Torsdag!

Det är helt sjukt, vart har veckan tagit ivägen? Jag som är arbetslös borde tycka att dagarna går hur segt som helst. Men istället för att sitta hemma och deppa tränar jag nästan varje dag i två timmar och umgås med vänner (vissa som också är arbetslösa)... detta får dagarna att gå väldigt fort... Skönt också :) Blev helt chockad över att det helt plötsligt är torsdag...
Igår blev jag iaf väldigt glad på träningen. Märkte att jag har ökat i de flesta vikterna och att jag blivit vigare. Gick upp i brygga och stog på händer och hade mig. Måste faktiskt erkänna att jag saknar gymnastiken en hel del..
Menmen... Nu ska jag bara träna upp kroppen i några veckor till samt bli a lot more vigare, sen är det dags för bodypump och poweryouga.. ska bli riktigt roligt. Och sedan när jag har pengar tänkte jag och Marie köpa simkort i salem.. skitbra träning för hela kroppen.. speciellt för mina dåliga knän och rygg...
Så allt känns bättre och bättre angående min träning :)

Tråkiga besked...

Jag fick nyss höra tråkiga besked, eller a, tråkiga för mig men jätteroliga för henne. Och du ska veta att jag är jätteglad för din skull gumman, vet att du velat göra det här så länge. Det är nämligen så att en av mina bästa vänner, Linda åker som aupair till USA i Augusti och är borta i ett år, minst. Åh det känner så tråkigt och jättejobbigt. Först åker min allra bästa vän, min andra hälft till Norge och stannar förmodligen där, vilket typ känns som att kontakten kommer rinna ut ur sanden förr eller senare, det är ju inte direkt som om att man tar en tripp förbi Norge då och då.. speciellt inte när man är arbetslös som jag.

Jag vet inte men när hon berättade det så blev jag helt gråtfärdig. Det känns på något sätt som om alla bara lämnar mig, visst det är bara två personer, men det är två av dom bästaste :( Åh här sitter jag på mitt feta arsle, arbetslös å bor hemma. Vad vill jag göra då? Vafan ska jag göra med mitt liv? Mina vänner får jobb en efter en, flyttar hemifrån och allt går bara framåt, och själv står jag kvar och trampar på samma ställe och jag kan säga att gropen börjar bli väldigt stor nu, så hur ska jag kunna ta mig ur den, när den blir större än mig själv?

Just nu har jag panik! Det känns som jag bara vill stänga in mig å skrika och gråta tills det inte finns något mer att skrika om, och inget mer att gråta över... men det går ju inte såklart. Att göra det vore som om att hjäpa till att gräva gropen jag redan står i...

Åh genom att skriva det här inlägget för att få någon slas självömkan får mig bara att känna mig ännu mer patetisk och misslyckad! Vafan ska jag göra?

Problemet är att jag VET vad jag vill göra ! Jag har ju en plan. Men hela den planen hänger på att jag får jobb åh tills jag inte har det står jag och stampar...
Jag har tänkt skafffa ett jobb.. bo hemma i två år till, lägga undan sisådär 7 tusen i månadan, på två år har jag drygt 180 tusen, perfekt för att lägga en schysst kontantinsats på en lägenhet och sedan ha råd att renovera upp skiten. När allt är klar med lägenheten och jag känner mig trygg i mitt jobb ska jag söka in till Make up skolan som kostar 60 fucking tusen per termin... Då kommer jag jobba 50 % och plugga så mycket det bara går...
Sen när jag är färdig vill jag bli make up artist och jobba inom film... helst frilansare..
MEN, faktum är att det skulle inte vara hela världen om jag inte skulle få jobb som make up artist, huvudsaken för mig är att jag uppfyllt min dröm att gå make up skolan! Det är DET som är det viktiga.. inte att få jobba med det. Visst vore det ett plus.. Men just nu känner jag bara för att uppfylla min dröm och inte bli den där "som snackar så mycket"...

Så ni ser! Jag har en perfekt plan! Så nu vore det skitgulligt om någon snäll arbetsgivare där ute kunde ge mig ett jobb! Tack!

Måndag...

Idag gick träningen fasansfullt bra. Fick även ett ganska glädjande sms mitt uppe på löpbandet! Jag ska på Mielekurs på måndag morgon på Elgiganten, vilket innebär mer pengar tills nästa lön, vilket jag veeerkligen är i stort behov av. Sedan får jag väl vänta och se, om någon vecka ska väl alla välja semesterveckor och då får jag kryssa i de veckorna jag vill jobba. Men dom ska inte tro att jag tänker vara deras back up när det skiter sig. Jag ska nog allt ha mina veckor ledighet jag också. Även om jag är i väldigt stort behov av pengar och kanske egentligen bör ta de tider jag blir erbjuden känner jag att "Nej, jag är fanemej inte ens 20, jag vill sola å bada å festa järnet i sommar". För en dag vaknar man upp, gammal och gaggig och undrar varför i helvete jag aldrig gjorde det där alla pratar om på vintrarna. "Åh vad jag längtar efter sommar, då kan man sola och bada, gå i lättklädda kläder (missuppfatta mig inte, please), ha grillkvällar osv" Så nej, det tänker jag minsann inte gå miste om, och så lite utomlandsresor och eventuella roadtrip på de. Oh sist men inte minst får jag ju inte glömma midsommar på öland, kanske the event of the year, tro mig, letar ni efter drag så åk dit!!!

Näe nu har mitt nymålade nagelack torkat. Så det är väl bäst för mig att jag packar träningsväskan till älsklingen kommer och hämtar mig. Jepp nu ringde han = dags att gå ut!
Tjingeling!

Ibland så måste man bara...

Ibland så måste man bara få skryta om sig själv. Inte för ofta, då uppfattas man som självgod istället. Ingen tycker om självgoda människor. Men nu var det länge sen jag skröt så nu känner jag att det är dags.
Jag måste bara få säga att jag är så fruktansvärt stolt över mig själv.
Igår var det tre veckor sedan jag slutade röka och träningen går bara bättre och bättre. Skönt att ha någon att träna med också. Måste säga att Marie är väldans duktig faktiskt :)
Allt känns så mycket bättre. Sedan jag slutade röka och började träna mår jag så mycket bättre, jag känner mig gladare och livet känns ljusare... Inte nog med det så har rökningen förbättrat många saker, bland annat har jag jämnt jättebra andedräkt, mina tänder har blivit vitare, mina naglar har blivit hårdare och växer bättre, jag luktar och känner mig fräschare i största allmänhet och kondisen är förbättrad. Kan inte bli bättre, eller hur? Sen pricken över i:t är ju att jag spar fruktansvärt mycket pengar också!

I helgen såg jag Saw 4 med älsklingen. Fruktansvärt dålig! Ettan var bra, tvåan likaså, trean okej men fyran bara förstörde. Var det inte nog med två filmer?

image32


Nej..dags att äta lunch. Blir pasta pesto med soltorkade tomater. Till frukost blev det fiberrik fullkornsgröt! Duktigt Martina! :) Till min stora glädje kan jag börja skymta magrutorna :) Sommaren 2008 here I come! ;)

Önskelista.

  • Jag vill fylla 20 år nu. Det är så mycket saker jag vill ha! Förmodligen för att jag är arbetslös och inte kan köpa dom själv. Men den 22:a maj blir även lilla jag systemetmyndig :)

  • Digitalkamera
  • Pengar till make up skolan
  • Smink och utrustning för sminkning/fotografering
  • Obh nordica chilliserien
  • En fet 42" tv
  • Sir henryhandukar (börjar samla på dig saker tills de är dags för flyttning)
  • En bil
  • En lägenhet
  • Pengar til tatuering



    Ja, det finns som sagt lite smått och gott jag vill ha.






Alla hjärtans dag bild !

image31

Kärlek


image30

Alla hjärtans dag !

image29

Igår var det alla hjärtans dag. En kontroversiell skitdag för vissa och en väldigt speciell kärleksdag för andra. För mig är det, självklart, de sistnämna en väldigt speciell kärleksdag. Men varför finns alla hjärtans dag egentligen? För att alla de ensamma människor ska känna sig ännu mer ensamma, eller en dag för att på bästa sätt visa sin kärlek och uppskattning för sin partner?
Anyway, är man ensam så tycker jag att man ska vara glada för alla andra även om jag kan förstå att en sådan "kärleksdag" kan kännas tung för vissa..
Min dag var hur som helst helt perfekt. Inte helt oväntat eftersom jag fick fira den med världens bästa pojkvän. Åh visst, världens bästa pojkvän anser väl varenda flickvän att ens pojkvän är, men så är inte fallet för mig. Jag har haft pojkvänner som inte varit fullt så underbara, men Andreas är verkligen one of a kind. Han har det där lilla extra som krävs för att få benämningen världens bästa pojkvän. och sen så är han ju helt underbart romantiskt.
Ta bara när vi firade ett halvår som exempel, hämtade mig efter jobbet, bjöd på mat, massa rosor, levande ljus, bad i jacuzzin med mjuk musiv osv.. helt perkfet eller hur?
Igår var likadant, helt perfekt..
Han gick tidigare från jobbet, endast för att ha tid att fira dagen extra länge med mig. Han åker till skärholmen på jakt efter de perfekta rosorna, hittade inget där och for vidare till Salem där dom inte heller hade några rosor som han ansåg dög för mig, så han far vidare till Södertälje på jakt och fann de perfekta stora illröda rosorna han letade efter, inklädda med kritvit brudslöja. Och självklart fick jag en halvstor nalle som omfamnar ett hjärta. Väl hemma hos honom får jag mina presenter och han får sina..
Han säger att han ska bjuda på mat och har grekiskt som förslag... Mums :) Vi lägger oss i sängen och myser en stund, och vad gör jag? somnar...
haha så typiskt mig =P men hade faktiskt varit på kurs på morgonen och var väldans trötter...
Men.. min underbaring väcker mig och vad har han gjort? Varit å hämtat grekisk mat med både förrätter å varmrötter å massa plock å pillmat, tänd massor med ljus i rummet och dukat finfint :) Man börjar ju nästan gråta.. Å så på toppen på de säger han, "Jag hämtade mat istället älskling, eftersom du är så trött".. såå söt.. sen hade han köpt semlor också som jag glatt smaskade i mig.. å så massa sex såklart :)

Så kort och gott.. jag fick en riktigt bra och minnesvärd alla hjärtans dag med världens bästa pojkvän!

image27

Tisdag...

Helgen är över och jag kom nyss på att det är tisdag idag, kändes en släng som måndag, men skönt de, kortare till nästa helg ;)

I fredags var det väldigt lungt. Gick i pyamasbrallor till typ fem, gjorde mig i ordning, skjutsade mamma, pappa å lillebror. Sedan tog jag bilen och åkte till Linda. Vi mös framför tv:n till Bring it on 4. Faktiskt rätt bra :) Iaf om man gillar typiska blondinfilmer, as I do :)
Sen åkte jag å hämtade mamma, pappa å lillebror igen. Sen typ sov jag. Älsklingen var i Mariefred och partade så fick slumra in alldeles ensam.
I lördags tog jag bilen och åkte till Tumba med lillebror. Shoppade skor, långa strumpor och lite sånt :) Skorna fick jag sedan lämna tillbaka då jag bara provade högerdojan och det visade sig att vänsterskon inte satt nå vidare bra.
På kvällen var det krogen... åkte och hämtade Linda och sen var det förkrök hemma hos mig med oss två plus Malin och Sanna som droppade in runt åtta-tiden. Sen bar det av till Tb's. Det var väl okej, mycket folk och sådär men hade så ont i magen så satt mest å glodde kändes det som. Runt ett fick jag nog och ringde älsklingen som då kom och hämtade mig :)
På söndag morgon åkte Andreas å tränade och anlände några timmar senare med en god bakispizza till mig, som alltid är lika välbehövligt dagen efter :) när den väl var islukad, sisådär fem minuter senare åkte vi till Skärholmen där han skulle shoppa nya kläder :) Så fin han blev...

Igår träffade jag Malin, vi tog en fika på Bistron. Sedan kom hjärtat å hämtade mig, så åkte vi till Biltvätten där syster tvättade hans bil ren och fin. Efter det åkte vi till House of Pain i Södertälje. Han ska göra en cover up den 25 och jag ska göra min efterlängtade fjäril vid troskanten :)

image26
Den är så satans snygg :) Och kommer bli ännu snyggare på mig. :)

Idag ska jag träffa Jennie, luncha på bistron och sedan åka till Ungdomsmottagningen för att byta preventivmedel. Det lutar mot P-plåster.

Ajuste, ringde till soc förut och ansökte om socialbidraget existensminimum. Näe då fick jag så hög lön i december och det är något påhitt att man ska klara sig på det i fyra månader, så jag borde ha hushållat med mina pengar tycker dom. Så i fucking jävla april får jag pengar, men det förutsätter att jag inte jobbar en enda dag tills dess. Helt sjukt jävla system  ! Jag behöver ju pengarna nu ! Ska jag typ sluta leva tills dess?

Igår tränade jag i två timmar, varav 45 minuter var konditionsträning på löpbandet. Stolt över mig själv :)

Träning..

Dumma mig. Vaknade i natt med fullständig panik. Hjärtat bankade som om att det vilken sekund som helst var på väg ut, jag kallsvettades och grät i förtvivlan. Efter vad!? Jo, en fucking jävla cigarett. Dom där små äckliga giftpinnarna har tagit över människans liv, om inte mitt. Helt hemskt. Denna dag har varit förjävlig. Har klarat mig relativt bra de andra dagarna och inte tagit ett enda bloss. Men idag gick det inte . Jag hade en cigg liggandes hemma sen förut, så jag tog den och gick ut. Första blosset - starkt och äckligt. Andra blosset - fortfarande starkt och ännu äckligare. Efter tredje eller fjärde blosset släckte jag ciggen och sa till mig själv. Vafan håller jag på med egentligen? Det är en jävla cigg. Den ska inte få bestämma över mig, det ska jag själv göra. Så jag släckte den och gick in igen, ytterst besviken över mig själv.


Men träningen går bra iaf :) Har dock inte tränat idag, för mycket träningsvärk . Men i morgon ska jag träna igen :) Ingen träning på söndag för i morgon blir det krogen...
image24
Snart kommer jag typ se ut så där! Haha eller inte. Hur mycket jag än vill träna och motionera vill jag aldrig någonsin se ut sådär. Tycker inte ens det är snyggt.

Men däremot har jag tänkt på youga. Min vän föreslog att hon ville börja på det. Så man kanske ska kombinera det med min träning?
 image25

Nu ska jag sjutsa mor och far till några vänner, sedan min bror till hans vän och efter det ska jag hem till Linda och glo på film :) Myyyys....

Kläder...

Några av mina inköp förra veckan..
Tänk så billiga men ändå snygga kläder man kan hitta på Gina. Me love that store ;)

image22

RSS 2.0