Long time ago ;)

Yes, länge sedan jag skrev.. Har faktiskt inte suttit vid varken msn, pa eller bloggen på hela veckan tror jag. Varför? Jo, jag har ju äntligen fått ett jobb med schysst betalt dessutom :) och det går bara bättre och bättre.. var skitsvårt å början men jag börjar lära mig nu iaf... så det känns jättebra :) därför har jag inte hunnit sitta vid datorn.. min vanliga arbetstid är 10:30-18:00 mån-fre.. mån-fre.. men de varierar ju såklart ibland å dessutom jobbar jag helg ibland.. detta innebär dåra att jag är hemma runt halv åtta om kvällarna om jag inte blir hämtad..då äter jag, duschar å sen kryper ner i sängen framför tv:n.. men skitskönt å kunna gå upp typ halv nio om mornarna :) är ju aldrig sådär supertrött så det är skitnice :)
I torsdags fyllde älsklingen år :) så idag blir det kalas med tårta och tacopaj :) muuums..sen kanske utgång ikväll? får se helt enkelt.. ska göra mig färdig nu...
tjingeling ;)

Söndag..

Idag är det söndag, segt.. Jobb i morgon och på tok för många dagar kvar tills nästa helg.. Jag läste nyss min systers pojkväns blogg där han skrev något i stil med att söndagar är en återhämtningsdag på nysvenska, vilket jag tycker stämmer så jävla väl. Vad gör man på söndagar egentligen? Jo, typ glassar framför tv:n/datorn halvseg efter helgens bravader... Hyra film och käka chips och dip brukar vara en vanlig företeélse för mig och min kära på söndagar :) Så antar att det blir likadant idag.. han är dock å tränar nu så förmodar att han inte kommer vara så sugen på att trycka i sig onyttigheter efter ett hårt träningspass.. Han är så sund och duktig min lilla gulleplutt :)

Jag har nyss duschat för att återhämta krafterna efter gårdagen. Var någon form av fest här hemma för att fira min syster och mor som fyllt år.. Runt 30 pers i alla åldrarna med god mat och mängder med alkohol..mm, me like :)
Men jag var faktiskt duktig och drack bara några cider och var inte alls sådär berusad som majoriteten var. Så idag känner jag mig väldigt fräääääääääääsch när jag ser familjen ligga bakis och jävliga i soffan, stönandes om att deras sista stund snart är kommen...

Näe, dags att göra något vettigt.. typ föna håret? Hah...


Jahapp..

Igår var första arbetsdagen för mig på Elgiganten i Moraberg... eller snarare första upplärningsdagen, har ju inte börjat ännu och har därför inte fått mina säljarkläder. Jag ska alltså sälja varor till kunderna, rekomendera och demonstrera. Detta innebär alltså att jag ska kunna varje unik egenskap hos alla varor på min avdelning, vilket är några stycken...såå.. vad ni säkert kan förstå så är det milt sagt SKITSVÅRT.. Jag har näst intill panik. Hur fan ska jag klara detta? Är det här över huvud taget ett jobb för mig? Det återstår att se.. Jag har ett vikariat på 80 % hela November månad, sen får både jag och min arbetsgivare se hur det har gått... Så som sagt, panik...
Så denna helg ska jag lite halvt tillbringa med något som jag inte gjort på länge..nämligen PLUGGA... Ja juste, självklart inte matte eller något sånt, utan varoregenskaper... Jag måste kunna de flesta varorna och dess unika egenskap som skiljer dom ifrån de andra tills på måndag.. rooooligt...

Nyss kom jag hem.. Har tillbringat kvällen hemma hos Linda framför tv'n, och vi har självklart tittat på Idol :) Jag håller utan tvekan på Ewelina. Hon är heeelt klart bäst och borde vinna hela skiten. Dessutom är hon skitsnygg =P
Så nu sitter jag hemma hos älsklingen alldeles ensam.. han är på krogen med grabsen.. Så vad ska jag göra? Funderar på att krypa ner i sängen och glo på tv en stund tills jag somnar...

Imorgon blir det ju kalas/fest för min mamma som fyllde år den 3:e och min syster som fyllde år den 17:e denna månad, så måste vara pigg för i morgon :)

Så...natti natti :)

Grattis !

Idag fyller storasyster 21 år. Stort grattis. På lördag vankas kalas.

Livet tar sin vändning..

Eller aa, iaf på jobbfronten. Har äntligen fått ett jobb :) Kanske inte världens roligaste men det är iaf ett jobb, så det är alltid nått :)
Gick för någon vecka sedan in på åtskilliga hemsidor och klickade mig vidare till kategorin "Jobba hos oss".. En av dessa hemsidor jag besökte var elgigantens.. Jag klickade mig vidare till Jobba hos oss och såg att de sökte fler än en tjänst på olika Elgiganten runt om i Sverige, bland annat på Elgiganten i Moraberg - Södertälje. Toppen ! Nära och bra för mig. Så jag sökte och fick komma på arbetsintervju i måndags. Den gick förvånansvärt bra. Jag brukar hata arbetsintervjuer, men denna gick bra och jag skämtade lite och sådär. Och tydligen så gick mitt beteende hem, för de ringde i måndags och meddelade att dom ville ha mig. Överlycklig är jag nu kan jag säga.
Så på torsdag ska jag på "upplärning".. sedan börjar jag jobba den 1 november och jobbar hela månaden med en anställning på 80 %, de vill säga 32 timmar i veckan. Vilket jag tycker är helt utmärkt. Jag mjukstartar och tjänar dessutom egna pengar :) Och jag bor ju fortfarande hemma och har planerat att göra det ett tag till, så då behövs inte ett heltidsjobb ännu :) Så... hela november månad jobbar jag mina timmar, och när månaden är slut görs en utvärdering både från deras sida och min sida, är dom nöjda med mig? är jag nöjd? Sedan får jag veta mitt nya schema för december... Dom vet ju att jag åker bort över jul och nyår till thailand, därav anledningen till endast enmånads schema till å börja me. Men jag är överlycklig :)

Så nu känns allt genast mycket bättre :)

Det var ett tag sen...

Exakt, det var ett tag sedan jag uppdaterade min blogg. Inte för att det inte har hänt något, för det har det, utan för att jag snarare inte har förmått mig att blogga. Men nu är det nya tag igen :) Så.. onsdags var senaste gången jag bloggade, dvs en hel vecka sen.. Så jag får väl kortfattat berätta vad som har försigott i mitt liv den senaste veckan..

  • Förra onsdagen fyllde min lilla mamma hela 42 år, även om hon gärna förnekar det hela med att varje år säga att hon bara fyller "25".. Haha. Det är väl vanligt när man passerat 40 antar jag. Vi var några stycken här hemma och fikade och diskuterade Thailandsresan som blir av den 17 december och jag tror att vi blir hela 15 stycken. På kvällen ringde mormor för att gratta mamma, vilket typ är ett mirakel. Dom har inte pratar på drygt två år tror jag på grund av en stor konflikt som jag inte tänker nämna här. Vilket har lett till att vi alla i familjen tagit avstånd från henne. Menmen, lite svårt att förklara här när jag inte vill nämna för mycket. Men iaf så bestämdes det att jag å min bror åkte och hälsade på mormor som nu är väldigt sjuk.
  • I torsdags köpte jag å lillebror en stor höstbukett till lilla mormor och begav oss till Tullinge för en kort fika, som slutade med tre timmars babbel.. Men det var skönt att träffa mormor och jag kände en stor lättnad efteråt. Så nu är allt bra igen :) Denna dag fick vi också reda på något hemskt, min morbrors lägenhet i Tuna stod i lågor och är nu väldigt förstörd av branden. Han fördes till sjukhus men klarade sig oskadd, iaf fysiskt. Dessvärre så hade han två små kattungar där hemma. Ena hittade brandmännen och tog henne till oss. Kiara heter hon, precis som hon i Lejonkungen 2 :) Men lilla Simba hittade brandmännen inte, så vi befarade att han var död... Men nej, vi hittade honom typ 3 ½ dag efteråt, ganska så oskadd. Stackarn hade inte ätit på så många dagar och var så mager när han kom till oss att han praktiskt taget attackerade maten.. Men han börjar återhämta sig nu, lite skygg fortfarande dock.¨
  • I fredags skulle jag å älsklingen på restaurang, men det hela slutade med att hela familjen åkte plus pappas bästa vän med familj, så vi blev några stycken. Efter det åkte jag å älsklingen på bio och såg Stardust, som också hade biopremiär. Den var skitbra :) Så den rekomenderar jag starkt.
  • I lördags tog vi det lugnt, åkte å fikade hos farmor och farfar, köpte hem pizza till lunch, hyrde en film och gräddade vofflor med sylt och grädde på kvällen :) Sen skjutsade och hämtade Andreas mamma och pappa till en fest.
  • I söndags övningskörde jag å mamma i några timmar, efter det åkte jag hem till hjärtat å så gjorde vi typ inte ett smack =P
  • I måndags var det körlektion för mig, den gick bra. Fick dock gå upp sex på morgonen för att ta mig med tåg till Södertälje, så somnade typ tio över nio på kvällen :) Haha ! Efter körlektionen åkte jag till älsklingen för att byta kläder, stoppa lite mat i magen och sedan bege mig till Elgiganten i Moraberg (Södertälje)... Där väntade en arbetsintervju. Älsklingen följde me, ja inte på intervjun då, men han skjutsade mig, så söt han är, sedan gick han runt i affären å köpte tillslut en ny mobil. Så nu går jag och väntar på om jag får kassajobb på Elgiganten. Inte för att jag är något stort fan av elektronik, men jag är i stort behov av ett jobb, och får jag det här, då tar jag det :) Kassavana är ju alltid en bra merit.
    Efteråt åkte vi till stan där älsklingen lämnade in sin gamla lur på lagning, köpte present till sin syster och sen begav vi oss till Mekonomen där han köpte bilgrejer och sedan hem :)
  • Igår gjorde jag inte speciellt mycket. Hade en körlektion på morgonen, så gick upp relativt tidigigt. Sedan hem och typ inge mer.
  • Samma sak idag :) Ska hem till älsklingen snart, har inte träffats sen i måndags =P haha..

Jobb.

Idag och igår fick jag chansen att tjäna några extra kronor genom att jobba på biltvätten. Igår blev det dock endast 2½ timma. Men idag blir det en heldag.. Väldigt välbehövda pengar kan jag ju säga, med tanke på alla födelsedagar denna månad som jag nämnde i förra inlägget. Speciellt min älskling som fyller år, där kommer det gå åt mycket pengar.. är dock lite osäker på vad jag ska köpa. Menmen, det löser sig..
Har nyss stripat (eller hur det stavas) av en bil, och tagit bort en jävla massa lim där ifrån, så nu är mina naglar i stort sett obefintliga :( Menmen, dom växer ut igen..
Sitter nu och väntar på lunch. Mamma bjuder på pizza idag :) Så hon är för tillfället iväg och hämtar maten på Gula villan. Å satan vad gott det ska bli, ha längtat efter pizza länge nu och dessutom är jag skithungrig =P haha...

är trött som satan också, för jag somnade inte fören vid 2 i natt :( Åh, hatar mina sömnproblem alltså :(

Men nu kom min kära mor med min efterlängtade pizza som jag nu ska moffa i mig :)

Oktober.

Idag är det första Oktober, vilket innbebär en massa saker, bland annat att min telefonräkning börjar om från noll, att det är två dagar kvar till mamma fyller år, att det är fyra dagar kvar till hjärtat å jag firar fem månader, att det är 16 dagar kvar till syster fyller år, att det är 19 dagar kvar tills Jennie fyller år och dessutom är det 25 dagar kvar till älsklingen fyller år.
Så kort och gott, oktober månad är en väldigt händelserik månad :) Å hur fan ska jag ha råd med så mycket presenter? Ja, det har jag ju inte :(
Menmen, inget jag tänkter grubbla på nu..

Vad har hänt i helgen då? Jo utgång i fredags med Anna, Emelie, Jenny och Bella :) Det var sisådär. Var inte på sådär jätte partyhumör så drog hem till älsklingen runt 2-tiden... (han var också på krogen, fast med bara grabbar)...
Vi tjejer tillbringade kvällen på Klaras, som är sådär tycker jag. Men det dög iaf :) Gjorde bara av med 240 kronor också.
Lördagen innebär i princip bara mys och "sånt där" heeela dagen :) Tills runt 6 när vi åkte och hämtade mat på Gula villan, älsklingen bjöd mig :) Sen kollade vi på The last Mimzy :) Och igår gjorde vi väl inte heller något speciellt direkt. Var nere på biltvätten där jag å mamma tvättade hela Andreas bil invändigt och utvändigt, det kunde behövas kan jag säga :)

Nu sitter jag typ nakenfis och äter varma mackor framför datorn och väntar på att Linda ska komma och göra mig sällskap :) Sen ska vi till Tumba och hämta ut mina studentfoton och ta en fika :)

RSS 2.0