är att det inte blir någon Ölands-resa över midsommar. En aning besvikelse menmen shit happens. Blir riktig braaakfest i Tumba istället så det blir riktigt roligt. Vi ska spela brännboll, fotboll och kubb. Innan festen ska jag å några vänner samlas för att äta sill och grilla :)
oh helgen efter midsommar är det countryfestivalen. Kan inte bli bättre!! Har semester nu också som jag tog ut för länge sen då jag trodde vi skulle åka till Öland men eftersom de inte kommer hända längre så kommer jag förmodligen börja klättra på väggarna inom någon dag. Är en alldeles för rastlös människa för att ha semester. Vill myyycket hellre jobba, så sa åt min chef att dom mer än gärna får ringa in mig om det krisar. Hoppas någon blir sjuk? Haha nej jag hemsk jag är.

Näe nu ska jag lägga mig i min enorma säng och titta på några avsnitt av sex and the city tänkte jag :)

Sex and the city.

Äntligen. Som många vet så är jag ett stooort fan av desperate housewives och sex and the city.
För några dagar sedan gick jag in på cdon.com och såg till en stor glädje att alla sex and the city boxar förutom ettan kostade 99 kronor. Så beställde box 1-5.. Till min stora glädje kunde jag hämta ut paketet idag :)
Så tänkte lägga mig ner i sängen en stund och kika på några avsnitt.. Det värsta är bara att när man väl börjar titta så går det fanemej inte att sluta =P... Menmen...




Igår var det Malins studentskiva. Det var mycket trevligt med god mat och dricka i mängder. Jag å Sanna träffades hemma hos mig klockan tio i går morse och satte oss i solen och började dricka cider i mängder :)
Sen tog vi taxi till Malins student och åkte flak. Det var fan kul. Fastän man bokstavligt talat blev dränkt av öl, champange och cider.. helt sjukt :)
På kvällen  tog vi det dock lugnare. Bestämde oss för att vara nykta och kvällen slutade relativt tidigt :)
Välkommen ut i vuxenlivet gumman :)

Näe dags för lite sex and the city =P haha...

Vart ska jag börja?

Som vanligt så går det väldigt långt mellan varven då jag faktiskt orkar ta mig tid att skriva i bloggen. Har till och med funderat på att ta bort den? Orkar ändå aldrig skriva... Tycker där emot om att läsa andras bloggar..
Men men får se helt enkelt. Ska inte göra något förhastat !

I helgen var det mycket festligheter. Likaså helgen innan då vi var ett stort gäng tjejer på Tb's för att fira min 20-årsdag. Sen på lördagen var det jobb som var ganska tungt och personalfest på kvällen i form av taco-kryssning med ca, 350st elgigantare och sedan utgång i södertälje. Dagen efter var det också jobb, vilket var EXTREMT jobbigt när man festat hela helgen. Man börjar bli kärring eller vadå? Haha...

Denna helg var det vin och ost hemma hos Marie på fredagkvällen. Väldigt mysigt att bara sitta och snacka skit och äta mängder med brie som vi båda älskar. Haha !
På lördagen var det lite shopping i tumba med älsklingen (bla systemet som han inte får gå på än) haha...
Och sedan firades jag och bror på kvällen av hela tjocka släkten..

Måste sticka nu så återkommer senare! Tjingtjong ;)


Lite kvinnlig självironi!

Hur många män krävs det för att öppna en öl?
Ingen. Den ska vare öppnad när hon kommer med den.

Varför är tvättstugan ett dålig ställe att flirta med en kvinna?
Därför att en kvinna som inte har råd med en tvättmaskin kommer antagligen
aldrig att kunna försörja dig.

Varför har kvinnor mindre fötter än män?
Det är en sak som har kommit till under evolutionens gång som gör att de
kan stå närmare köksbänken.

Hur vet du att en kvinna kommer att säga något smart?
När hon inleder meningen med 'En man berättade för mig...'

Hur reparerar du en kvinnas klocka?
Det gör du inte. Det finns en klocka på ugnen.

Varför fiser män mer en kvinnor?
För att kvinnor inte kan hålla käft länge nog för att bygga upp ett tryck.

Vad är värre än ett manschauvinistiskt svin?
En kvinna som inte gör som hon blir tillsagd.

Forskare har upptäckt en matvara som sänker sexlusten hos kvinnor med 90% .
Den kallas för 'Bröllopstårta'.

Varför dör män före sina fruar?
Därför att de vill.

I begynnelsen skapade Gud världen, och vilade.
Så skapade Gud mannen, och vilade.
Så skapade Gud kvinnan.
Efter det, har varken Gud eller mannen vilat

RSS 2.0